Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Daha Önce Fırsatım Olmamıştı ☺

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kaan

Çok haklısınız. Özellikle önden bazen çok komik çıkabiliyor resimlerde. Aynı arabamı bu dediğim zamanlar çok olmuştur.  :D
1 hayal
5 duyu
6.his

E.Ç.M. (MiTongin)

KAAN BAĞIRMA  :p çok güzel kardeşim  :nazar:
*Smiles per gallon*

( Yaktığınız yakıt başına düşen gülümseme oranı )

Kaan

You are not allowed to view links. Register or Login
KAAN BAĞIRMA  :p çok güzel kardeşim  :nazar:

:D Sağol Engin abi.
1 hayal
5 duyu
6.his

01hakan

Çok haklısınız. Özellikle önden bazen çok komik çıkabiliyor resimlerde. Aynı arabamı bu dediğim zamanlar çok olmuştur.  :D
Yahu mk1 de hep agresif ama mk 2 oyle degil  bukalemun gibi farkli farkli

etab5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

COURE SPORTİVO

Kaan

Pazartesi günü 156 ile 5 yıllık maceradan sonra helalleşip ayrıldık. 5 yıl boyunca hiç üzmedi bizi. Son birkaç resim ile uğurlayalım kendisini. Tabii yine Alfa sız kalmadık. Babamda yine mk2 156 duruyor. Ben de ise 156 bayrağı GT ye devretti. Kendisi 2008 model You are not allowed to view links. Register or Login km de kozmetik olarak biraz ilgi isteyen bi GT. Tadımlık birkaç resmi var. GT ye de yine prokitler,novitec kutu içi filtre ve sparco kule gergisini takacağım sanırım.[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1 hayal
5 duyu
6.his

Theillest

Hayırlı olsun Kaan  156 yı sattığına üzüldüm ama GT ile dönüş yapmanda harika olmuş kazasız belasız keyifli sürüşler kardeşim.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kaan

Hayırlı olsun Kaan  156 yı sattığına üzüldüm ama GT ile dönüş yapmanda harika olmuş kazasız belasız keyifli sürüşler kardeşim.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok saol Ümit. Evde 2 tane aynı araba olması itti beni birazda bu değişikliğe. Satma kararını verdiğimde bende çok üzgündüm ama sonra yavaş yavaş alıştım bir hafta içinde. 156 nın yeri bende çok ayrıdır ama GT nin kesinlikle çok farklı olduğunu şimdiden söyleyebilirim. Ayrıca GT alınacaksa kesinlikle ss alınmalı  :haydi:
1 hayal
5 duyu
6.his

EscC

Adettendir burdan da hayırlı olsun diyelim Kaan   :D yay gergi ve kozmetik olarak elden geçerse önemli sayılabilecek bi eksiği kalmıyor sanırım birde mercek far

Kaan

Adettendir burdan da hayırlı olsun diyelim Kaan   :D yay gergi ve kozmetik olarak elden geçerse önemli sayılabilecek bi eksiği kalmıyor sanırım birde mercek far

Teşekkürler Ersin abi çok saol. Kozmetik olarak tamponları çok gözümü tırmalıyor. Haftaya onlar boyanacak önce. O arada kendim içini dışını biraz toparlayacağım. Sonra yay ve gergi takılacak. Bi xenona dönüşümde yılbaşı gibi olur diye düşünüyorum. Kapılarda birkaç gamze var. Maddiyatı ayarlarsam onlarında çektirilmesi lazım. Zamanla inşallah yavaş yavaş bitecek GT de. Tabii ki bu süreçte her türlü öneriye açığım.
1 hayal
5 duyu
6.his

devirsever

Bari GT farkli renk olsaymis  :D

Hayirli olsun GT candir  :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:
1996 155 Q4
1996 GTV V6 TB
1998 166 3.0 V6
2006 GT 3.2 V6
2008 GT Q2
1999 156 3.0 V6 Turbo Q2(Güncel)
1998 156 3.0 V6 (Güncel)

Kaan

Bari GT farkli renk olsaymis  :D

Hayirli olsun GT candir  :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

Saolun teşekkür ederim. :) Siyah bakımı zor ama çok dikkat çekici bir renk. GT de de siyah kısmet oldu. Ayrıca GT garajda duracak o yüzden 156 ya göre daha da temiz tutabilirim diye düşünüyorum.
1 hayal
5 duyu
6.his

cem meric

Hayırlı olsun, GT kullanıcıları arasına Hoşgeldiniz :)

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

156 2.5 v6 24v.
BMW 318Tİ.
MİNİ COOPER S R53.
GT Q2 1.9 JTD.
166 3.0 v6 24v.

