Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: admin@alfistiturkey.net

CLV 98 - Brera 2.2 JTS

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sp4rc0

çukurluk ve tümsekleri, çıkıntıları kaplarken ısıtarak gerdirmeniz gerekiyor. Bu sırada fircalanmis yüzey görüntüsü de gerilip görüntü bütünlüğü bozulabiliyor.  Çok iyi bir işçilikle belki yapılabilir, ama yinede istediğiniz görüntüyü özelliklede start stop tuşu, havalandırma menfezi gibi yerlerde alamayabilirsiniz. Düz folyo olsa gerilmeler belli olmaz ama fircalanmis riskli bence.
'06 147 1.6 TS (2006-...)
'17 Volvo V40 CC 1.5 T3 (2017-...)

depeche101

Alıntı yapılan: sp4rc0 - 16 Mart 2015, 19:23:05
çukurluk ve tümsekleri, çıkıntıları kaplarken ısıtarak gerdirmeniz gerekiyor. Bu sırada fircalanmis yüzey görüntüsü de gerilip görüntü bütünlüğü bozulabiliyor.  Çok iyi bir işçilikle belki yapılabilir, ama yinede istediğiniz görüntüyü özelliklede start stop tuşu, havalandırma menfezi gibi yerlerde alamayabilirsiniz. Düz folyo olsa gerilmeler belli olmaz ama fircalanmis riskli bence.

Sercanın Spiderın konsolu kaplanmıştı orijinal gümüş renkteki fırçalanmış aluminyum kaplamayla , onun işçiliği gayet iyiydi . Bostancı Protac yapmıştı . Denemek lazım diye düşünüyorum.

Hexis'inki daha başarılı gibi geldi bana .

3M ;

Hexis ;

||4C Rosso Competizione -Stelvio Quadrifoglio - Tonale Speciale - GTV V6 - 147 2.0 - Alfa 75 - Alfa 33 ||

depeche101

Son son bir Gri resmini de koyalım hatıra kalsın  8)

||4C Rosso Competizione -Stelvio Quadrifoglio - Tonale Speciale - GTV V6 - 147 2.0 - Alfa 75 - Alfa 33 ||

wolkanku

:nazar:
muhteşem gözüküyor okan abi..bence rengi değiştirmesen de olur :)
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

Gouki

muğlalı

mükemmel duruyor 19 ti ler çok iyi renk olarak ne düşünüyorsunuz?

tughan

Grisi de ayrı yıkılıyor abi, kazasız belasız :nazar:
Tuğhan.
156 Selespeed

Murad

Abi şu resme bakınca gerçekten değişmese de olur rengi.  :nazar:

sarpgrey

Alıntı yapılan: depeche101 - 17 Mart 2015, 13:27:44
Son son bir Gri resmini de koyalım hatıra kalsın  8)

Yekpare çelikten şekillendirilmis gibi duruyor, balyozlarla dovulerek. 
Bağımsızlık benim karakterimdir.
Mustafa Kemal ATATÜRK

Fatihob

Herkes rengi değiştirme demiş, tabi rulo halinde bekleyen senin zevkinle alımış bi folyo varken bunları duymak normal :D
Bencede değiştirme böyle süper süper :p
..

agucba

Hatta ruloyu doğrudan Fatih'e ver.

///////////////

Gouki

Bir çamurluktan başlayıp zafere giden hikaye :lol:

FB10ur

Böylede ayrı güzel duruyor ama yeni rengini merakla bekliyoruz abi : )

Fatihob

..

Mustuaaa

Öncelikle hayırlı olsun.. ben ankaradayken görmüştüm aracı.. kardeş kardeş geziyorduk onla :D
renk jant kombinasyonu gayet güzel olmuş..
hexis' e dikkat etmenizi tavsiye ederim.. bizim kullandığımız serisinde folyo bir süre sonra çok ilginç yerlerden ( kapının ortasından mesela ) parçalanma yapmıştı.. aklınızda olsun nazar değmesin :)
well.. it goes like brrr

wolkanku

Alıntı yapılan: Mustuaaa - 25 Mart 2015, 14:41:49
Öncelikle hayırlı olsun.. ben ankaradayken görmüştüm aracı.. kardeş kardeş geziyorduk onla :D
hexis' e dikkat etmenizi tavsiye ederim.. bizim kullandığımız serisinde folyo bir süre sonra çok ilginç yerlerden ( kapının ortasından mesela ) parçalanma yapmıştı.. aklınızda olsun nazar değmesin :)

oo mustafa yıllar sonra girmiş foruma :)
sen nerede kullandın hexis folyoyu
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

depeche101

Alıntı yapılan: Mustuaaa - 25 Mart 2015, 14:41:49

Çok teşekkürler . Hexis Skintac HX30 serisindeki tüm folyolar  neredeyse çok hassas. Zaten evlatlık olmasını da istediğimden değil 2 yıl performansını devam ettirsin yeter.

Alıntı yapılan: FB10ur - 18 Mart 2015, 12:55:18
Böylede ayrı güzel duruyor ama yeni rengini merakla bekliyoruz abi : )

Nisan gibi sanırım . Yapılacak işleri var daha , folyodan sonra arabayı lifte kaldır indir istemiyorum.

Alıntı yapılan: Fatihob - 17 Mart 2015, 23:16:09
Herkes rengi değiştirme demiş, tabi rulo halinde bekleyen senin zevkinle alımış bi folyo varken bunları duymak normal :D
Bencede değiştirme böyle süper süper :p
Alıntı yapılan: Gouki - 18 Mart 2015, 10:18:23
Bir çamurluktan başlayıp zafere giden hikaye :lol:

Alıntı yapılan: agucba - 18 Mart 2015, 10:09:18
Hatta ruloyu doğrudan Fatih'e ver.

Diyosunuzz  :yukari-ok:

depeche101

Alıntı yapılan: muğlalı - 17 Mart 2015, 14:22:24
mükemmel duruyor 19 ti ler çok iyi renk olarak ne düşünüyorsunuz?

Teşekkürler , şimdilik rengi söylemedik.

Alıntı yapılan: wolkanku - 17 Mart 2015, 13:30:04
:nazar:
muhteşem gözüküyor okan abi..bence rengi değiştirmesen de olur :)

Yok o renk nasıl olsa altta duruyor . Kafamdaki Brera görüntüsü ağır basıyor şimdilik .

Evet son griler bunlar ;

..

Murad

:nazar: :nazar: :nazar:
Güzelliği anlatacak kelime yok.

Mustuaaa

Volkancım en son instagramda bi görüşmüştük.. arayı çok açtık hazır kardeş brerayı görünce yazayım dedim :)
well.. it goes like brrr

aurora

Bence gri renk süper bu araba için, daha sportif duruyor... :yukari-ok:

Alfadanadam

Brera çok şık, fotoyu da öyle güzel çekmişsin ki bu gri'ye de kıyamadım şimdi ben :)

ozoozo

Abi maşallah ya harika duruyor.. Gri konusuna gelince evet çok güzel duruyor ama geçmişe söyle bir bakıyorum arabalara ne yaptıysan 2 katı daha güzel oluyor haliyle yeni rengin çok çok daha güzel olacağını ve iyi seçildiğini düşündüğüm için ben yaz dönemini merakla bekliyorum  :nazar:

agucba

///////////////