Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

34 ZG 4003 - GT Q2

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ato

You are not allowed to view links. Register or Login
Hosgeldiniz. Hayirli olsun. Kazasi surusler.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kaan Bey hoşbulduk

ato

Hayırlı olsun kazasız belasız keyifli sürüşler..
Teşekkür ederim

ato

Güle güle kullanın. Allah kaza bela vermesin  :nazar:
Engin Bey,
Teşekkür ederim.

ato

Aracınız çok güzel görünüyor, güle güle kullanın. Kırmızılar konusunda arkadaşlara katılıyorum, değiştirirseniz çok daha güzel olacaktır.

Ortada kırmızı buton varsa aracınız 170hp, yok ise 150hp'dir. Her halükarda yazılım tavsiye ederim, turbo dizele yazılımsız binilmemesi taraftarıyım :)
Çok teşekkürler.Kırmızılar zaman bulduğumda ilk iş olacak :)
Araçta kırmızı buton yok.Fakat yazılım konusunda size katılıyorum.Bir kaç yer baktım ancak sizlerin tecrübelerinden faydalanmak isterim.

ato

Ben yeni gördüm başlığı. Bir GT Q2 daha katılmış aramıza. Çok sevindim. Güle güle kullanın, iyi günlerde, keyifle. Aracınızda el freni solunda kırmızı bir düğme yoksa aracınız 150 bg gücündedir. Ben de Q2'me yazılım yaptırdım ve net gücü bilmiyorum, teknik olarak 170bg ama benim hissettiğim kesinlikle 20bg'den daha iyi bir iyileşme şiddetle tavsiye ediyorum.   
Merhabalar,

Hoşbulduk.Evet ne yazık ki kırmızı düğme yok.Fakat yazılımla aşılamayacak bir sorun değil sanki :)
Çok teşekkür ederim nazik karşılamanız için.

ato

Hayırlı olsun güle güle kullanın güzel ve diri bir araç  :nazar:
Teşekkür ederim Esat Bey,

İyi akşamlar.

ato

Hayırlı olsun, kazasız belasız...
Çok tşekkür ederim :)

ato

Aramıza hoşgeldiniz... Çok nadir ve cezbedici bir kombinasyondur gerçekten; GT Q2..
Kırımızı trim parçalarını benimde söylememe gerek yoktur herhalde bu kadar yorumdan sonra :) Onun dışında aracınız çok diri ve bakımlı gözüküyor, keyifle binmeniz dileğiyle  :alfisti:
Hoş bulduk Burak Bey,

Gerçekten de dediğiniz gibi oldukça cezbedici ve keyifli.
Kırmızılarla ilgili aracı ilk aldığımda kardeşimden de eleştiri almıştım ancak bu kadar eleştiri karşısında duramayacağım :)

İyi akşamlar diliyorum size.