Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Bendeki tutku :) (resimler son sayfada)

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sp4rc0

bir ara aynısını yapmayı düşünmüştüm.. hava filtresini oraya çekebilirseniz anlamlı olur. Diğer türlü sadece görüntü amaçlı olarak pek güzel görünmüyor sanki.
'06 147 1.6 TS (2006-...)
'17 Volvo V40 CC 1.5 T3 (2017-...)

wolkanku

onur yan sinyali iptal edip ya da aynaya alip, onun oldugu yere yaparsan hos olur ama bu sekilde pek iyi durmuyor

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

fevkalbeser12

Volkan'a ve Ümit'e katılıyorum burda. İlk olarak yonca çıkartması sinyal ve bu zımbırtı adı neyse bilmiyorum, üçü çok kalabalık olmuş orda. Sinyalden vazgeçilmesi lazım. Diğer bir yandan Ümit'in dediği hava filitresini oraya taşırsan çok güzel olur böyle tatlı tatlı inceden ses alırsın:)
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

Fatihob

Onur bencede orda pek iyi durmamış. Sol taraf çamurlugun bombesinde sağ taraf düzde duruyor. Onu oraya oturtmak biraz zorlayabilir.
..

wolkanku

You are not allowed to view links. Register or Login
Onur bencede orda pek iyi durmamış. Sol taraf çamurlugun bombesinde sağ taraf düzde duruyor. Onu oraya oturtmak biraz zorlayabilir.
sinyali sökse çamurluktaki çizginin hattının altında devam edebilir hem yer de var , fazla kıvrılmamış olur.

onur bu arada fiyatla ilgili bana bilgi verirsen ben de sipariş geçebilirim saçma sapan bir fiyatı yoksa. ileride var böyle bir projem.
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

ATA

Sinyalin yerinde olsa iyi olur aslinda.

Tapatalk
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

Calibra

147'niz şu an bir bütün olarak çok güzel duruyor. Kanımca o detay bu bütünlüğü bozacaktır.
2007-2013 Alfa Romeo 147 1.6 Distinctive MK2

Alper

Evet arkadaşlar yorumlarınızı alalım özellikle fatih'in yorumunu :)

Eğer beğenilirse sipariş vereceğim ufak bir ps çalışması ile yaptık ayrıca kaliperleri parlak siyah renk yapmayı düşünüyorum..

Yok be onurcum bence bunu yaptırma sade daha güzel.

egeozal1

sinyal iptal olursa veya 8c deki gibi olursa bence hoş olur Onur abim. 8)

FB10ur

Genel yorumlar pek iyi olmayacağı yönünde birde volkan senin dediğin gibi sinyali iptal edip deneyelim nasıl duracak :)

FB10ur

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img].                  Bugün eve gelince eşimin yapmış olduğu bu güzel süprizle karşılaşdım sizinle paylaşmak istedim..

iPhone 'den You are not allowed to view links. Register or Login aracılığı ile gönderildi

ozoozo

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img].                  Bugün eve gelince eşimin yapmış olduğu bu güzel süprizle karşılaşdım sizinle paylaşmak istedim..

iPhone 'den You are not allowed to view links. Register or Login aracılığı ile gönderildi

Harika duruyor bunun 5 yani 5s e falan uyanını bulabiliriz hatta bu 5 mi ? :)

FB10ur

Cihaz 5s zaten :) özel olarak yaptırmış eşim istersen sorarım berse yapıldığını

fevkalbeser12

Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

ozoozo

Cihaz 5s zaten :) özel olarak yaptırmış eşim istersen sorarım berse yapıldığını

Hobaa , zahmet olmazsa hemen öğrenelim de sipariş verelim yahu   8)  :serefe:

FB10ur

Bizim burda kadiköyde bir dükkanda yaptırmış fiyatı 60 tlmiş ama belki başka isteyen olursa toplu olarak daha ucuza baskısını yaptırabiliriz veya ben yarın o taraflara gidersem farklı dükkanlardan fiyat araştırması yaparım..

ozoozo

Bizim burda kadiköyde bir dükkanda yaptırmış fiyatı 60 tlmiş ama belki başka isteyen olursa toplu olarak daha ucuza baskısını yaptırabiliriz veya ben yarın o taraflara gidersem farklı dükkanlardan fiyat araştırması yaparım..

süper olur hocam bence bir çok kişi isteyecektir çok güzel duruyor , hatta bu logonun altına sizin isminizin yazıldığı yere alfistiturkey ide yapıştırırsak harika olur! size zahmet eğer ilgilenebilirseniz harika bir iş çıkartırız.

FB10ur

Sıkıntı yok benim aklımdan geçiyordu böyle birşey hatta bugün düşünmüştüm.. Eve gelip görünce şok oldum.. Yarın akşam iş çıkışı uğrayacağım.. Detayları yazarım

Oğuz

2006 147 1.6 TS Distinctive
2013 Giulietta 1.4 MultiAir Distinctive

FB10ur

Güzelmiş abi güle güle kullan :)

Saolasın oğuzum teşekkür ederim.

FB10ur

Hava güzel olunca pazar temizliği yapalım dedik[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img].                 [IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

easy_rider

Moto Guzzi
156 t.s. 2.0

ATA

Abi maşallah ya !!

1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

Gouki

wolkanku

maşallah onur , moralimi bozdun  :)) 4 aydan fazla oldu cila yapmayalı resmen matlaştı boyam ya :(
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia