Şimdiye kadar neler yapıldı yazayım belki foruma da hareket olur. Galeriden aracı almak istemesem de iç trimlerinin sağlam olması ve tek kazası yan tarafta sürtme olup, araçtaki darbe köpükleri dahi durduğunu görünce aracı aldım.
Şimdi eksilerine geleyim,
Araçta brc tüp var en azından brc olduğu için biraz ılımlıyım. Uzun yolda kullandım çekişte düşüklüğe sebep oluyor ama çalışmasında bir sıkıntı görmedim. Sıcaklıklar da da sorun gözlemlemedim. Şehir içinde kısa mesafeler gittiğim için kullanacağımı sanmıyorum. Şimdiye kadar 4000km kadar yol yaptım.
Aracın camları zor açılır kapanıyordu hatta sol arka cam bir gün cortladı açık kaldı. Ne tam kapanıyordu ne tam açılıyordu.
@coyote arkadaşın konusunu görünce gözü karartıp daldım. Sorunu hallettim sol arka camda sorun yok şuan. Bu hafta sonu diğer camlarda da sorun yok ama bir gözden geçireceğim.
Araç yağ yakıyor maalesef özellikle devirli kullanınca yağı seviyor. Usta ile görüştüğümde twin sparkların hemen hemen hepsinin yağ yaktığını söyledi. Forumdan da anladığım kadarıyla normal karşılanıyor. Her hangi bir duman atma vs hiç bir şey yok.
Varyatör yenilendi.
Koltukları komple ilk gün ki haline getirdim tertemiz şuan. Bir yerde sigara yanığı vardı onu da tamir ettirdim belli olmuyor. Koltuk kılıfı almayı düşünüyorum.
Araca dışardan gözle görülür yaptığım bir şey ise kısalar için philips beyaz halojen ampül, uzunlar için ise xenon led diye geçen beyaz led taktım. Bu tercihin sebebi kısalara led takıp milletin gözünü alıp küfür yemek istememem. Uzunlara böyle yapmamın sebebi ise selektör yaptığımda fark edilmesini istemem.
Yapacaklarım ise yakın zamanda
Aracın arka kapı döşemelerinin bazı yerleri gerdirilmesi lazım. Ona da el atacağım ancak aklımda kumaşı kaldırıp yerine desenli deri döşemek var bej rengi.
Araca geri görüş park sensörü taktırmayı düşünüyorum ancak sağa sola koyulan o ekran da pek hoşuma gitmiyor. Hem ses kalitesini arttırmak hem de bu işi çözmek için pioneer teyp düşünüyorum. Ama göğüsün orijinal bütünlüğünün de bozulacak olması pek hoşuma gitmiyor. Varsa farklı fikirler alabilirim. Evet farkındayım ne şiş yansın ne kebap kafası var
Güneş yanıklarını yaptıracağım umarım kötü olmaz. Olursa da komple boyatmak zorunda kalırım
https://www.youtube.com/watch?v=EFoGWaQZ72U