Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa Romeo Brera 2,2 JTS / 34 TS 4268 / Hayaldi Gerçek Oldu

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

wolkanku

You are not allowed to view links. Register or Login

Hayırlı olsun.
Park ampüllerini çıkarmışsın.

Dikiz aynasından bakıldığında arabayı çok daha geniş gösteriyor parksız:) asla takmam brera 159da

Sent from my iPhone using Tapatalk
Bunları da yazmıştım tapatalk yayınlamadı.
Sen şimdi iç konsolu da siyah kaplatırsın.
2.2 motoru sirocco yiyorsa neyleyim ben bu dünyayı. Açıkcası bu biraz hüsran yarattı.

Xperia z3

159'da siyah torpido, bej alt trim, bej koltuk bej tavan, gri çıtalar vs. gözümü yoruyordu o yüzden konsolu kaplatmıştım. bir de yeni nesil arabalarda sıkça piano black kullanıldığı için görünümü daha yeni hale getirmek için yapmıştım.

bunda kaplama düşünmüyorum çünkü trimler zaten brushed aliminuim denilen ve dokusu da olan bir malzeme, genel olarak iyi durumdalar belki sol kapı içindeki trimi  ebay'den bulursam yenileyebilirim o kadar.

geçme , geçilme işleri benim ilgi alanım hiç değil :) ortalama bir performans beni tatmin ediyor. :serefe:
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

ihsany

Bella machina  :nazar:
Hayırlı olsun Volkan hocam  :nazar: Eminim çok keyiflidir..  :clover:
Alfa Romeo 147 1.6 Eco
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB MA TCT
Alfa Romeo 156 2.0

İhsan Yaprak
L'amore è diverso in italiano

Fatihob

..

Bar35

Hayırlı olsun güle güle kullan hayran kaldığım bir tasarım. Tüketimin benim 1.9JTS'den düşük olması ilginç olmuş :D
"12 Audi A1 1.4TFSI Exclusive
"13 / VW Beetle 1.2TSI - Sold
"16 / Infiniti Q50 2.0T
"07 / Alfa Romeo 159 1.9JTS - Sold

yaman50

hayırlı olsun kardeşim süper seçim olmuş :nazar:
Allah kaza bela vermesin. Güzel günlerde kullan inşallah... :alkis:
2006 156 1.6 ts distinctive (34 FB 0209)
2008 159 1.9 jtdm distinctive plus (34 PVL 22)
2014 Giulietta 1.4 MultiAir Distinctive TCT (34 HE 1918)
2018 Giulietta 1.6 JDTM SÜPER TCT (34 ZMH 42)

ykpogutcu

αℓƒα яσмєσ ιѕ ℓιƒє ѕтуℓє... HIZLI ARABALAR İÇİN TEŞEKKÜRLER ALLAHIM.

repla

verba volant scripta manent

Ugur55

2012 Giulietta 1.4 MA Distinctive Mk1
2015 Giulietta 1.6 JTDM Distinctive Mk2
2015 Giulietta 1.4 MA TCT Distinctive Mk2
,,

EscC

Çok güzel bi araç ALLAH kaza bela vermesin..... benimde uzun süredir takip ettiğim bi model.. gt aracımı olurda satarsam brera 2.0 jtd 170 bg veya 2.4 jtd 209 beygir lik versiyona niyetlenebilirim. ... tekrar hayırlı olmasını diliyorum

Reha

Yay taktırmayı düşünmüyorum demişsin Volkan. Eğer çıkarılmadıysa bu Brera'da zaten yay var. Bence şuan ideal yükseklikte.

wolkanku

Yay taktırmayı düşünmüyorum demişsin Volkan. Eğer çıkarılmadıysa bu Brera'da zaten yay var. Bence şuan ideal yükseklikte.

oo süper, liftteyken kontrol edeyim :) şu an çok ideal gerçekten daha fazlasını aramaya gerek yok.
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

Kurzuk

Çok güzel bi araç ALLAH kaza bela vermesin..... benimde uzun süredir takip ettiğim bi model.. gt aracımı olurda satarsam brera 2.0 jtd 170 bg veya 2.4 jtd 209 beygir lik versiyona niyetlenebilirim. ... tekrar hayırlı olmasını diliyorum
Türkiye'ye bu modeller girmedi sanırım. Siz yurtdışındasınız. Türkiye'de olsa ben de düşünebilirdim. Diyorum ama sanırım fiyatları da yüksek olurdu.
2008 MY GT Q2
[url="http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/"]http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/[/url]

EscC

Türkiye'ye bu modeller girmedi sanırım. Siz yurtdışındasınız. Türkiye'de olsa ben de düşünebilirdim. Diyorum ama sanırım fiyatları da yüksek olurdu.
evet burak bey bu motor seçenekleri Türkiye ye getirilmedi. .. dediğiniz gibi fiyatları yüksek olurdu

universeee

Hayırlı uğurlu olsun, güzel günlerde kullan inşallah. En sonunda bence de çok doğru bir yol bulmuşsun  :)  :nazar: :nazar: :nazar:
2005 Alfa Romeo 147 1.6TS Distinctive 2013-2016
2013 Nissan Qashqai 1.5 dci Tekna 2016 - ...

sbk0655

Ooo brera gelmis hayirli olsun , gule gule kullan.Bu araci hatirlar gibiyim sanki gecen yil Antalya da n satilikti bir ara sonra Denizli de Ugur satiyordu sanirim , yaniliyormuyum?

wolkanku

Stobunuz buhar mı yapıyor, sorun değil sökeriiiz
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

erkan

Hayırlı olsun , güzel ve kaliteli bir tercih olmuş :clover:

wolkanku

Dün gece 00:30 a kadar stoplar ile upraştım, içerideki suyu kurutma makinesiyle ısıtıp buharlaştırıp süpürge ile çektim, tüm stobun çevresini sıcak silikonla geçtim, stobun arabanın gövdesine oturduğu lastikleri sıcak silikon ile stobun gövdesine sabitledim..buna rağmen yine buhar yaparsa ne yaparım bilmiyorum:))

Sabah içim rahat etmedi, sokağımız inşaatlar sebebiyle epey tozlu, bir de bir yerlerden sokete su gelir falan diye sabahın 06:30'unda bunu yaptım:)
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

burak_unsal

Volkan araç bu haliyle de zaten çok güzel de...

Gelecek planların arasında boyatmak var mı acaba? Ya da kaplama mesela? Zaten gözümüzü alamadığımız Brera'lar daha çarpıcı renkler ile birlikte çok daha farklı bir boyuta geçiyor sanki :)
Alfa Romeo 147 / 1.6 TS Blackline..

wolkanku

Gelecek planların arasında boyatmak var mı acaba? Ya da kaplama mesela? Zaten gözümüzü alamadığımız Brera'lar daha çarpıcı renkler ile birlikte çok daha farklı bir boyuta geçiyor sanki :)

abi valla son yıllarda garip garip maviler, yeşiller sarılar falan moda oldu da benim asla gireceğim renkler değil.

ben istedim ki bu brera , mercedesteki palladium gri renkte olsun ya da 8c kırmızısı olsun.
boyatıp bu tür bir masrafa girmektense görsel olarak siyah bir brerayı daha iyi yere getirebilecek çok şey var.
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

burak_unsal

abi valla son yıllarda garip garip maviler, yeşiller sarılar falan moda oldu da benim asla gireceğim renkler değil.

ben istedim ki bu brera , mercedesteki palladium gri renkte olsun ya da 8c kırmızısı olsun.
boyatıp bu tür bir masrafa girmektense görsel olarak siyah bir brerayı daha iyi yere getirebilecek çok şey var.
Tabiki tamamen bütçe meselesi, aklında farklı projeler vardır onlar için bütçe oluşturursun orası ayrı..
Çarpıcı renk derken de zaten öyle saçma sapan renkleri kastetmedim ben de yanlış anlaşıldıysam eğer. Dediğin gibi ya bi 8C kırmızısı, True Blood Red, güzel tonlardaki bir füme ya da yine en ideal tonu yakalamak kaydıyla mavi olabilir. Belli bölgeleri de siyah bırakarak çok güzel bir kontrast oluşturabilirsin (spoiler vs.)
Yenilikleri sabırsızlıkla takip ediyorum bu arada, senin elinde araçlar gerçekten çok farklı oluyor :)
Alfa Romeo 147 / 1.6 TS Blackline..

admin

Orta susturucu iptali yerine belki şöyle bir şey de düşünülebilir.

:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

wolkanku

Orta susturucu iptali yerine belki şöyle bir şey de düşünülebilir.

You are not allowed to view links. Register or Login 'daki de bu şekilde, son susturucular iptal..konuştuk kendisiyle, aşırı sesli olur polisle uğraşırsın istanbulda dedi.
önder'in dediklerine ben tamah ederim o yüzden o seçeneği eledim direkt :)
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

francobaresi

siyah torbalarla bile ayri guzel :) brera yazisi , o fontu , rengi bitiriyor resmen

Cuore sportivo

Passione

Volkan hayirli olsun, kazasiz belasiz. Insignia dan kurtulduguna sevindim :) donusun muhtesem oldu !
"centocinguantanove"