Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: admin@alfistiturkey.net

CLV 98 - Brera 2.2 JTS

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

max-ime

Biz hayal ediyoruz, siz uyguluyorsunuz :)

Keyifli surusler:)

erk1n

Alıntı yapılan: depeche101 - 06 Mart 2015, 11:37:44
Bu arada Hexis'in yeniden üretime soktuğu folyomuz  Amerika'dan geldi. Kısmetse Nisan Mayıs gibi işleme başlarız.

Ben konuyu okudum ama göremedim, belki gözden kaçmıştır. Hangi renk bu folyo?

Hexis 'in Amerika'da da mı üretim tesisi var? Benim bildiğim Fransız firması
Alfa Romeo 159 (2008) >
Alfa Romeo 166 (2001) >
Alfa Romeo GTV (1999) >
Alfa Romeo 156 (2006) ...

wolkanku

okan abi mutlaka antrasit tavan bekliyorum :)
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

depeche101

Alıntı yapılan: fevkalbeser12 - 06 Mart 2015, 11:54:46
Ya Okan abi nasıl bi ufak gelişme ise seninki:) Her yaptığın olay bence:)

Yok yahu ufak gelişme demedim ufaktan başladık dedim yani yavaş yavaş gibi  :D

Alıntı yapılan: Fatihob - 06 Mart 2015, 11:57:46
Yılmaz abiyi Breralar basmış :) Folyo rengi ile ilgili bir bilgi vermediğine göre, bende ne renk diye sormuyorum. Artan olursa benim kaputu kaplayalım değişiklik olsun :)

Fatih süper renk kombosu olur valla fakat çok folyo artıcağını sanmam  :yukari-ok:

Alıntı yapılan: Gouki - 06 Mart 2015, 12:03:34
Alıntı yapılan: Fatihob - 06 Mart 2015, 11:57:46
Artan olursa benim kaputu kaplayalım değişiklik olsun :)

Ahahaha :alkis:

:lol: :haydi: :haydi:

Alıntı yapılan: TRSemih - 06 Mart 2015, 16:00:57
Omg :)

Takipteyim.

Folyo için ufak tefek gamzeler var iki tane onları düzelttirmem lazım önce , biraz da havaların ısınmasını bekliyeceğiz.  :yukari-ok: :yukari-ok:

Alıntı yapılan: max-ime - 06 Mart 2015, 16:17:18
Biz hayal ediyoruz, siz uyguluyorsunuz :)

Keyifli surusler:)

Çok teşekkürler  :yukari-ok:

Alıntı yapılan: erk1n - 06 Mart 2015, 16:34:37

Ben konuyu okudum ama göremedim, belki gözden kaçmıştır. Hangi renk bu folyo?

Hexis 'in Amerika'da da mı üretim tesisi var? Benim bildiğim Fransız firması

Renk şimdilik sürpriz olsun , üretim tesisini de bilemiyorum .Bir süredir stokta olmayan bir üründü ,  Hexis Amerika'dan sipariş ettik.

Alıntı yapılan: ozoozo - 06 Mart 2015, 12:04:43
Show başladı hadi hayırlısı olsun :D renk bence yanarlı dönerli kırmızı gibi bir şey :D

OZO..!!!

Kısmet artık haha  :yukari-ok:

Alıntı yapılan: wolkanku - 06 Mart 2015, 17:15:01
okan abi mutlaka antrasit tavan bekliyorum :)

Volkan , tavan için olay bambaşka mecralara kaydı. İleride senin fikirlerinden yararlanıcam inşallah  8)

||4C Rosso Competizione -Stelvio Quadrifoglio - Tonale Speciale - GTV V6 - 147 2.0 - Alfa 75 - Alfa 33 ||

Jaaaa!