Kaan

Hayırlı olsun, GT kullanıcıları arasına Hoşgeldiniz :)

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Teşekkür ederim abi, hoşbuldum  :alfisti:
1 hayal
5 duyu
6.his

01hakan

Hayırlı olsun bakalım bizde eve ikinci alfayı düşünüyoruz ama 147 ve gtv arasında kaldık hadi hayırlısı ufak tefek dertler sorun değil zaten onlar çözülür yürür de ve gidişte sıkıntı olmasin yeter

Coure Sportivo

COURE SPORTİVO

Kaan

Hayırlı olsun bakalım bizde eve ikinci alfayı düşünüyoruz ama 147 ve gtv arasında kaldık hadi hayırlısı ufak tefek dertler sorun değil zaten onlar çözülür yürür de ve gidişte sıkıntı olmasin yeter

Coure Sportivo

Saol abi teşekkür ederim. Mekanik olarak çok şükür iyi bir gt denk geldi. Kozmetiği de tamamen yılbaşında bitmiş olacak inşallah. Temiz 147 bulunabilir kısa sürede ama gtv için şansını zorlama derim abi. Temiz gtv yok gibi bir süredir. Ve kesinlikle 147 den fazla yoracaktır.
1 hayal
5 duyu
6.his

01hakan

Mesele yorulmak değil eski gtv mi biliyorsun belki geri o gelebilir üniversite öğrencisi adayı oğlumuz işte hem fiyat biraz öne çıkıyor bakicaz artik
Saol abi teşekkür ederim. Mekanik olarak çok şükür iyi bir gt denk geldi. Kozmetiği de tamamen yılbaşında bitmiş olacak inşallah. Temiz 147 bulunabilir kısa sürede ama gtv için şansını zorlama derim abi. Temiz gtv yok gibi bir süredir. Ve kesinlikle 147 den fazla yoracaktır.

Coure Sportivo

COURE SPORTİVO

Kaan

Mesele yorulmak değil eski gtv mi biliyorsun belki geri o gelebilir üniversite öğrencisi adayı oğlumuz işte hem fiyat biraz öne çıkıyor bakicaz artik
Coure Sportivo

23-24 bine temiz mk1 147 alıp orjinalliğine bağlı kalarak jant yay ve far ile oynanıp çok iyi hale getirilebilir abi. Masrafsız sadece benzin koyup binilir. Öğrenci adama ekonomik araba lazım  :lol:
1 hayal
5 duyu
6.his

01hakan

Işte 23-24 bine temiz 147 yokkk
23-24 bine temiz mk1 147 alıp orjinalliğine bağlı kalarak jant yay ve far ile oynanıp çok iyi hale getirilebilir abi. Masrafsız sadece benzin koyup binilir. Öğrenci adama ekonomik araba lazım 

Coure Sportivo

COURE SPORTİVO

Kaan

Alfa Romeo hikayem GT ile mutlu mesut devam ediyor. Gözüme güzel gelen birkaç pozu paylaşayım dedim. Stock halde teslim aldiktan sonra pro kit spor yaylarımı, sparco kule gergimi ve 225 45 17 eagle f1 asy3 lastikleri taktım. Kozmetik ufak kusurlarımız var ama onlara takılmıyoruz. Bakım olarak eksiğimiz yok ancak egzos spiralini değiştirirsem nokta koyulmuş olacak. Ekstra olarak klasik yılbaşından sonra :) spor son susturucu, bixenon farlar ve orjinal spoiler var. Önümüzdeki yıl yavaş yavaş tamamlayabilirim diye düşünüyorum.[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1 hayal
5 duyu
6.his

Gouki

Alfawhite

Güzel duruyor, ilk resimlerin peşine çok diri duruyor. Nazar değmesin  :nazar:

1996 Alfa Romeo GTV 2.0 V6 TB      2002 Alfa Romeo 156 2.0 TS

Kaan

Kendimizi bir hatırlatalım :)[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1 hayal
5 duyu
6.his

SkY

156 da çok güzelmiş ama GT'nin havası bir başka olmalı.maşallah kazasız belasız kullanın

repla

Doğru ellerdeki alfaları görünce insan seviniyor, güzel günlerde kullanın.
verba volant scripta manent

Kaan

156 da çok güzelmiş ama GT'nin havası bir başka olmalı.maşallah kazasız belasız kullanın

156 benim için çok elegant bir sportif sedandı ama GT onun gerçekten bir tık daha ötesi  :clover: Teşekkür ederim.
1 hayal
5 duyu
6.his