Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa Romeo 159 1.9 JTDm / 34 UZ 6998 / Alfisti'nin Geri Dönüşü

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Deniz

You are not allowed to view links. Register or Login
Deniz siyah breradaki ck
Beyazdaki ise 20" ck:)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

aramızda bir harfin lafı olmasın :D biliyorum ck olduğunu sana destek olsun diye gönderdim onları

Alper

Dostum ben bile  GTV ye 19 BBS düşünüyorum :) bence dogru yoldasin.
159 a 19 san aşağısı ufakmis gibi duruyor zaten.
Bence tereddut etmemelisin.

Samsung NOTE 3  cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.

ar.159

kapora neden yansın ki özel sipariş mi geçtin?
vossenleri alll beğenmezsen ben direk talibim:)
nasıl olsa bir 159 gelecek bizede şimdiden yatırım yapayım;)
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

hi_cazz

Bugün aynı vosseni beyaz bir civicte gördüm bayıldım. Ama 159da nasıl durur bilmiyorum.

Note 3 ile tapatalklandı

wolkanku

lastikler bayrampaşada olduğu için sabah 6 da kalktım köprü trafiği olmadan gidip alayım diye.
8'de dükkan sahibi geldi, lastikler bildiğimiz çöp. alıp da arabama takmama imkan yok. yine yalan oldu bu iş.

3. kez 19" janta geçme teşebbüsümdü. her işte bir hayır vardır diyorum ve artık 19" sevdasından vazgeçiyorum :duvar:

bir daha benden jant lafı duymayacaksınız, sözüm söz :)

kaşıntım var bu ara, tavanı içten siyah mı kaplatsam :D
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

Murad

lastikler bayrampaşada olduğu için sabah 6 da kalktım köprü trafiği olmadan gidip alayım diye.
8'de dükkan sahibi geldi, lastikler bildiğimiz çöp. alıp da arabama takmama imkan yok. yine yalan oldu bu iş.

3. kez 19" janta geçme teşebbüsümdü. her işte bir hayır vardır diyorum ve artık 19" sevdasından vazgeçiyorum :duvar:

bir daha benden jant lafı duymayacaksınız, sözüm söz :)

kaşıntım var bu ara, tavanı içten siyah mı kaplatsam :D
Dostum bence jantların rengini değiştirmen bir nebze olsun kaşıntını geçirir diye düşünüyorum. :)

wolkanku

abi bbs'leri de taksam bu renge boyanacaktı ilerleyen zamanda..
dediğim gibi, jantın rengiyle ya da duruşuyla ilgili bir problemim yok, 18" kullanmaktan sıkıldım  :haydi:
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

erdem1904

photoshop uzmanı bir arkadaş şu jantları 159 a geçirse de fikrimiz olsa :)

siyahta

1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

agucba

Dünden beri bu jantların nesinin beğenildiğini bulamadım. Tamam, zevkler farklıdır ama bu jantlar "bence" güzel değil.

Kaldı ki farklı uygulamaları ile tanıdığımız Volkan'ın, Honda'da, Hyundai'in coupesinde (Türkiye'de olmasa da) bile takılan bu jantı beğendiğini ve beğeneceğini de düşünemiyorum.

BBS CH de bir çok otomobilde takılı ama BBS'nin zamansız güzelliği ile bu fotoğraftakileri ben kıyaslamam bile.

///////////////

hi_cazz

siyahta

Aynı açıda bulamadığım için deneyemedim malesef.

bu arada jantlara iyice heveslenmiştim ama yalan oldu. gel vazgeçme sevdadan :D @wolkanku

Note 3 ile tapatalklandı

wolkanku

siyahta

Aynı açıda bulamadığım için deneyemedim malesef.

bu arada jantlara iyice heveslenmiştim ama yalan oldu. gel vazgeçme sevdadan :D You are not allowed to view links. Register or Login

Note 3 ile tapatalklandı

yok abi batıl inancım pek yoktur ama 3 kere zorlayıp da ucundan döndüysem bir problem çıkar o işin ardından..
sercan yıllarca 5*98'e 5x100 taktı, 5*110'a 5*112 takıp kullanan çok,ama ben takarım kesin problem çıkacaktır vs. bir hayır vardır diyorum.
lastik aramayı da bırakıyorum kenara. cidden her seferinde ilan yayınlayıp, güncel atıp ucuna gelip dönmekten sıkıldım.  :duvar:
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

wolkanku

Dünden beri bu jantların nesinin beğenildiğini bulamadım. Tamam, zevkler farklıdır ama bu jantlar "bence" güzel değil.

Kaldı ki farklı uygulamaları ile tanıdığımız Volkan'ın, Honda'da, Hyundai'in coupesinde (Türkiye'de olmasa da) bile takılan bu jantı beğendiğini ve beğeneceğini de düşünemiyorum.

BBS CH de bir çok otomobilde takılı ama BBS'nin zamansız güzelliği ile bu fotoğraftakileri ben kıyaslamam bile.

yok abi vossenler yalan zaten, herkesde olacak şeyi takmam :) ama jant güzel o ayrı :)
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

agucba

Yazdığım gibi bence güzel değil ama herkesin beğenisi farklıdır ve bu da zaten doğal ve güzel olandır.  :)

///////////////

Alfadanadam

Bu jant işinde artık gençlerle hepten anlaşamaz oldum. Ben de zerre kadar beğenmedim ya :)

LG-D802 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

KAKIRMAN

Wolkanım ver şu makinayı bana, sana jantlı hali ile iade edeyim  :D (Vardır bir hayır elbet). Şu sahibinden de sağda solda 2.el lastik satanlardan uzak duracaksın. Ben o hataya düştüm giu zamanında. Lanet okudum bıraktım. Utanmadan sıkılmadan yıllanmış lastikleri sıfır diye satmaya çalışıyorlar.Almayınca da neredeyse girişecekler vs.
Not: (Yazmadan edemeyeceğim şanssızlık demeyin bu esnaf diye geçinenlerin yüzüne tükürün) Geçen bizim çocuk tutturdu bisikletime lastik al diye. Mahalledeki esnaf uyanık vs. Sirkeciden aldım sıfır 2 tane (40 TL) Posa baktım 630 lira yazıyor. Satıcıya pardon bu ne dedim. Araba lastiği mi satıyorsun. Pardon vs özür dileyip düzeltti hesabı. Neyse lastikleri bizim oğlan mahalledeki bisikletçiye taktırmaya gidiyor. Bisikletçinin ifade şu. Sen bunları dışardan almışsın takmıyorum. 10 yaşındaki çocuğa bunu diyor. Şimdi o adinin dükkanını yakmada ne yap. Bu sefer ben yapayım dedim (vaktim olsa hep ben uğraşacağımda). Baktım arka iç lastik delik deşik. Eh hadi iç lastik alalım dedik bu sefer Sirkeci de başka esnaftan iç lastiği aldım. Özellikle 20 inç olsun dedik. 15 tl aldık geldik. Paketi evde açtım 24 inç iç lastik çıktı. Dün geri iadeye götürdüm. Bana nediyor esnaf. Eee bunun için giriş çıkış yapmam lazım geri alamam alsam da paranı veremem yerine birşey al. Sinirlenmedim. Cidden dükkanda bakındım 15 liraya ne alabilirim diye ama bir tarafım deliriyor. Sonrası kardeş dedim para senin olsun. Öbür dünyada hesaplaşırız. Çıktım dükkandan...
Zamanını ayırıyorsun vaktini ayırıyorsun. Bir tarafta ticaret yapanlar bir tarafta parayla rezil olanlar. Lanet olsun böyle esnaflara başka birşey demiyorum.
The Machina List

1998 | Alfa Romeo 145 | 1.6 TS
2001 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2011 | Alfa Romeo Giulietta | Sport Pack 1 | 1.6 JTD
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2006 | Alfa Romeo GT | 2.0 TS
2011 | Alfa Romeo 159 |1.7 TBI
2005 | Peugeot 206 | 1.4 HDI | Panoramic
2017 | Peugeot 2008 |  1.6 HDI |Allure

