Guncelleme atalim.. Bugun itibariyle 4 senelim Acibadem macerasindan sonra Zekeriyakoy-Sariyer e geri tasiniyoruz. Artik arabami istedigim zaman yikarim hevesiyle sampuan vs. Yenilemek icin Perpa ya erdem boya ya gideyim dedim. 1 de aciliyormus kapisindan dondum, perpa nin kapali otoparkinda geri geri cikarken hiyarlik yapip park sensorune guvenerek hizlica cikinca arka tamponun sag kosesini kolona dokundurdum. Sonra sampuan eldiven vs almak icin Maslak Meg e ugradim, ordaki arkadas ilgilendi temizledi biraz tinerle. Boyle kaldi:

Boyada pek sikinti olmadi ufak cizik haricinde ama su vuruk goruntusu cok sinirimi bozdu, yikayinca daha detayli ortaya cikacak simdi oglen gunesinde bile inanilmaz gozume carpiyor. Fatihteki kaportaciya gotursem halleder mi acaba boyaya zarar vermeden? Bir de 8c ye rotus bulmam gerekecek, Alfa cikarmiyor sanirim Alfaowner dan gordugum Chipex diye bir marka var memnun kalmis insanlar. Bakalim..
Bunlar disinda yanlara da biscione sticker caktim, 2 ay kadar oldu hos geliyor gozume. Babam sahine cevireceksin bunu yakinda dedi ama gozume hos gozukuyor bayagi.

Agustosta Amerikaya gitmesem difuzor, egzos vs olayina girerdim, ama araba cogunlukla bekliyor olacagi icin bir anlami yok. Her yaz tatilinde birsey eklerim belki. Ama universite bitince garanti vs. Derdi olmadigindan kendi parami da kazanmaya baslarsam soyle guzel yuklemeyi dusunuyorum arabayi. Uzun yillar beraber oluruz insallah