Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa Romeo 159 1.9 JTDm / 34 UZ 6998 / Alfisti'nin Geri Dönüşü

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

francobaresi

Volkan masallah cok guzel , foto model gibi araban, jantlarda boyle cok guzel degistirme hic rengini derim:)

Sent from my iPhone using Tapatalk
Cuore sportivo

harunk

You are not allowed to view links. Register or Login
Olm bak ikidir böyle foto koyuyorsun, bu araba kesin lacivert.
Ruhsatı çek gönder, yoksa inanmayacam :P

ışıkta lacivert bizim arabalar :)

ışığı vurunca boyanın içindeki mavi simler pırıl pırıl
Ford Focus 1.6ecoboost 180hp
Alfa Romeo 159 1.9jdm  10 HK 757  & Regal Raptor E350-6
Polo 2011 1.6tdi            10 HK 216
A4 2010 1.8tfsi             10 HR 358
A3 2010 1.4tfsi             10 HR 355 & Borelli Ledow 250cc
Golf 6 2011 1.4tsi         34 GT 5151

wolkanku

Pedalları aldığım günden beri ayak dayamayı almamış olmak koyuyordu..200 tl de tek parçaya vermeye içim elvermedi
Ebayde dolanırken 30euroya gördüm ti ayakdayamanın birebir aynısını, 25 euro teklif ettim ve aldım:)
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Bu arada eklediğim fotoğraflarda filtre vb kullandığımı düşünenler oluyormuş, duruma video ile açıklık getireyim isterim:)

(@ar.159 ile yayları değiştirdiğimizin ertesi günü, araba henüz tam oturmamıştı, tam otursun onun da fotoğrafını ekleyeceğim)

'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

OnurCangir

Ayak dayamayı güzel denk getirmişsin Volkan hayırlı olsun. Aracın kusursuz gözüküyor, emeğine sağlık, nazar değmesin :)

wolkanku

Ayak dayamayı güzel denk getirmişsin Volkan hayırlı olsun. Aracın kusursuz gözüküyor, emeğine sağlık, nazar değmesin :)
Teşekkür ederim, ufak tefek kusurlar eksikler var aklımda. Zamanla gideriyorum:)

'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

OnurCangir

Teşekkür ederim, ufak tefek kusurlar eksikler var aklımda. Zamanla gideriyorum:)

159'da seçenek çok Volkan, hepsini yaptırsan bütünlük kayboluyor, birkaçını yaptırmasan akılda kalıyordur eksik diyorsundur. 156'da resmen seçenek yok, yurtdışından yay almışken bütün siteyi altüst ettim. Kapı kilidi pinlerinden başka kayda değer birşey bulamadım. (GTA tampon vs. hariç tabi) Ayna seçeneği bile yok. 159 o konuda çok zengin bir araç. İnsanın aklı gidiyordur eminim :)

agucba

Ayak dayaman hayırlı olsun Volkan. Yalnız gözüme çarpan bir şey oldu. Ayak dayamanın vidaları bence biraz fazla dışarıda kalıyor. Ona daha estetik bir çözüm olabilir. Mesela şunun siyahı veya siyaha boyanmış olanı.

Daha çok çeşit var. Ben sadece bunu ekledim.  :)

///////////////

wolkanku

Ayak dayaman hayırlı olsun Volkan. Yalnız gözüme çarpan bir şey oldu. Ayak dayamanın vidaları bence biraz fazla dışarıda kalıyor. Ona daha estetik bir çözüm olabilir. Mesela şunun siyahı veya siyaha boyanmış olanı.

Daha çok çeşit var. Ben sadece bunu ekledim.  :)
orjinal plastik ayak dayamanın vidalarını kullandım serkan abi ama bu gösterdiklerin çok şık.
araştırayım, bauhausta inceleyip alırım 4 tane vida ..
güzel fikir , teşekkür ederim.
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

agucba

Gugıl'a vida başı çeşitleri yazıp görsellerden bakabilirsin. Veya üyelerden bu konuda uzman olanlar vardır. Veya veya en son olarak senin de dediğin gibi Bauhaus, Koçtaş gibi yapı marketlerde istemediğin kadar çeşit var. Bauhaus'tan 4 tane alınca da muhtemelen 0,01 kuruş falan tutar (kendi tartabiliyorsun ya).  :))

Renk olarak da siyah demiştim eskileri siyah ve kaydırmaz lastikler ile uyumlu olur diye ama ayak dayamanın renginde de olabilir.

