0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Maşallah benimde 7-8 ay önce sattığım ve sattigima bin pişman olduğum araç ama inşallah belki geri dönme ihtimali var sonuç şu ki bence satma keremlede konuşmuştuk senin aracinda mis gibi inşallah ömürlük sende kalır...HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayırlı olsun. Verdiğiniz değer pasta cilayı kendinizin yapmasından belli, nazar değmesin
Çok temiz duruyor maşallah, keyifli sürüşler
Maşallah çok güzel bir Gtv, eskiden beri her gördüğümde beğenirim. Hatta zamanında beyaz 156'nızı görüp beyaz bir 156'ya çok heveslenmiştim, bir süre sonra da bulup alıp 2 seneden fazla kullandım, o yüzden bu arabanın da elinizde git gide güzelleşeceğine eminim. Tavsiye ritüelimi gerçekleştireyim yinede ama O kaput altına kırmızı bir kule gergisi şahane olur bence.SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2 yıl gündelik GTV kullandım bende çok güzel anılar bıraktı tek kötü yanı bıraktığı bel ağrıları Eski 156ın çok kötü durumlara geldi en son gördüğümde içler acısıydı Maşallah bu aracın çok temiz ve kondüsyonu çok güzel senin ellerinde daha güzel olucaktır.
Deme ya Oğuzcan, üzüldüm şimdi Senin GTV'yi unuturmuyum hiç 2.0 TS, Subaru imperial Blue boyatmıştın. Bir ara fırsat bulursam işten, sana uğrayacağım.
Herzman beklerim Abi , Cherokee duruyor mu ?