Ankara da yaşıyorum ismim Yusuf, aracı alalı 5 ay oldu ama ancak fırsat oldu. Aslında aracı satmayı düşünmüştüm belki ilanlardan gören olmuştur, ama satamadım, bırakamıyorum keratayı harcadığım ve harcatacağı paralara rağmen.
Herkese selamlar..
Yeri yanlış olursa uyarabilirsiniz, sormak istediğim bir kaç şey var;
1- bu kol dayama bazı araçlarda ileri geri hareket ediyormuş , benim ki etmiyor, ilgili konularıda okudum ama yapamadım.
2- aracım çok sıkışık trafikte kaldığı bazı zamanlarda vites geçişini biraz sert yapıyor, Alfin İbrahim usta şanzıman yağını değiştirelim dedi, bende biraz araştırdım, düzen tutmaz yazanlar falan olmuş. geçmişinde hiç değiştimi bilmiyorum, sadece çok ısınınca yapıyor, onun dışında düz yolda zf den farkı yok
(daha önceki arabam 116i idi, gerçekten farkı yok bence)
3- araç şuan 188 binde, turbo hariç her türlü ağır bakımı yapıldı, şuan hiç bir eksiği yok, turbo da da sıkıntı yok çok şükür. Kaç km ye kadar ne tür arızalar baş gösterebilir sizce.
her türlü yorum ve bilgi için şimdiden teşekkür ederim..