Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

CLV 99 - 3.2 V6 GT Busso

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ormanci

Müthiş bir aletmiş gerçekten.
Böyle bi aracın zevki de herhalde anca bu motorla çıkardı. 2.0 GT'ci arkadaşlar alınmasın ama böyle bence :) BMW 330i ve 320i farkı ve keyfi gibi yani.

Güle güle kullanın, hayırlı olsun...

Bunu da ufak tefek değişikliklerle iyice mükemmel hale getirecek misiniz? :)
Direksiyon orijinal değil sanıyorum? Alcantra mı? Güzel yapılmış, baya yakışmış. Xenon vs. olması da baya iyiymiş.

engin uzun

Vay vay vaayy..Güle güle kullanın...oldukca uzun gidecek bir baslık daha baslamıs demekki.. :nazar:
Bir zamanlar Giulietta 1,4 TB idi....

universeee

Güzel günlerde kullan, süpermiş!!! :D  :clover:  :nazar:
2005 Alfa Romeo 147 1.6TS Distinctive 2013-2016
2013 Nissan Qashqai 1.5 dci Tekna 2016 - ...

Ferhat_27

Maşallah,hayırlı olsun,gerçekten enfes duruyor,içi dışı ekstra  :nazar:  16 lt yakması haricinde mükemmel  :) ama buna değer sanırım..

agucba

Hayırlı olsun tekrardan.
Sadece son susturucu yerine CLV Mk1'deki gibi komple bir egzoz da bekliyorum.  ;)
Bir de bir GT'ye Alfa Romeo'nun kendi jantlarından en yakışanlarından. Bir de 18' olan çok kollu jantlar da var. Ama bunlar sanki daha çok yakışıyor gibi geldi bana.
Wolkanku'nun kulakları çınlasın, BBS'leri unutmamak gerek.  :)

///////////////

depeche101

You are not allowed to view links. Register or Login
Hayırlı olsun tekrardan.
Sadece son susturucu yerine CLV Mk1'deki gibi komple bir egzoz da bekliyorum.  ;)
Bir de bir GT'ye Alfa Romeo'nun kendi jantlarından en yakışanlarından. Bir de 18' olan çok kollu jantlar da var. Ama bunlar sanki daha çok yakışıyor gibi geldi bana.
Wolkanku'nun kulakları çınlasın, BBS'leri unutmamak gerek.  :)

You are not allowed to view links. Register or Login , Serkan , aklımdan neler geçiyor neler de o kadar uzun süre binecekmiyim bilemiyorum ki .
Binersem aklımda var birşeyler .

18 Çok kollu jantlar vardı zaten üzerinde ben özellikle Blackline istedim , çok beğeniyorum bu jantları .

You are not allowed to view links. Register or Login kısmet valla , söylediğim gibi uzun süre binersem birşeyler var aklımda. Direksiyon orijinal diye biliyorum.

You are not allowed to view links. Register or Login çok teşekkürler , geçen gün Kanyon'un önündeydin , bir dahakine önünü keserim GT ile  :yukari-ok:

You are not allowed to view links. Register or Login teşekkürler , aracın seceresini inanın detaylı bilmiyorum.

You are not allowed to view links. Register or Login  , You are not allowed to view links. Register or Login , You are not allowed to view links. Register or Login , You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login , @ismet , You are not allowed to view links. Register or Login , You are not allowed to view links. Register or Login , @tughan , @saskuran , You are not allowed to view links. Register or Login , You are not allowed to view links. Register or Login , @FB10ur @antihero , @cem meric , @max-ime  çok teşekkürler ,

You are not allowed to view links. Register or Login inşallah istediğiniz gibi bir Alfa bulursunuz.  , kısmet bu işler.

depeche101

You are not allowed to view links. Register or Login , bu arada daha CSC 'yi takmadık.

cario

Özel bir makine, güle güle kullanın, nerden buluyosunuz böyle şeyleri anlamıyorum ki :) :duvar:
17' Alfa Romeo Giulia Veloce Q4
11' Alfa Romeo Giulietta 1.4 170 MultiAir
06' Alfa Romeo 159 JTDm
05' Alfa Romeo 147 1.6 TS
96' Fiat Coupé Plus 2.0

ku2

Okan..
Ne yap ne et böyle bir egzoz edin kendine :)))

Unicorse Replica by wizard benim en sevdiğimdir..Bu da videosu..
Youtube'da aratabilirsin.
Daha önce birçok defa paylaştım bunu.

--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

depeche101

You are not allowed to view links. Register or Login Unicorse konusu geçti geçen gün sohbet esnasında You are not allowed to view links. Register or Login ile o da çok istekliydi  :haydi: . Zevk meselesi patron çok benim tarzım bi ses değil.

ku2

You are not allowed to view links. Register or Login Unicorse konusu geçti geçen gün sohbet esnasında You are not allowed to view links. Register or Login ile o da çok istekliydi  :haydi: . Zevk meselesi patron çok benim tarzım bi ses değil.

Tabiki zevk meselesi You are not allowed to view links. Register or Login Okancım :)
Ben 2.5 v6 varken sadece supersprint son susturucu ile bile mutluydum :))

Tekrar hayırlı olsun..
Gelirsem İstanbul'a görüşelim mutlaka.
--

depeche101

You are not allowed to view links. Register or Login tekrar teşekkürler , görüşürüz kısmetse geldiğinde. :yukari-ok:

Fatihob

..

tolga_ozhan

Bende olsa unicorse'u basıp geçerim. Hatta o ses için insanın arese alası geliyor. Fakat zevk, renk tabii ki.

@selimgencoglu abi LO ya da HI işaretinin çıkmaması klima kontrol panelinde arızaya delalet.

depeche101

You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login baskı yapmayın kardeşim  >:D

Bu arada multimedya unitesi ile ilgili soru soran arkadaşlar için Tolga'nın daha önce yapmış olduğu inceleme videosunu koyalım

tolga_ozhan

You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login baskı yapmayın kardeşim  >:D

Ya da vazgeçtim yapma abi. Eğer yaparsan ben aracın başından ayrılmam, gına gelir artık sana da :)

ku2

Bende olsa unicorse'u basıp geçerim. Hatta o ses için insanın arese alası geliyor. Fakat zevk, renk tabii ki.

You are not allowed to view links. Register or Login abi LO ya da HI işaretinin çıkmaması klima kontrol panelinde arızaya delalet.

Tamam dün denedim.. Telefonda dediğin gibi.. 16 dereceden sonra LO çıkıyor. Sıcağa alırsamda en sonda HI çıkıyor.
Sağolasın :)
--

wolkanku

maşallah.. :nazar:
coilover ile bu jantların duruşunu düşünemiyorum.
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

KAKIRMAN

Maşallah Okan hocam. Allah kaza bela vermesin.  :nazar:
The Machina List

1998 | Alfa Romeo 145 | 1.6 TS
2001 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2011 | Alfa Romeo Giulietta | Sport Pack 1 | 1.6 JTD
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2006 | Alfa Romeo GT | 2.0 TS
2011 | Alfa Romeo 159 |1.7 TBI
2005 | Peugeot 206 | 1.4 HDI | Panoramic
2017 | Peugeot 2008 |  1.6 HDI |Allure

Doğa Tosun

Müthiş bir aletmiş gerçekten.
Böyle bi aracın zevki de herhalde anca bu motorla çıkardı. 2.0 GT'ci arkadaşlar alınmasın ama böyle bence :) BMW 330i ve 320i farkı ve keyfi gibi yani.
efendim abi :D 2.0 GT ve Bmw320i :D
Abi alınmak biyana sana kesinlikle katılıyorum. GT'nin hakkı 3.2. Uf hakkaten ne keyiflidir yaa.. ben 2.0jts ile bu kadar keyif aliyorsam 3.2.. aah ah :) biraz daha yazarsam nazarim değecek
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

ajavelin

Güle güle kullanin.

Sürüş zevki 10 numaradir ama fotolarda CLV88 kadar alimli degil bence

milano 75

hayırlr olsun ,tekerinize taş değmesin.egzoz konusunda unicorse videolarını hatmetmişimdir bende,bir disco volante kadar çekici bi ses.gta motorum olsa en önce bunu yaparım ama tr de çok çevirirler bunu.hoş kaputu açınca serbest bırakırlar ya.  ;)
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

oznclb

hayırlı olsun. maşallah nazar değmesin :clover: :nazar:
147-1.6-TS-Distinctive

DcD-Semih

Gerçek bir makine, tüm otomobil tutkunlarının hayran olabileceği mühendislik harikası diyerek önce araca övgülerimi sunayım :)

Hayırlı uğurlu olsun, Allah kötü gün göstermesin.
2001 Alfa Romeo 145 1.6 T.spark - Giallo Zoe
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Rosso
2002 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Bianco Polare
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Grigio Chiaro
2000 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Rosso
2004 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Grigio Metallico
2012 Alfa Romeo Giulietta 1.4TB - Bianco Pastello

max-ime

3.2'de bu konu merak edilmez ama bir sorayım istedim :) Tüketim durumları nasıldır?