Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Bursa' dan 159

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Adza

Merhabalar arkadaşlar...
Alfa Romeo' ya olan tutkum 2002 yılında babamın 156 selespeed iyle başlamıştı... Diğer araçlarda kasetçalar varken 156 da 12li cd kutusu vardı... direksiyonda vites butonları vardı... 8 yaşındaydım o zamanlar... anca çalıştırmama izin veriyordu... saatlerce içinde otururdum... her yerini kurcalardım, kokusu bile burnumda... ancak sonra satmamız gerekti, pazara götürdük... son defa içine oturduğum anı hatırlıyorum... çok zor olmuştu benim için... o zamandan bu zamana bi alfa daha nasip olmamıştı... ama sağolsun babam 19 uma girdiğim gün, al bakalım özlemişsindir deyip 159 un anahtarını verdiğinde dünyalar benim oldu... Allah'a şükür bi alfa sahibiyim şu an... Allah seven herkese nasip etsin... 159 dan aldığım sürüş hazzını ne 320 den aldım ne s80 den ne de jetta dan...

ön farlarıyla kendimce biraz oynadım, yorumlarınıza sunayım dedim :)
aslında şeytan angel için dürtüyor bi ara denemelere başlayacağım :)

talin

hayırlı olsun kazasız belasız  :nazar:

bu arada sakın şeytana uyma  ;)
if in doubt, flat out!
Insignia OPC

Tolga033

Hoşgeldiniz.Hayırlı olsun,kazasız belasız.  :nazar:

Gouki

Uğur bey aramıza hoşgeldiniz.

Adza

Hoşbuldum arkadaşlar sağolun.
Bugun ufak bi kaza yaptım, park yerine girerken kaldırımı görmemişim, sağ ön taraftan tamponun altını kırdık hava filtresi ön tampon bağlantı ayakları ve radyatörü tutan metal ayak sizlere ömür. alt korumayı söylememe gerek yok heralde..
Allah daha büyüğünden korusun deyip servise bıraktık aracı. En büyüğü bu olsun, Allah hiçbirimizin başına vermesin

Tolga033

Adza

You are not allowed to view links. Register or Login
Geçmiş olsun.  :(

Teşekkür ederim Tolga Bey

AlfaWhite

:ok güzel araba. 159lar çok agresifler. güle güle bin.  :nazar:

ar.159

şeytan vaktiyle benide çok dürttü sağolsun forumdakiler abdest alıp tövbe isğfar ettirdiler gerçi son projem(angel değilde başka türevi) destek görmüştü ya nasip olmadı bakalım belki sende görürüz..
tekrar hayırlı uğurlu olsun babanın kıymetini bilmek lazım ;) her evlada nasip olmaz
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

Adza

şeytan vaktiyle benide çok dürttü sağolsun forumdakiler abdest alıp tövbe isğfar ettirdiler gerçi son projem(angel değilde başka türevi) destek görmüştü ya nasip olmadı bakalım belki sende görürüz..
tekrar hayırlı uğurlu olsun babanın kıymetini bilmek lazım ;) her evlada nasip olmaz

bak ben kırmızıları çektim şerit halinde, angel ları beğenmedi mi arkadaşlar ya :) benim acayip hoşuma gidiyor... hayırlısıyla bi çıksın servisten de oynarız...

Adza

:ok güzel araba. 159lar çok agresifler. güle güle bin.  :nazar:
Teşekkür ederim, agresif italyan duruşu beni benden alıyor ya... maşallah

Erkay KAHYA

Hayırlı olsun.  :nazar:
İyi günlerde kullanın.

Zevkler ve renkler tartışılmaz ama kısa farlar ile parkların yerini eski (orjinal) haline çevirseniz daha iyi görünebilir.

Adza

İyi günlerde kullanın.

Zevkler ve renkler tartışılmaz ama kısa farlar ile parkların yerini eski (orjinal) haline çevirseniz daha iyi görünebilir.
hehe tavsiyeniz için teşekkürler, ama şu an kısa farlar zaten kapalı. sadece parklar açık, kırmızı şeritlere elektriği kısalardan aldım, farları açınca makina afallıyor diye öyle çekmemiştim :)

Erkay KAHYA

İyi günlerde kullanın.

hehe tavsiyeniz için teşekkürler, ama şu an kısa farlar zaten kapalı. sadece parklar açık, kırmızı şeritlere elektriği kısalardan aldım, farları açınca makina afallıyor diye öyle çekmemiştim :)

Tamam o zaman.

egemensnt

masallah aracınıza... kasazıs belasız sürüşler

Adza

Hoş bir kare yakaladım sizinle de paylaşmak istedim :) :alfisti:

easlan

çok yakışıklı maşallah  :nazar:

Adza

çok yakışıklı maşallah  :nazar:

Maşallah :nazar:

Teşekkürler :)

Hidalgo19

Masallah kazasiz belasiz kullanin

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Adza

Stickerımızı da yapıştırdık :)
Teşekkürler You are not allowed to view links. Register or Login
:alfisti: :alfisti: :alfisti:

Baskan

İnsanlar ''-Ne yazıyor yav orda?'' diye gelip soruyorlar.
Şu tasarıma bir el atıp değişiklik yapmak lazım aslında..

wolkanw

Maşallah Allah kaza bela vermesin. Çok güzel otomobil...   :alkis:

Adza

İnsanlar ''-Ne yazıyor yav orda?'' diye gelip soruyorlar.
Şu tasarıma bir el atıp değişiklik yapmak lazım aslında..
Estetik olarak çok hoş bence, ama bilmeyen sıkıntı çekiyor aynen :D
Anlaşılmamaya alıştım zaten Alfa ile :D çok sıkıntı olmuyor sordukları zaman  :))

Adza

Maşallah Allah kaza bela vermesin. Çok güzel otomobil...   :alkis:
Amin cümlemizin Alfa' sına..  :nazar: :nazar:

Baskan

Ah bir tripod olsa neler yapardım  :p :alfisti: