hoşbuldum.

Doğrusu önceki iletide dediğim gibi, otomobillere ilgim olduğu halde motosiklete yönelmiştim yıllar önce. Motosikletin de keyfi ayrı ama öncelikle hava şartlarından etkilenmeden seyahat edebilmek ve konfor nedeniyle otomobil almak istiyorum.
Otomobil imkan dolayısıyla 2. el olacak; yüksek km'de kötü kondüsyonda ama yeni bir araç yerine, düşük km'de iyi kondüsyonda eski model bir araç tercihim olur. Çok km. yapmadığım için de sadece benzinli olanları mantıklı buluyorum. Mümkünse ağır kronik sorunları olmamalı (bu nedenle de temizini bulduğumu düşündüğüm bir 1.7 için tereddüt ediyorum. Çok araştırabilmiş değilim henüz ama okuduğum ve tanıdıklarımdan sorduğum kadarıyla, ortalama 10 yorumun 7'si alma şeklinde çünkü.)
Neticede 3 kapı hatchback ve coupe-sedansever biri olarak 145 dikkatimi çekti. Eğer tanıdığınız bildiğiniz satılık böyle bir 145 varsa, 1-2 ay içinde almayı düşünüyorum. Forumda ilgili konuları arayıp okuma niyetindeyim elbet. Yine de bu araca dair önerileriniz olursa okumaktan memnun olurum.

Kazasız sürüşler.