0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hayırlu olsun
Anaa kim Alfa almış Buğra hayırlı olsun
Üst mesajda fotolar var ama niyeyse cikmadi, düzenle butonu da yanmıyor, modlar bi yardim etse
Hayırlı olsun manuel ve bose olması bence harika .Mercekler ölmüş yüzde 90 mercek değişimi olmadan malesef guzel aydınlatmıyor ilerde İlker kemale yaptırabilirsiniz.LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
4 sorum olacak bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim;1. Sağ dikiz aynası titriyor, başına gelen var mı? Çözüm bulan var mı?2. Bass vurdukça cam açma düğmeleri zangırdıyor, çözüm bulan var mı?3. 5 ve 6. Viteste dip gaz yaptığımda, özellikle devir düşükken turbo basıncında kesinti oluyor, yani 1800 devirde 6.viteste sabit giderken gaza sonuna kadar basıyorum; basınç yükseliyor 1600 bara gelmeden düşüp tekrar yükselmeye başlıyor. Bu normal midir? Debimetre veya map sensörü sıkıntılı olabilir mi?4. Bir ara karyola gibi gıcırtı başladı sağ önden. Bi usta yağ sıktı, düzeldi; 3 4 gün sonra tekrar başladı. Bir süre sonra gıcırtı komple kesildi; yerine takırtı tukurtu geldi. Bozuk yolda gacır gucur ederken şimdi takır tukur ediyoruz. Sorun muhtemelen rotil; dolayisiyla komple salincak degisecek gibi ama burç olabilir mi diye umut ediyorum. Yani burçtur di mi? Burç olsun lütfen
Hocam öncelikle hayırlı olsun arabanız. Kazasız, belasız, sorunsuz sürüşler diliyorum.Benim de aracım 159 JTDm otomatik. Sormak istediğim far temizleme işlemini nerede yaptırdınız?Gece sürüşü ile sıkıntılarım mevcut. İstediğim aydınlatma değerlerini alamıyorum. Bu da benim sürüş keyfimi engelliyor geceleri.