0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hayırlı olsun Tjet MiTo.GT1446 uygulaması da şimdiden hayırlı olsun:) Uygulamayla beraber, yağ sıcaklığı, EGT, turbo basıncı ve AFR sensörlerini de arabana adapte etmeni tavsiye ederim. Ayrıca yazılımdan sonra log alıp, avans değerlerinin stabil olduğunu da teyitlemen aracın sağlığı için önemli olur.
merhabalar;Yaklaşık 1 buçuk sene önce Jtdm Mito sahibi olarak aranıza katıldım,devamında ise 1.4 Tjet kullanmaya başladım.Dizel Mito'ya 5-6 ay kadar bindikten sonra 1.4 Tjet aramaya başladım.Çokta uzağa gitmeden yakın arkadaşımda olan ve bakımlarını vs.işlerinin temiz ve özenli yapıldığını bildiğimden dizele veda ederek Tjet'e geçmiş oldum.Araçta şuan Stage 1 yazılım,8,5 lt Greedy cooler,70'lik downpipe,devamında 63'lük krom egzos ve sonda warex bulunmakta.Yakın zamanda takacağım Garrett Gt1446 Hybrid turbo ile yola devam edeceğim,iş yoğunluğundan dolayı henüz bagajımda geziyor 31 yaşındayım Bursa'da oturuyorum,resim eklemeye çalışacağım
Aramıza hoşgeldiniz. Bursa’da bu güzellikleri görmemek ayrıcalık .Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hoşgeldiniz Tjet en güzel renkte
hayırlı olsun, renk eper'de ne geçiyor? Alfa nero değil belli ki, etna mı?
İşte sevdiğimiz Alfista hareketleri elinize sağlık tavan güzel gozukuyor. Ön cam biraz bonus cikmis ama sağlık olsun.
Ön direği takarken camı çatlattım,hemen alfa romeo servisine gidip yeni ve orjinal logolu cam siprariş ettim bu hafta takılacak.
Bu durumun Giulietta'larda da sıkıntılı bir durum olduğunu duymuştum ve bir tanesine de denk gelmiştim.Giulietta'ya yabancı olan ve dikkatsiz yapılan işlemlerde ön cam çok çabuk çatlayabiliyormuş ön direkler sökülür veya takılırken.Dikkatli olmakta fayda var.
Elinize sağlık, iç mekanın havası baya değişmiş.