Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Giulietta'm

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Murat Sağlam

hosgeldinz... alfaniz hayirli olsun...

may-alfa

You are not allowed to view links. Register or Login
Merhaba arkadaşlar.Evren beyden aracı ben aldım. Ne yazık ki talihsiz bir olay yaşadık aracı aldıktan 30 sn sonra fotodaki bariyere tamponu taktım. 250 tlye maslakta hallettik izmire dönmeden. Bir de gerçekten sıfır giu almakiçin izmir enrico alibertiye gittiğimde artık benzinli düz vitesin TR'ye gelmediğini, son kalanların şu sıralar satıldığını söylemişti. Sipariş dahi veremezsin dedi. Bunun üstüne evren beyin aracına kadar giden 2. el takibim başlamıştı.

Hoşgeldiniz..
Kazasız belasız olsun...Tek nazarı bu olsun.

Bu arada yeri gelmişken..
Sıfır Giu almak isteyende artık 2. el bakacak.. Al işte..!! Enrico'nun yaptığına bak..!!! Bence bu çok rahatsız edici bir durum. Zaten hali hazırda 2 model satan bir marka..ve duruma bak..!
Sonra da Alfa niye böyle..niye şöyle diye burada yazıp, çizip duruyoruz.. Ahh..Ahh...!
Kazasız, belasız kullanmanız dileğiyle..

Selim Bey; aynı şeyleri AKOTA'da söylemişti, manuel araç üretilmiyor kalktı falan diye..
Ama ne hikmetse Alfa Romeo'nun resmi sitesinde bırak Giu'yu, 159 ve 159 SW seçenekleri 2.0 Lt Turbo modelleri bile var.. Anlaşılır gibi değil.
Mehmet Arif

dr_eros

Teşekkür ederim arkadaşlar. Sıfır giu konusunda ayrıca artık spor paketlerde kısılmış. Sadece spor paket 1 var.

Murat Sağlam

Teşekkür ederim arkadaşlar. Sıfır giu konusunda ayrıca artık spor paketlerde kısılmış. Sadece spor paket 1 var.

bu en çok bahadırın işine yarar...
kanka  senin araç prim yaptı yine iiisin... ;)

evrenalpar

Merhaba arkadaşlar.Evren beyden aracı ben aldım. Ne yazık ki talihsiz bir olay yaşadık aracı aldıktan 30 sn sonra fotodaki bariyere tamponu taktım. 250 tlye maslakta hallettik izmire dönmeden. Bir de gerçekten sıfır giu almakiçin izmir enrico alibertiye gittiğimde artık benzinli düz vitesin TR'ye gelmediğini, son kalanların şu sıralar satıldığını söylemişti. Sipariş dahi veremezsin dedi. Bunun üstüne evren beyin aracına kadar giden 2. el takibim başlamıştı.

Murat Bey, tekrardan hayırlı olsun. Foruma üye olmanıza da sevindim.

Siz gittikten sonra bir arkadaşım aradı, Maslak Sanayide aracı görmüş, senin plaka neydi diye sordu, yolunuzu kesecekmiş neredeyse. :) Çabucak halledebildiğinize sevindim.

Bu spor paket kısıtlaması ve otomatik manuel araç olayını çok merak ettim, çok ilginç uygulamalar gerçekten, inanılır gibi değil.

Bu arada aracı servise götürdüğünüzde, özellikle kapı fitillerini yağlatın, ufak ufak gıcırdamalar başlamıştı. Onun dışında araçta bir sıkıntı yok, sorunsuz Giu'lardan biri.

Ben de salı günü yeni araç işini halledeceğim inşallah.

Keyifli sürüşler..
206GTI (2003-2008)
A3 1.6 (2008-2010)
Giulietta M.Air (2010-2012)
Honda CR-V (2012-2013)
Audi A3 1.6TDI S-Tronic (2013 - 2016)
Alfa Romeo 159 1.9JTD SW (2016 -2017)
Giulietta M.Air TCT (2017-...)

dr_eros

Murat Bey, tekrardan hayırlı olsun. Foruma üye olmanıza da sevindim.

Siz gittikten sonra bir arkadaşım aradı, Maslak Sanayide aracı görmüş, senin plaka neydi diye sordu, yolunuzu kesecekmiş neredeyse. :) Çabucak halledebildiğinize sevindim.

Bu spor paket kısıtlaması ve otomatik manuel araç olayını çok merak ettim, çok ilginç uygulamalar gerçekten, inanılır gibi değil.

Bu arada aracı servise ***ürdüğünüzde, özellikle kapı fitillerini yağlatın, ufak ufak gıcırdamalar başlamıştı. Onun dışında araçta bir sıkıntı yok, sorunsuz Giu'lardan biri.

Ben de salı günü yeni araç işini halledeceğim inşallah.

Keyifli sürüşler..
Hafif gıcırdama var evet ama rahatsız edici düzeyde değil. Size bir şey soracaktım.2.  Egzozu taktırdıktan sonra performansta artma yada azalma hissettiniz mi. Sonuçta son susturucu (takılı olsada) fonksiyon olarak  iptal edilmiş gibi bir durum şuan ki. Bu arada ismim Mehmet ;) Honda CRV alıyorsunuz galiba. Şimdiden hayırlı olsun

evrenalpar

Pardon yahu yanlış yazmışım. Şöyle izah edeyim, 2. egzoz ucuyla susturucu tam olarak iptal oldu denemez, şu an egzoz gazları eşit bir şekilde dağılıyor, soğuk havalarda çıkışı daha kolay görebilirsiniz. Dolayısıyla mantık olarak düşündüğümüzde, geri basınç yarı yarıya azaldığı için düşük devirli kullanımlarda çekiş çok az düşebilir ama bariz bir performans kaybı hissetmedim. Zaten genellikle dediğim gibi Dynamic modda kullanıyorum, Dynamic'te düşük devirli kullanımlar çok daha keyifli ve ekonomik oluyor. Aslında yazılım yapılsa normal mod da çok keyifli olacak ve Dynamic'e gerek bile kalmayacak ama pek sıcak bakmıyorsunuz sanırım.
Performans kaybı olup olmadığını ölçmek için isterseniz ikinci çıkışın bağlantısını kapatıp (egzozcuya) deneme yapabilirsiniz.

Araçta yarın bir sıkıntı çıkmazsa inşallah ben de bitiricem yeni araç işini. Teşekkürler..
206GTI (2003-2008)
A3 1.6 (2008-2010)
Honda CR-V (2012-2013)

emin

hayırlı olsun Evren abi, araçta zaten kat duruyor diye biliyorum, son susturucudan önce diğer çıkış verilmiş olabilir giulara öyle bağlıyorlardı aktif ikinciyi bana kalırsa aracı rahatlatır. performans farkı yaratacağını sanmıyorum. kat olduğu için zaten turbodan çıkar çıkmaz basıncı tutuyor.
BMW E46 3.18ci - Ducati Hypermotard - Ducati Monster 695

evrenalpar

hayırlı olsun Evren abi, araçta zaten kat duruyor diye biliyorum, son susturucudan önce diğer çıkış verilmiş olabilir giulara öyle bağlıyorlardı aktif ikinciyi bana kalırsa aracı rahatlatır. performans farkı yaratacağını sanmıyorum. kat olduğu için zaten turbodan çıkar çıkmaz basıncı tutuyor.

Emin'cim sağolasın, sen daha doğru söyledin, Mehmet Bey bilginize..
206GTI (2003-2008)
A3 1.6 (2008-2010)
Honda CR-V (2012-2013)

Dentist

Alfa ruhuyla yaşayanların arasına siz de hoşgeldiniz Mehmet bey.
Bir zamanlar bunlar vardı;artık yoklar...

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1.9 JTD Distinctive Plus Qtronic
159 1750 Tbi-Ti
159 1.9 SW JTD Distinctive Qtronic

canunal

Agucba adam gibi adam var da biz mi muhattap almadık bırakın allah aşkına...

Alfadanadam

Agucba adam gibi adam var da biz mi muhattap almadık bırakın allah aşkına...

İyi de Can'cım adam da aynı şeyi yazmış zaten :) İtalya'ya yaz, Türkiye'de muhatap bulamadım dersin diyo. Ne desin?

dr_eros

Bir kaç foto ekleyeyim...

Gouki

Çok ama çok güzel bir G. :nazar:

evrenalpar

Özlemişim keratayı yahu, nasıl iyi davranıyor mu Giu? :)

Bugüne kadar yaşadığınız sıkıntı vs var mı merak ediyorum  :nazar:
206GTI (2003-2008)
A3 1.6 (2008-2010)
Honda CR-V (2012-2013)

emin

yol kenarı fotoğrafları harika, maşallah, elimizde büyüdü valla kereta Evren abi =)
BMW E46 3.18ci - Ducati Hypermotard - Ducati Monster 695

evrenalpar

Emin şöyle bi Giu görmek hakkaten çok zor, diğer Giu'ları görünce arabadan soğuyorum resmen.

Alfa bir an önce çıkarsa Giulia ya da SUV her neyse de, aşkımıza geri dönsek..  :'(
206GTI (2003-2008)
A3 1.6 (2008-2010)
Honda CR-V (2012-2013)

dr_eros

Bugüne kadar yaşadığınız sıkıntı vs var mı merak ediyorum  :nazar:

Motorun üstünde ki plastik kapağın bir ayağı kırılmış. İlk bakımda kırdıklarını düşünüyorum. O değişti. Bir de ses yaptığı için silecek motoru garantiden değişti. Biraz naz yapıyor işte :)
Şu sıralar yazılım olayını araştırıyorum ama kıyamıyorum keratayı zorlamaya :))

evrenalpar

Sonuçta sürekli dipgaz kullanan, red line yapan, devamlı yollarda yarışan biri olmadığın sürece yazılımın bir zarar yok. İhtiyaç duyuyorsan yaptır bence, yeni araç almış gibi olursun..  8)

Keyifli sürüşler..  :nazar:  :clover:  :alfisti:
206GTI (2003-2008)
A3 1.6 (2008-2010)
Honda CR-V (2012-2013)

dr_eros

İzmir'de havalar düzelince yıkatıp bir kaç foto çektim hafta sonu :)  :nazar:

fevkalbeser12

Maşallah Maşallah çok güzel bi giu bu ya. Yakın bi zamanda buluşma yapalım da görüşelim tekrardan:)
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

Gouki

Maşallah her zaman ki gibi çok şık.

Tolga033

Maşallah ya çok güzel gerçekten..  :nazar:  :nazar:  :nazar:

dr_eros

Maşallah Maşallah çok güzel bi giu bu ya. Yakın bi zamanda buluşma yapalım da görüşelim tekrardan:)

Sağol Kemalim. İzmir için buluşma zamanı geldi bence de  :yukari-ok:

zephry

Maşallah kırmızı yakıyor doktorum...