Böyle bi güzelliğe yapılabilicek en iyi hareketleri yapıyosunuz valla  :)) Keyifle takip ediyorum konuyu hayırlısı olsun maşallah  :nazar: :alfisti:
M.byrkc

Fatihob

Kaputluk kadar folyo kalmazsa bizde tek çamurluk kaplarız :D Çaça stylaa  :rock:
..

canselmo

Maşşalah bu araç için bende aramıştım baya istedigim fiyatı soylemiştim . Galiba o olması lazım güle güle kullanın. Bol bol resim bekliyoruz  :D
2.memleket  = İtalya

OğuzCanAlantor

Ti direksiyon çok yakışmış  :alkis: Renk için  bende kırmızı düşünüyorum .  :D

Doğa Tosun

Benim kırmızıyı hatırlarsınız, o renk başka bi konuda da söyledigim gibi laminasyon problemi çözülerek yeniden üretimr geçti. Valla ben o rengi bekliyorum :D
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

bado

abi göstergeleri de değişsen güzel olur yeni tip olsa.
Bahadır BAYRAK --- 2011 Alfa Romeo Giulietta /

depeche101

Alıntı yapılan: bado - 07 Mart 2015, 14:51:01
abi göstergeleri de değişsen güzel olur yeni tip olsa.

Bahadır var aklımda da en son işler onlar . Önce şu kafamdakileri bi bitireyim  :haydi:

Alıntı yapılan: OğuzCanAlantor - 07 Mart 2015, 09:57:13
Ti direksiyon çok yakışmış  :alkis: Renk için  bende kırmızı düşünüyorum .  :D

Kırmızı almış başını gidiyor du bakalım  :yukari-ok:

Alıntı yapılan: canselmo - 06 Mart 2015, 23:33:27
Maşşalah bu araç için bende aramıştım baya istedigim fiyatı soylemiştim . Galiba o olması lazım güle güle kullanın. Bol bol resim bekliyoruz  :D

Teşekkürler ,

Alıntı yapılan: Jaaaa! - 06 Mart 2015, 19:44:57
Böyle bi güzelliğe yapılabilicek en iyi hareketleri yapıyosunuz valla  :)) Keyifle takip ediyorum konuyu hayırlısı olsun maşallah  :nazar: :alfisti:

Çok sağolun   :yukari-ok:

Alıntı yapılan: Fatihob - 06 Mart 2015, 19:57:47
Kaputluk kadar folyo kalmazsa bizde tek çamurluk kaplarız :D Çaça stylaa  :rock:

Tamam ulan kabul  :duvar:

Alıntı yapılan: Doğa Tosun - 07 Mart 2015, 14:42:54
Benim kırmızıyı hatırlarsınız, o renk başka bi konuda da söyledigim gibi laminasyon problemi çözülerek yeniden üretimr geçti. Valla ben o rengi bekliyorum :D

Gloss renklerde çok fazla ısıya maruz kaldığında folyolarda matlaşma , laminasyon bozulmaları oluyordu . Her yeni seride biraz daha dayanıklı oluyorlar takip edebildiğim kadarıyla . Senin 159'da kullandığın folyonun markasını hatırlıyor musun Doğa ?

||4C Rosso Competizione -Stelvio Quadrifoglio - Tonale Speciale - GTV V6 - 147 2.0 - Alfa 75 - Alfa 33 ||

bado

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
Bahadır BAYRAK --- 2011 Alfa Romeo Giulietta /

ar.159

Bu arabaya 8c kırmızısı muhteşeeem olur

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

universeee

Abi hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız güzel günlerde bin inşallah!  :nazar: :nazar: :nazar:

Alfa'nın en sevdiğim modeli desem yeridir herhalde, bir gün bana da kısmet olmasını dilerim :D
2005 Alfa Romeo 147 1.6TS Distinctive 2013-2016
2013 Nissan Qashqai 1.5 dci Tekna 2016 - ...

Doğa Tosun

abi bu hafta içinde uğrayacağım GMG'ye, 3 renk olunca markaları karıştırdım :D sorarım hepsini

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

Tolga033

Bi kırmızı iyi gider.  :alkis: Takipteyim.  :)

Fatihob

Doğa'nın kırmızı süperdi, eğer oysa kıyamam ben onu benimkisi gibi bir arabada harcamaya. Sadece sol aynayı kaplarız :)
..

depeche101

Alıntı yapılan: universeee - 09 Mart 2015, 10:34:54
Abi hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız güzel günlerde bin inşallah!  :nazar: :nazar: :nazar:

Alfa'nın en sevdiğim modeli desem yeridir herhalde, bir gün bana da kısmet olmasını dilerim :D