wolkanku

Wolkanım ver şu makinayı bana, sana jantlı hali ile iade edeyim  :D (Vardır bir hayır elbet). Şu sahibinden de sağda solda 2.el lastik satanlardan uzak duracaksın. Ben o hataya düştüm giu zamanında. Lanet okudum bıraktım. Utanmadan sıkılmadan yıllanmış lastikleri sıfır diye satmaya çalışıyorlar.Almayınca da neredeyse girişecekler vs.
Not: (Yazmadan edemeyeceğim şanssızlık demeyin bu esnaf diye geçinenlerin yüzüne tükürün) Geçen bizim çocuk tutturdu bisikletime lastik al diye. Mahalledeki esnaf uyanık vs. Sirkeciden aldım sıfır 2 tane (40 TL) Posa baktım 630 lira yazıyor. Satıcıya pardon bu ne dedim. Araba lastiği mi satıyorsun. Pardon vs özür dileyip düzeltti hesabı. Neyse lastikleri bizim oğlan mahalledeki bisikletçiye taktırmaya gidiyor. Bisikletçinin ifade şu. Sen bunları dışardan almışsın takmıyorum. 10 yaşındaki çocuğa bunu diyor. Şimdi o adinin dükkanını yakmada ne yap. Bu sefer ben yapayım dedim (vaktim olsa hep ben uğraşacağımda). Baktım arka iç lastik delik deşik. Eh hadi iç lastik alalım dedik bu sefer Sirkeci de başka esnaftan iç lastiği aldım. Özellikle 20 inç olsun dedik. 15 tl aldık geldik. Paketi evde açtım 24 inç iç lastik çıktı. Dün geri iadeye götürdüm. Bana nediyor esnaf. Eee bunun için giriş çıkış yapmam lazım geri alamam alsam da paranı veremem yerine birşey al. Sinirlenmedim. Cidden dükkanda bakındım 15 liraya ne alabilirim diye ama bir tarafım deliriyor. Sonrası kardeş dedim para senin olsun. Öbür dünyada hesaplaşırız. Çıktım dükkandan...
Zamanını ayırıyorsun vaktini ayırıyorsun. Bir tarafta ticaret yapanlar bir tarafta parayla rezil olanlar. Lanet olsun böyle esnaflara başka birşey demiyorum.

abi gerçekten uğraşmaya değmez, benim de sinirlerim zıpladı.
bildiğin çöp olmuş lastik..değil arabaya takmak sehpa yapmazsın..bir de ben gelmeden önce bir güzel silikonla parlatmış lastiklerin sağını solunu, ben hiç anlamıyorum ya bana iteleyecek.
tabanda bile çatlaklar vardı, bir de pişkin pişkin diyor ki bunları tak , bir problem yaşarsan 1 ay sonra getir diyor.
ulan yolda o patlasa ben duvara girsem bana bir şey olsa bunun vebalini nasıl ödeyeceksin.

'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

sariertan

Vebal mi?? O ne ki??? Adamların umurunda mı? Geçmiş olsun vardır bir hayır diyerek sakinleşeceksiniz bu durumda.

wolkanku

Can sıkıntısına aliexpressden sipariş verdiğim bose logoları geldi
Beklediğimden çok daha kaliteli, plastik değil metal.
Hoparlör kapaklarına ve tweeter yuvalarına montajını yapmayı düşünüyorum

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

ar.159

Iyiymis be
Mehmet Ali bunu begendi

34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

hi_cazz

Can sıkıntısına aliexpressden sipariş verdiğim bose logoları geldi
Beklediğimden çok daha kaliteli, plastik değil metal.
Hoparlör kapaklarına ve tweeter yuvalarına montajını yapmayı düşünüyorum

arkadaş bir haber ver ya bişeyler alırken. Bende çok arıyorum ama sırf yurt dışından hiç alışveriş etmemiş olmanın tedirginliğinden dolayı açılamıyorum yurtdışına.

wolkanku

abi gördüm, add to cart dedim 10$mı neydi, yanarsa yansın dedim :)
geldi :)

böyle ufak ufak başla işte :)
yakın zamanda aliexpressten bir gitar almayı düşünüyorum mesela o 300$ civarı, gift yazdırayım vs. ama gümrük korkutuyor :)
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

hi_cazz

yakın zamanda aliexpressten bir gitar almayı düşünüyorum mesela o 300$ civarı, gift yazdırayım vs. ama gümrük korkutuyor :)

ben bu aliexprese ya hiç girmemişim ya da dikkatimden kaçmış. İstediğim duble din üniteyi buldum. Ama alımında ne tür sıkıntı yaşarız onu bilmiyorum.

wolkanku

ben bu aliexprese ya hiç girmemişim ya da dikkatimden kaçmış. İstediğim duble din üniteyi buldum. Ama alımında ne tür sıkıntı yaşarız onu bilmiyorum.

ben hep ufak tefek şeyler aldım, max 1.5 ayda geldi..ama aldığım şeylerin bedeli 30$'dan fazla olmadığı için net yorum yapamiyorum.
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

hi_cazz

Alfadanadam

Aldığınız şey hacimliyse ve her halinden değeri 75 euronun üzerindeyse banko vergi ödersiniz.
Double din alırsanız vergi+trt vergisi ödersiniz.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi