Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa Romeo 159, 06 AR 7800

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

erdem1904

You are not allowed to view links. Register or Login
şimdi hatırladım senin 8c muhabbetini :yukari-ok: bence sen trimi filan boşver de şu renkten kurtul bir an önce. hazır 8c'ler geliyor, şöyle on numara janjanlı bir renkle kaplat. bordo çok boğuyor aracı bence

Zevkler ve renkler diyorsun yani. Galiba sadece ben seviyorum bu rengi.

+1 bende seviyorum kardeşim :) Rengi güzel bence de ;)
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

ismet

param olsa sana kaplama ısmarlardım, o derece kötü bir renk :)
I am the master of my fate
I am the captain of my soul

milano 75

bu renk çok güzel bence,tuğrulun ex 2.5 a yaptığı işlemlerle siyahdan bile canalıcı bi 159 olur,
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

Erkay KAHYA

param olsa sana kaplama ısmarlardım, o derece kötü bir renk :)

Yaaaw ne yaptın.  :haydi:
Ben memnunum rengimden. 5 fazla verdik. :yukari-ok:
Bir poliş sonrası bir daha görüşelim.

wolkanku

8c'ler açık renk griye boyatılırsa güzel durur ama gunmetal renkle bordo uymayabilir.

eğer araç kaplanacaksa parlak fümeye kaplanıp, jantlar gunmetal olursa , ateş eden bir 159 olur :)

Arkadaşlar kaplama falan düşünmüyorum. Yapmayın etmeyin. Ben seviyorum bu rengi.
Şimdi iç trim renklerini bordo yaptığım yerleri tekrar söküp boyamayı düşündüm de orj. dursun daha iyi.  :D
8C ler gümüş renk.
Araç çakma Disco Volante işte.  ;)

standart gümüş gri renk ise jantlar, hiç gerek yok aracın rengi ile oynamaya .. gayet iyi kombinasyon.
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

ar.159

hayırlı uğurlu kazasız keyifli sürüşleriniz olsun.. yalnız iç dış daha detaylı fotoğraf isterim...
double din de tuşlar nasıl bozuldu anlamadım o aparatın tuşlarla bir ilgisi yok çünkü ben takdırdım direksiyonla falan hiç oynanamadı çok da güzel çalışıyor ve bence kesinlikle iptal ettirmeyin en azın görüntü olarak kalsın bence..
plaka işinde italyan plakatı bende düşünüyorum son yönetmeliğe göre zaten yasal ancak plakasız olmak bir 159 için yapılabilecek en güzel modifikasyon ama avukat olamam rağmen hukuki prosedürü daha anlamış değilim kanunda plaka takma yeri olmayanlara sadece arka plaka diyor(hatta metni tam okuduğunuzda ön plakanın zorunlu olmadığını yasal zorunluluğun sadece arka plakaya dair olduğunu görüyorsunuz) ama devamla ortada takacak yer olmayanlarda sol tarafa takılır diyor(buda bizim alfalar oluyor) bu noktada çare italyan plaka ama plakasız gezenler bu işi nasıl yapıyor araştırmak lazım..
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

Erkay KAHYA

hayırlı uğurlu kazasız keyifli sürüşleriniz olsun.. yalnız iç dış daha detaylı fotoğraf isterim...
double din de tuşlar nasıl bozuldu anlamadım o aparatın tuşlarla bir ilgisi yok çünkü ben takdırdım direksiyonla falan hiç oynanamadı çok da güzel çalışıyor ve bence kesinlikle iptal ettirmeyin en azın görüntü olarak kalsın bence..
plaka işinde italyan plakatı bende düşünüyorum son yönetmeliğe göre zaten yasal ancak plakasız olmak bir 159 için yapılabilecek en güzel modifikasyon ama avukat olamam rağmen hukuki prosedürü daha anlamış değilim kanunda plaka takma yeri olmayanlara sadece arka plaka diyor(hatta metni tam okuduğunuzda ön plakanın zorunlu olmadığını yasal zorunluluğun sadece arka plakaya dair olduğunu görüyorsunuz) ama devamla ortada takacak yer olmayanlarda sol tarafa takılır diyor(buda bizim alfalar oluyor) bu noktada çare italyan plaka ama plakasız gezenler bu işi nasıl yapıyor araştırmak lazım..

Double din soketi montajı yapılırken kablolardan biri hatalı bağlanmış ve direksiyon üzerindeki sağ tarafta bulunan tuş çalışmıyor. Işığı da yanmıyor.  :(
Adam akıllı teyp bağlantısı hala gerçekleşmedi. Sinirim bozuldu bu konuda.
Konsol ve vites çerçevesi montajını yaptıktan sonra, aceleci davranıp teybi herhangi bir yerde taktırmaya kalktım. Hata benim.  :duvar:
Şimdi ya yeni, çıkma bir yerden tuş temin edeceğim ya da tuş yuvalarını doldurup karbon kaplama yapacağım. Karasız kaldım.

KAKIRMAN

Hogeldiniz...
Makinayı canlı gördüm hatta gezdim. İlk tepkim bunda çip mi var demek oldu. Yokmuş lakin kalkışlar muazzamdı.
Eksoz uçları değişmeli
Ön plaka iptal ya da daha estetik APP olmalı
Bir de kapanmayan sol ayna revize edilmeli  ;)

:nazar: :nazar:
The Machina List

1998 | Alfa Romeo 145 | 1.6 TS
2001 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2011 | Alfa Romeo Giulietta | Sport Pack 1 | 1.6 JTD
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2006 | Alfa Romeo GT | 2.0 TS
2011 | Alfa Romeo 159 |1.7 TBI
2005 | Peugeot 206 | 1.4 HDI | Panoramic
2017 | Peugeot 2008 |  1.6 HDI |Allure

ar.159

Double din soketi montajı yapılırken kablolardan biri hatalı bağlanmış ve direksiyon üzerindeki sağ tarafta bulunan tuş çalışmıyor. Işığı da yanmıyor.  :(
Adam akıllı teyp bağlantısı hala gerçekleşmedi. Sinirim bozuldu bu konuda.
Konsol ve vites çerçevesi montajını yaptıktan sonra, aceleci davranıp teybi herhangi bir yerde taktırmaya kalktım. Hata benim.  :duvar:
Şimdi ya yeni, çıkma bir yerden tuş temin edeceğim ya da tuş yuvalarını doldurup karbon kaplama yapacağım. Karasız kaldım.
iyi bir ustaya vereceğin 30-40 tl ye o tuş çalışmaya başlar bence
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

Erkay KAHYA

Hogeldiniz...
Makinayı canlı gördüm hatta gezdim. İlk tepkim bunda çip mi var demek oldu. Yokmuş lakin kalkışlar muazzamdı.
Eksoz uçları değişmeli
Ön plaka iptal ya da daha estetik APP olmalı
Bir de kapanmayan sol ayna revize edilmeli  ;)

:nazar: :nazar:

Ilhan Hocam dediklerin aklimda ;)
Her zaman gelin Ankaraya.

Doğa Tosun

Erkay Abi, bence rengi fena değil bi cila boya koruma falan, bide gri 8c'lerle fena olur. italyan plaka da dışını tamamlar bence, kazasız belasız  :)
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

Erkay KAHYA

Gaza geldim. Yarın takayım jantları. :)
Direksiyon tuşu canımı sıkıyor. Aceleci davranmak istemiyorum artık.
Şubat 15 - 20 olsun da bari havalar biraz daha ısınsın. 18" ler yazlık.
O zaman hareket başlasın,
Jant takıla,
Boya koruma, wax vs. yapıla,
Plaka yapıla...  :)
Plaka için İstanbul'daki arkadaşlardan (mühürlü olanlardan yaptırmak için) yardım istesem.

ismet

hazır el atmışken sağ arka kapı gıcırdamasına da bir bak, ifrit ediyor beni o ses :) sen tabii önde olduğun için sallamıyorsun hehe :)

Erkay KAHYA

hazır el atmışken sağ arka kapı gıcırdamasına da bir bak, ifrit ediyor beni o ses :) sen tabii önde olduğun için sallamıyorsun hehe :)

Abi kapı döşemelerini söküp komponent ve izolasyon işlemi yaparken, o gergi kollarını da değiştireceğim. Malzeme 60 lira ama arabayı 60 paralık yapıyor.  :D

Tolga033

Kazasız,belasız,cezasız keyifli sürüşler.  :)  :nazar:

wolkanku

'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

Erkay KAHYA

taktınız mı jantları?

Haftasonu inşallah.

ismet

14 şubatta alfana ne alacaksın erkay? :)

ozoozo

Erken değil mi Erkay abi ? bende çok kararsızım valla bu kış lastikleri hem çok ses yapıyor hemde performansı kesiyor. Havalara baksanıza bugün 22,5 dereceyi gördüm :D insanı gaza getiriyor ama daha erken diyorum. Martın 15 i gibi falan takayım diyorum yazlıkları sanıyorum ki senin 8c lerde yazlıklarla beraber olacak.

Erkay KAHYA

Erken değil mi Erkay abi ? bende çok kararsızım valla bu kış lastikleri hem çok ses yapıyor hemde performansı kesiyor. Havalara baksanıza bugün 22,5 dereceyi gördüm :D insanı gaza getiriyor ama daha erken diyorum. Martın 15 i gibi falan takayım diyorum yazlıkları sanıyorum ki senin 8c lerde yazlıklarla beraber olacak.

Erken o konuda haklısın da kış lastiklerini takalı arabadan soğudum.
Genel kullanımım otoban olduğu için acayip bir uğultu var. (Bu güne kadar bindiğim bütün kış lastiklerinde bu durum mevcut.)
Yazlıklara geçmek için sabırsızlanıyorum.
Bir de davlumbaz ve kapı içi yalıtım yapmayı düşünüyorum. vs. ...  :)
İsmet Abi, Haftasonu hava güzel olursa wax ile parlatacağım.

wolkanku

Erken o konuda haklısın da kış lastiklerini takalı arabadan soğudum.
Genel kullanımım otoban olduğu için acayip bir uğultu var. (Bu güne kadar bindiğim bütün kış lastiklerinde bu durum mevcut.)
Yazlıklara geçmek için sabırsızlanıyorum.
Bir de davlumbaz ve kapı içi yalıtım yapmayı düşünüyorum. vs. ...  :)
İsmet Abi, Haftasonu hava güzel olursa wax ile parlatacağım.

oturduğunuz bölgeler karlı ve soğuk olduğu için şanssızsınız tabi :))
bakın bana yaz kış 18" devam :)
kışın yere kar düştüğü anda arabamı otoparka çekerim ,önemli bir mesele olmadığı sürece de çıkartmam. ne kadar dikkat edersem edeyim biri gelir vurur benim şansıma diye düşünürüm.
kış lastikleri gerçekten çok uğultu yapıyor şirket aracı poloda kış lastikleri takılı, dün 150 km civarı kullandım kafam şişti  :'(
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

Erkay KAHYA

Selamlar,
Haftasonu yeni maceralarla alfişli bir sanayi günü ardından fotolarımızı ekleyelim.
. Rahat duramayıp, yazlıklara geçiş yapıldı, (Uğuldama sesine son verildi.  :) )
. Yüksek süratlerde fren yaparken titreme yapan diskler araç üzerinde tornalandı.

(Cumartesi uykusundan uyandırdığım, Oğuz'a yardımları için teşekkür ederim.  ;) )

. Kaliperler, bijonlar, bilimum görünen aksamlar, Motip ısıya dayanıklı boya ile boyandı.
Tavsiye ederim yaklaşık 4, 5 ay önce yaptığım uygulama ilk günkü gibi duruyor.
(Usta işi olsun diye boyacıya götürdüm. Ancak "Ufak iş" diye önemsemeyip çırağına yönlendiren ustanın, sen bırak her yere bulaştırırsın, abi iyi yapıyor.  :o  Cümlelerine bayıldım.)
Kaliper boyamak isteyenlere yardım edilir.
Nazar eğmesin diye yağışlı Cumartesi ardı resimleri paylaşıyorum.  ;)
Kendi kendime diyeyim: Yay şart!

alihsans

159'a bu jantlar gitmiyor desem söver misin? Veya çok kişi söver mi?  :p
İyi günlerde kullan.  :serefe:
Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

Erkay KAHYA

159'a bu jantlar gitmiyor desem söver misin? Veya çok kişi söver mi?  :p
İyi günlerde kullan.  :serefe:

:yukari-ok: Diyebilirsin. Atış serbest.

wolkanku

yayla bence gayet güzel duracak..
hayırlı olsun..ısıya dayanıklı boya ile boyama işi gerçekten çok değiştiriyor görüntüyü  :serefe:
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia