Merhabalar AlfistiTurkey,
Öncelikle ismim Emre Can, 23 yaşındayım ve Ankara'da yaşıyorum. Yaklaşık 2 yıldır markanın ve forumun takipçisiyim.
KTÜ'den geçen sene mezun oldum ve şuan Hacettepe Teknokent'te çalışıyorum. Biraz uzun olacak ama aracımı alırken ki yaşadıklarımı anlatmak isterim
Araba almak veya arabayla ilgili muahbbet etmek dahi bana uzak konulardı. Ta ki burdan çok sevdiğim arkadaş ve abilerimi tanıyana kadar. Onlarla halısahalara gide gele, kafe buluşmalarında ve genel Ankara buluşmalarına katıla katıla araba sevdası bende de oluşmaya başladı. Bide buna ek olarak bu araba Alfa Romeo olunca arabaları sevmenin yanında alma fikri de oluştu. En çok da 147'nin sportif, agresif ve tatlı oluşu aklıma çok yatmıştı. Doğa Tosun, benim bu konuda neler yapmam gerektiğini söyleyen yönlendiren ve bu markaya gerçekten değer veren bir adam olarak karar aşamasında çok emek verdi. Kendisiyle yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez ve bu nedendir ki her 147 muhabbetimizde bana arabalar baktı söyledi.
Bu sitede tanıştığım her bir arkadaş ve abimle sağolsun o tanıştırdı, kaynaştırdı ve hiç yabancılık çekmememi sağladı. Oğuz Abi'yle de tanışmamız Doğa sayesinde oldu. Beraber oturduğumuz bir gün bana bir aracın geleceğini ve kaçırmamam gerektiğini söyledi. Ben daha evdekilere bu konuyu açmadan nasıl ödeyeceğimi araştırmaya başlamıştım bile. Daha sonra babamın da olurunu aldıktan sonra Oğuz Abi'nin yanına gittik ve arabayı inceleyip kararımızı verdik ve aldık. Ama şu ayrıntıyı atlıyorduk ki benim daha ehliyetim yoktu
Hemen kursa yazıldım ve geçtiğimiz pazar tüm sınavları hallettim çok şükür. Bu yaşa kadar araba hevesimin olmaması ve çevremin arabadan çok uzak olmasından dolayı ehliyete hep üşenmiştim. Neyse ki hallettim artık
Aracıma gelirsek eğer; aracım 2008 model 147 1.6 TS Distinctive paket. 60.000' de satın aldık şu an 63.000'de. Rengi karbon siyah olarak geçmekte. Benden önceki kullanıcısı tüm bakımlarını yetkili serviste yaptırmış ve alırken park sensörü ve alarmı da taktırmış sağolsun
Aracın şu an en büyük eksiği benim için spoiler ve bagaj çıtası. Bu yaz içerisinde durumum el veririse onları hemen yaptırmak istiyorum.
Bu konuda her ne kadar isim yazsam buraya az ama başta
@OğuzCanAlantor ,
@h.t abilerime
@Doğa Tosun ,
@ssg ,
@hkmtctnky ,
@KUY65 kardeşlerime bana bu markayı sevdirip bu güzel aileye beni kattıkları için ve hiç bir zaman yok demeden bana her türlü desteği sağlayan AlfistiTurkey ailesine çok çok teşekkür ediyorum.
Elimden geldiğince forum içerisinde aktif olmayı planlıyorum
Herkese yeniden teşekkürler, kazasız ve güzel günler diliyorum
İlk fotoğraflarımız biraz plansız. Daha net ve genel görünümlü fotoğraflar eklerim ileride
Doğa ların garajına da gitmedik demeyiz
Minik bir Alfisti buluşması
@ssg 'nin gözünden biz