Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Bursadan 16 DB 488 Alfa Romeo 159 Distinctive Plus Q-Tronic

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hsyn_159

You are not allowed to view links. Register or Login
Bu renge gerçekten bayılıyorum.

Hoşgeldiniz, kazasız belasız keyifli kullanımlar dilerim.  :clover:  :nazar:

Forumda 159'lar artınca keyfim yerine geliyor. :)

hoşbulduk teşekkür ederim iyi dilerler için...

hsyn_159

Hoşgeldiniz. Keyifli sürüşler diliyorum. Kaza da gelmiş geçmiş olsun, bundan sonra ağzınızın tadı bozulmasın inşallah.

Aracınız çok güzel görünüyor.  :nazar: :nazar:

teşekkürler hoşbulduk daha pek güzel resimlerini çekmedim bakalım ilerleyen zamanlarda inşallah...

Adza

Abi hoşgeldin, tekrardan hayırlı uğurlu olsun. Allah kazasız belasız sürüşler versin.  :nazar:
:alfisti:

Erkay KAHYA

Aracınıza kocaman bir maşallah.  :nazar:
Iyı günlerde kullanın.
Bursadaki Mehmet Bey le tanışmak bana da nasip oldu. Sağolsun çok ilgili birisi. (İşini severek yapan insanlara bayılıyorum.)
Hatta Gökhan Bey'in ve kendi aracını da anlatmıştı.  :yukari-ok:

krm1983

Kazasız belasız sürüşler. Hayırlı olsun.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Siamo fatti della stessa materia di cui sono fatti i sogni.

burak_unsal

Aramıza hoşgeldiniz..
159'da siyah ile birlikte en sevdiğim iki renkten birisine sahipsiniz, gerçekten çok güzel görünüyor aracınız. Bu saatten sonra kazasız belasız kullanmanız dileğiyle, iyi forumlar  :alfisti:
Alfa Romeo 147 / 1.6 TS Blackline..

esatkaracan

Hoşgeldiniz. Ayrıca geçmiş olsun. Kazasız belasız kullanın. Ayrıca bendede aynı renk 159 olduğu için çok şanslı hissediyorum kendimi. Tekrar hoşgeldiniz  :nazar: :clover:

schumi

Çok güzel maşallah,kazasız belasız...İnş. en kısa zamanda canlı görme fırsatı da buluruz... :alfisti:

hsyn_159

Abi hoşgeldin, tekrardan hayırlı uğurlu olsun. Allah kazasız belasız sürüşler versin.  :nazar:
:alfisti:

teşekkür ederim abicim sağolasın ;)

hsyn_159

Aracınıza kocaman bir maşallah.  :nazar:
Iyı günlerde kullanın.
Bursadaki Mehmet Bey le tanışmak bana da nasip oldu. Sağolsun çok ilgili birisi. (İşini severek yapan insanlara bayılıyorum.)
Hatta Gökhan Bey'in ve kendi aracını da anlatmıştı.  :yukari-ok:

teşekkür ederim... evet bende ilk tanıştığımda bahsetmişti hatta Gökhan Beyinkinde gözü var :) onu da Mehmet o hale getirdi zaten...

hsyn_159

Kazasız belasız sürüşler. Hayırlı olsun.

Sent from my iPhone using Tapatalk

teşekkür ederim...

hsyn_159

Aramıza hoşgeldiniz..
159'da siyah ile birlikte en sevdiğim iki renkten birisine sahipsiniz, gerçekten çok güzel görünüyor aracınız. Bu saatten sonra kazasız belasız kullanmanız dileğiyle, iyi forumlar  :alfisti:

hoşbuldum teşekkür ederim...

hsyn_159

Hoşgeldiniz. Ayrıca geçmiş olsun. Kazasız belasız kullanın. Ayrıca bendede aynı renk 159 olduğu için çok şanslı hissediyorum kendimi. Tekrar hoşgeldiniz  :nazar: :clover:

hoşbuldum... renktaş olduk desenize :)

hsyn_159

Çok güzel maşallah,kazasız belasız...İnş. en kısa zamanda canlı görme fırsatı da buluruz... :alfisti:

teşekkür ederim ilk toplanmaya gelmeye çalışacağım görüşmek üzere...

E.Ç.M. (MiTongin)

Aramıza hoşgeldiniz. Allah beterinden korusun diyelim.  :alfisti:
*Smiles per gallon*

( Yaktığınız yakıt başına düşen gülümseme oranı )

hsyn_159

Aramıza hoşgeldiniz. Allah beterinden korusun diyelim.  :alfisti:

Amin allah korusun beterinden hoşbulduk...

muğlalı

Konunuz gözümden kaçmış :) öncelikle hayırlı olsun bende  sizinle aynı tarihlerde benzer bir kaza yaşadım hasarımız birebir aynı , allah bir daha göstermesin.

hsyn_159

teşekkür ederim... sizde de parça değişimi mi oldu yoksa tamir yoluna mı gittiniz?

muğlalı

teşekkür ederim... sizde de parça değişimi mi oldu yoksa tamir yoluna mı gittiniz?
Kaputun sol tarafı macunlanıp boyanabilirdi ancak sonrasında macun atması kesin dediler, harita gibi olacak boyanırsa  zaten kaput düz değil o yüzden sol çamurluk ile birlikte değişti.Önceden arızalı olan bir kaç parçayıda kaskodan değiştirdim.(klima fanı,far yıkamalar, camı çatlak sis farı ve bir kaç ıvır zıvır)

Reha

Hoşgeldiniz. Allah daha büyük kazaları yaşatmasın.

MTZ

You are not allowed to view links. Register or Login Selamlar , araç hala sizde mi  😊Tesadüf eseri gördüm konuyu, ilk sahibi biziz 😀