Teşekkürler Evren , inşallah daha güzeli sana nasip olur , şöyle yeni bir buluşmada güzel fotolar çekersin kısmetse  :yukari-ok:

Alıntı yapılan: Fatihob - 10 Mart 2015, 01:14:56
Doğa'nın kırmızı süperdi, eğer oysa kıyamam ben onu benimkisi gibi bir arabada harcamaya. Sadece sol aynayı kaplarız :)

Senin MiTo siyah tampon + etiketler ile efsaneydi Fatih  8)

Alıntı yapılan: Tolga033 - 10 Mart 2015, 01:10:37
Bi kırmızı iyi gider.  :alkis: Takipteyim.  :)
Alıntı yapılan: ar.159 - 08 Mart 2015, 18:00:06
Bu arabaya 8c kırmızısı muhteşeeem olur

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

:yukari-ok: :yukari-ok: :yukari-ok:

Bu arada  kırmızı dikişli vites körüğümüz geldi ve takıldı .

Ayrıca GQV ve 3.2 V6 GT den sonra alışmakta biraz zorlandığım 2.2 JTS gaz tepkisini biraz iyileştirme adına Novitec GP1 3 kademeli modülü taktık. Sonuç beklediğimin çok üstünde , gerçekten çok memnun kaldım.

Güncellemeler devam edecek ;

..

..

..

depeche101

Ti konsollardaki fırçalanmış  görüntüyü uygulayabilen oldu mu içimizde ?

@wolkanku senin bilgin vardır , acaba siyah fırçalanmış alüminyum folyo ile bu görüntüyü yakalayabilir miyiz ? 

wolkanku

Alıntı yapılan: depeche101 - 16 Mart 2015, 11:47:48

@wolkanku senin bilgin vardır , acaba siyah fırçalanmış alüminyum folyo ile bu görüntüyü yakalayabilir miyiz ? 

abi bir ara @hi_cazz yapmıştı..gayet o görüntü yakalnıyor. baya başarılı folyolar var... yanlız biraz kolay çiziliyor diye hatırlıyorum..mesela üstüne anahtar koydun hareket ettirdin direkt çizik oluyor üstü, diye hatırlıyorum.
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

depeche101

Abi öyle kolay çiziliyorlarsa hiç girişmeyelim o işte bence . Tşk bilgi için. :yukari-ok:

agucba

Çizilmesi muhtemelen folyonun kalitesi ile alakalıdır. İlla ki çizilmeyen ve zarar görmeyenler ürünler vardır.

///////////////

Doğa Tosun

Çizilmenin yanısıra, kullanıldıktan sonra ısınan havalandırma deliklerinin etrafının zamanla kalkması da problem olabilir. Mustafa Baranlı asla kusursuz olamayacagını söylemişti 159'un dashboardının kaplanmasının. Hem yüzey problem, hem havalandırmalar.

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

wolkanku

Alıntı yapılan: Doğa Tosun - 16 Mart 2015, 12:43:20
Çizilmenin yanısıra, kullanıldıktan sonra ısınan havalandırma deliklerinin etrafının zamanla kalkması da problem olabilir. Mustafa Baranlı asla kusursuz olamayacagını söylemişti 159'un dashboardının kaplanmasının. Hem yüzey problem, hem havalandırmalar.

benim konsolu kaplayanlar gayet balta elemanlardı. kız arkadaşımın hediyesi olduğu için gidip başka yerde kaplatamadım, gitmiş adamlarla anlamış sonuçta
2 senede hiç bir yerinden kalkma kabarma yapmadı ancak işçilik hataları mevcut.
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

hi_cazz

Alıntı yapılan: wolkanku - 16 Mart 2015, 12:19:38
Alıntı yapılan: depeche101 - 16 Mart 2015, 11:47:48

abi bir ara @hi_cazz yapmıştı..gayet o görüntü yakalnıyor. baya başarılı folyolar var... yanlız biraz kolay çiziliyor diye hatırlıyorum..mesela üstüne anahtar koydun hareket ettirdin direkt çizik oluyor üstü, diye hatırlıyorum.

Aslında folyo 3M bulsak süper olur öyle kolay kolay çizilmiyor 3M folyolar. Benimkisi dandikti. Hemen kalktı yuvarlak kısımların olduğu yerler

Sent from my iPhone using Tapatalk