///////////////

wolkanku

Yahu -4,5 yayları taktıktan sonra ben mi yüksek görüyorum arabayı:/
Gerçi iki fotoğraf farklı yerlerde farklı eğimlerde çekildi ama

Prokit (kız arkm dalgasına komik bi poz verdi onu es geçelim:)) )

Novitec
Bu fotoda arkada 20kg bavul var

'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

Fatihob

Bence hep aynı yükseklikte yada çok yakın. Bu tür görsel şeylerde gerçi pek iyi değilimdir :)

Videoda sanki GTA oynuyorumda geri yansıma efekti full ayarda açıkmış gibi parlıyor. Kollarına sağlık :clover:
..

tugrul

Önce bu fotoğraflara baktım, sonra masamda duran takvimdeki fotoğrafa, takvimdeki daha alçak gözüküyor, yoksa bana mı öyle geldi  :haydi:
2002 156 2.0 TS
1999 156 2.5 V6
2006 156 1.6 TS
1999 166 2.0 TS
1999 166 2.0 TS
2011 Giulietta QV
2011 Giulietta QV
2006 GT
2004 156 1.6 TS
2007 Brera 2.2 JTS
2008 159 1.9 JTD DISTINCTIVE Q-TRONIC
2003 Nissan Terrano II 3.0 DI

wolkanku

Önce bu fotoğraflara baktım, sonra masamda duran takvimdeki fotoğrafa, takvimdeki daha alçak gözüküyor, yoksa bana mı öyle geldi  :haydi:
takvimdekine gözüm gidiyor zaten kıl oluyorum..büyük ihtimalle orada da hafif eğim vardı tuğrul abi..çünkü öyle acayip basık hiç bir zaman durmadı gel gelelim o fotoda coilover var gibi..photoshop yapsam etsem zaten söylüyorum :D
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

ealprsln

THE ROMANCE OF PERFORMANCE
'11 MiTo Quadrifoglio Verde

ES53

Biraz yuksek gibi duruyor gercekten abi.Ama daha basigi cok apaci isi kacar bence zaten.

Bu arada konuyu bolmek gibi olmasin hazir isin ehli abilerimde burdayken sorayim.Ben yazlik lastikleri takinca lastikler cok icerde durdu,arac yukseldi.Hic hosuma gitmedi yani :) Bu spacer isini nasil cozebiliriz ? ornek olarak nerden bulabilirim.Ben almak yerine kendim yaptiricamda

wolkanku

Biraz yuksek gibi duruyor gercekten abi.Ama daha basigi cok apaci isi kacar bence zaten.

Bu arada konuyu bolmek gibi olmasin hazir isin ehli abilerimde burdayken sorayim.Ben yazlik lastikleri takinca lastikler cok icerde durdu,arac yukseldi.Hic hosuma gitmedi yani :) Bu spacer isini nasil cozebiliriz ? ornek olarak nerden bulabilirim.Ben almak yerine kendim yaptiricamda

senin yaptıracağın spacer şu; yanlız bugüne kadar torna işi sanayi işi spacerda her zaman gördüğüm, asla sorunsuz olmayışı..mutlaka direksiyonda titreşime yol açıyor. uğraştırıp duruyor. novitecin 10 mm spacerları vardı bijonlarıyla beraber satılıyordu, bulabilirsen ondan al derim.
illa yaptıracağım dersen de spacer sonrası mutlaka ve mutlaka uzun bijon da almak durumundasın. bunu unutma.
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

ES53

senin yaptıracağın spacer şu; yanlız bugüne kadar torna işi sanayi işi spacerda her zaman gördüğüm, asla sorunsuz olmayışı..mutlaka direksiyonda titreşime yol açıyor. uğraştırıp duruyor. novitecin 10 mm spacerları vardı bijonlarıyla beraber satılıyordu, bulabilirsen ondan al derim.
illa yaptıracağım dersen de spacer sonrası mutlaka ve mutlaka uzun bijon da almak durumundasın. bunu unutma.

Tesekkur ederim abi.

Fiyatlarini bilmiyorum ama cok masrafli oluyor.Kendimizde bu isi yaptigimiz icin en azindan denemeye deger.Sana da soylemistim zaten sanada gobekte olan bosluk icin bilezik lazimdi onu da hallederdik senden ses cikmayinca rahatsiz etmemek icin yazmadim bende.

Boyle yazinca da kimse bi ucret talep ediyorum filan sanmasin :) Bilezik ihtiyaci olan varsa olculerine gore yapariz

wolkanku

You are not allowed to view links. Register or Login yok sen yanlış anlama, ben bıktım sanayiden, sanayi işlerinden, sanayide ters giden işlerimden, deneme yanılmalardan , boşa para vermelerden vs. ... gidip de göbeğin sağını solunu,derinliğini vs. ölçtürmek için sanayiye girmem, jantı söktürmem falan lazım..kapısından girmek bile istemiyorum ayaklarım geri gidiyor.

mehmet ali abiyle yayları swaplerken bir tornacı geldi ölçtü biçti 150 liraya yaparım dedi 4 bileziği, eyvallah abi sağol dedim gönderdim :) muhtemelen kusursuz işçilik de olmayacaktı, ince ayar da gerektirecekti vs, sanayiye git gel vs. uğraşmayayım diye hiç girmedim..

o yüzden bu şekilde kullanıyorum şimdilik, yaz sonuna kadar da böyle gider. temmuzda ya da ağustosta muayenesi var, eylül falan gibi belki bir coilover alırım, belki ti jant alırım. yani bir kalem güzel bir masraf yaparım yürüyen adına.
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

ES53

You are not allowed to view links. Register or Login yok sen yanlış anlama, ben bıktım sanayiden, sanayi işlerinden, sanayide ters giden işlerimden, deneme yanılmalardan , boşa para vermelerden vs. ... gidip de göbeğin sağını solunu,derinliğini vs. ölçtürmek için sanayiye girmem, jantı söktürmem falan lazım..kapısından girmek bile istemiyorum ayaklarım geri gidiyor.

mehmet ali abiyle yayları swaplerken bir tornacı geldi ölçtü biçti 150 liraya yaparım dedi 4 bileziği, eyvallah abi sağol dedim gönderdim :) muhtemelen kusursuz işçilik de olmayacaktı, ince ayar da gerektirecekti vs, sanayiye git gel vs. uğraşmayayım diye hiç girmedim..

o yüzden bu şekilde kullanıyorum şimdilik, yaz sonuna kadar da böyle gider. temmuzda ya da ağustosta muayenesi var, eylül falan gibi belki bir coilover alırım, belki ti jant alırım. yani bir kalem güzel bir masraf yaparım yürüyen adına.

Cok iyi anliyorum abi seni :) bende bir onceki e46imda artik sanayiye girmekten bikmistim.Tek duzgun sanayi isi olan seyler bileziklerdi onlarida biz yaptik zaten

Bu arada ti jantlar kadar guzel ustundeki jantlar

fevkalbeser12

takvimdekine gözüm gidiyor zaten kıl oluyorum..büyük ihtimalle orada da hafif eğim vardı tuğrul abi..çünkü öyle acayip basık hiç bir zaman durmadı gel gelelim o fotoda coilover var gibi..photoshop yapsam etsem zaten söylüyorum :D
Mayıs ayı geçsin de, bitsin artık şu çile:)
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

Tolga033

koroglubrk

Ayak dayama yakışmış. Denildiği gibi içe gömme vidalar var ben aldım fakat daha montajını yapamadım
:)
10 AHU 04 Jarama Black Mk2 147
10 ABK 64 Jarama Black Mk2 156 SS

canselmo

Bence olması gerek kıvam bu   :yukari-ok: :yukari-ok:
Yılan falan demeye gerek yok herhalde :D

2.memleket  = İtalya

wolkanku

Orada da eğim dümdüz değildi işte gözümü yanıltan o :)
Neyse bu haftasonu yıkayıp lastikleri falan parlatınca anlayacağım anyayı konyayı

'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

agucba

0,5 cm yukarıda olmuş ne fark eder, 1 cm aşağıda olmuş ne fark eder!
Hiç bir zaman dümdüz bir yol olmayacağına göre, bırak dağınık kalsın. Böyle daha güzel.

///////////////