Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa Romeo 159 1.9 JTDm / 34 UZ 6998 / Alfisti'nin Geri Dönüşü

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

FB10ur

Hadi forum ailesi olarak gözümüz aydın diyelim kardeşim :)

Gelsin bakalım nasıl olacak merakla bekliyoruz..

cario

17' Alfa Romeo Giulia Veloce Q4
11' Alfa Romeo Giulietta 1.4 170 MultiAir
06' Alfa Romeo 159 JTDm
05' Alfa Romeo 147 1.6 TS
96' Fiat Coupé Plus 2.0

hi_cazz

You are not allowed to view links. Register or Login
Telefon bozulunca 1 gün uzak kaldık neler olmuş ya :D Volkan valla süper denk gelmiş. Fiyatta dediğin gibi acayip uygun. Bende düşünebilirim aslında ama bahara doğru. Adamın iletişim bilgilerini bir alalım.

Bu arada benim zender marşpiyerleri satabilir miyim acaba?
boyası iyiyse gönder bana:)

abi muhtemelen Volkan'ın aldıklarıda dediği gibi Zenderin aynısı olacak. O yüzden benim almamın pek bir mantığı yok. Eğer Ti olsaydı ve alsaydım gönderirdim sana marşiperleri.

Doğa Tosun

ben de beklemedeyim abi, zaten söylediğim gibi, alırsam şimdi takmayacağım. Kenarda dursun, yazlık jantlarla birlikte hallederim. Şu bej 159'daki hoş duruyor ama :)
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

wolkanku

marşpiyeller geldi, şirkette olduğum için tamamını açıp bakamadım, ucundan yırtıp baktım, işçilik güzel gözüküyor..
daha önce leon için aldığım marşpiyeller gibi dalga dalga değil..bakalım akşam tam bir inceleme yaparım.
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

ihsany

marşpiyeller geldi, şirkette olduğum için tamamını açıp bakamadım, ucundan yırtıp baktım, işçilik güzel gözüküyor..
daha önce leon için aldığım marşpiyeller gibi dalga dalga değil..bakalım akşam tam bir inceleme yaparım.

Haydi hayırlı olsun Volkan, fotoları da görmek isteriz  :alfisti:
Alfa Romeo 147 1.6 Eco
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB MA TCT
Alfa Romeo 156 2.0

İhsan Yaprak
L'amore è diverso in italiano

KAKIRMAN

The Machina List

1998 | Alfa Romeo 145 | 1.6 TS
2001 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2011 | Alfa Romeo Giulietta | Sport Pack 1 | 1.6 JTD
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2006 | Alfa Romeo GT | 2.0 TS
2011 | Alfa Romeo 159 |1.7 TBI
2005 | Peugeot 206 | 1.4 HDI | Panoramic
2017 | Peugeot 2008 |  1.6 HDI |Allure

hi_cazz

Hadi hayırlı olsun. İnşallah paketten TI çıkar.

iPhone 'dan You are not allowed to view links. Register or Login aracılığı ile gönderildi

cario

17' Alfa Romeo Giulia Veloce Q4
11' Alfa Romeo Giulietta 1.4 170 MultiAir
06' Alfa Romeo 159 JTDm
05' Alfa Romeo 147 1.6 TS
96' Fiat Coupé Plus 2.0

Doğa Tosun

"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

ar.159

34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

wolkanku

marşpiyelleri haftasonu paketinden açtım çıkardım.

10 üstüne 5 alır.
neden?

1) TI marşpiyeli değil Zender marşpiyel. ben takarken çamurluklara uzanan uçları traşlayacağım.
2) tam oturması için biraz alıştırma esnetme vb. yapılması gerekiyor.
3) astar boyası güzel,hiç dalgalı değil ancak işçilik özensiz, üzerinde yapışmış tozlar, pütürler var. boyatmadan önce kalın-ince zımpara şart.

sonuç olarak 130 liraya biraz el emeği ile güzel bişeyler çıkartabilirim diye düşünüyorum.
ama uğraşmak istemeyenler için mantıklı değil.
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

hi_cazz

marşpiyelleri haftasonu paketinden açtım çıkardım.

10 üstüne 5 alır.
neden?

1) TI marşpiyeli değil Zender marşpiyel. ben takarken çamurluklara uzanan uçları traşlayacağım.
2) tam oturması için biraz alıştırma esnetme vb. yapılması gerekiyor.
3) astar boyası güzel,hiç dalgalı değil ancak işçilik özensiz, üzerinde yapışmış tozlar, pütürler var. boyatmadan önce kalın-ince zımpara şart.

sonuç olarak 130 liraya biraz el emeği ile güzel bişeyler çıkartabilirim diye düşünüyorum.
ama uğraşmak istemeyenler için mantıklı değil.

Senin Elinden geçince çok güzel olacak bence. Ne zaman takiyoruz?

Note 3 ile tapatalklandı

ar.159

Bencede sen bu işi çözersin ama ben beceremem :( ya çok ilginç direk ti kalıbı bulunamıyor mu?

iPhone 'den You are not allowed to view links. Register or Login aracılığı ile gönderildi
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

hi_cazz

Bir ara Volkan bulmuştu. Ama yeterli katılım olmadığı için yaptiramadi uygun fiyata

Note 3 ile tapatalklandı

ar.159

Bir ara Volkan bulmuştu. Ama yeterli katılım olmadığı için yaptiramadi uygun fiyata

Note 3 ile tapatalklandı
hadi be üzüldüm şimdi bak
34 AV 0020 COMING SOON!!

wolkanku

aynen öyle..
berkanın dediği gibi.
en az 8-9 kişi gerekiyordu ama 3-4 kişiden fazla çıkmadığı için, ve forumda daha önce hiç görmediğim duymadığım kişilerin beni de yaz listeye demesiyle 6-7'ye çıkmasıyla , güvenemeyip yaptırmadım.
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

ar.159

aynen öyle..
berkanın dediği gibi.
en az 8-9 kişi gerekiyordu ama 3-4 kişiden fazla çıkmadığı için, ve forumda daha önce hiç görmediğim duymadığım kişilerin beni de yaz listeye demesiyle 6-7'ye çıkmasıyla , güvenemeyip yaptırmadım.
bence şu an bile 3 müz garantiyiz yahptıracaktım hazır yahptıktan sonra gerisini You are not allowed to view links. Register or Login da bir zahmet kendi satacaktı ki satardı da bence
34 AV 0020 COMING SOON!!

wolkanku

aynen öyle..
berkanın dediği gibi.
bence şu an bile 3 müz garantiyiz yahptıracaktım hazır yahptıktan sonra gerisini You are not allowed to view links. Register or Login da bir zahmet kendi satacaktı ki satardı da bence

ben işimi garantiye almadan yapmam abi biliyorsun :)
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

ar.159

o zman bende merakla sonucu bekliyorum emini,m bundan da güzel birşey çıkacak ortaya zaten çok aman aman bir fark yok bence ti ile bunun arasında sonuca göre sipariş geçeceğim senin içine sinmezse haber verirsin belki senden alırım :)
34 AV 0020 COMING SOON!!

hi_cazz

o zman bende merakla sonucu bekliyorum emini,m bundan da güzel birşey çıkacak ortaya zaten çok aman aman bir fark yok bence ti ile bunun arasında sonuca göre sipariş geçeceğim senin içine sinmezse haber verirsin belki senden alırım :)

Abi zaten buda güzel. Ben kullanıyorum ve öyle kabada durmuyor.

Note 3 ile tapatalklandı

ATA

Bunlarda güzel ya, iyi bir aliştirma boya montaj üçlüsünden sonra fazlasiyla iyi olacaktir :)

1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

wolkanku

'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

ar.159

muhteşem bir mankenle iyi bir fotoğrafçının buluşması gibi sonuç mükemmel yine göz kamaştıryorsun :nazar: birde şu doblo gözükmeseymiş on numara olacakmış..
34 AV 0020 COMING SOON!!

wolkanku

sağol abi teşekkür ederim:)
yıkama sonrası çektim hızlıca telefonla..adam gibi bir makinem olsa güzel fotolar çıkartacağım  :duvar:
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia