Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa Romeo 147' ye veda edip Alfa Romeo 159'la tam gaz devam.

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

crown063

You are not allowed to view links. Register or Login
Elinize sağlık, her şey mükemmel olmuş. Merak ettiğim bir şey var; tavandaki sistem normalde 159'larda var mı? Tekrardan elinize sağlık.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Teşekkür ederim. Evet aracın orjinal parçası, dolu modellerinde bu ünite mevcut "orjinal multimedya ile gelen modellerde" ama Türkiye de servis çalışmıyordu. Bende Türkiye de çalışacak bir servis sistemi kullandım.

Mehmet Ulusoy

Hocam elinize sağlık. İlham verici, işlevsel ve nitelikli çalışmalar olmuş. Takipteyim. ;)

erdem1904

Bu yakışıklıyı 1 hafta içerisinde 2 defa (1 şaşmaz - 1 Batıkent'te) canlı gördüm.  :) Gerçekten de çok güzel bir  159  :nazar:  :nazar:  :nazar:
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

alperturkeri

Teşekkür ederim. Evet aracın orjinal parçası, dolu modellerinde bu ünite mevcut "orjinal multimedya ile gelen modellerde" ama Türkiye de servis çalışmıyordu. Bende Türkiye de çalışacak bir servis sistemi kullandım.

Öncelikle elinize sağlık gerçekten çok güzel olmuş bütün detaylar.

Yurtdışı siparişlerinizi hangi siteden veriyorsunuz genel olarak? Farklı farklı alfa siteleri var ama ben çok yeni bir GT sahibi olarak hangilerinden alışveriş yapmalayım karar veremedim :)

emresancaktar

Bu araç bu araç değil mi ya?  :'(

crown063

Hocam elinize sağlık. İlham verici, işlevsel ve nitelikli çalışmalar olmuş. Takipteyim. ;)
Çok Teşekkür ederim.

crown063

Bu yakışıklıyı 1 hafta içerisinde 2 defa (1 şaşmaz - 1 Batıkent'te) canlı gördüm.  :) Gerçekten de çok güzel bir  159  :nazar:  :nazar:  :nazar:
Çok teşekkür ederim. Araba 3 aydır yatıyor bende bu gün haşır neşir olabildim. Kalın bir toz tabakası mevcut.

crown063

Öncelikle elinize sağlık gerçekten çok güzel olmuş bütün detaylar.

Yurtdışı siparişlerinizi hangi siteden veriyorsunuz genel olarak? Farklı farklı alfa siteleri var ama ben çok yeni bir GT sahibi olarak hangilerinden alışveriş yapmalayım karar veremedim :)
Ben genelde Allegro dan satın alıyorum. Polonya sitesi ve adamlar dürüst. Bu güne kadar beni hiç şaşırtmadılar. Para birimleri bizimkine yakın o yüzden parçalar çok ucuz. En son süreçten kaynaklı gümrükler kapalıydı.

crown063

Bu araç bu araç değil mi ya?  :'(
Evet araç satışta. Güzel bir fiyat ile biriyle anlaşırsak satacağım. Satma sebebim güzel bir tbi 159 alacağım. Satamaz isem Tbi nin sahibi takası kabul ediyor en kötü takas yapacağız. Kurban bayramını bekliyorum.  Yani en kötü 159 ile 159 u takas yapacağım.

erdem1904

Çok teşekkür ederim. Araba 3 aydır yatıyor bende bu gün haşır neşir olabildim. Kalın bir toz tabakası mevcut.

Yolda hareket halinde ben ne gördüm o zaman :)
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

crown063

Yolda hareket halinde ben ne gördüm o zaman :)
Ankara'ya geldiğimde bir kaç kere kullanmıştım arabayı o zaman denk gelmişsinizdir.