Merhaba arkadaşlar, daha önceleri aranızda 147 Mk1 ve 156 Mk1 ile yer almıştım. Piyasanın ve aile şartlarından sebep bir süre bu hazza farklı marka ve model araçlar ile ara vermiştim. Şimdi tekrar aranıza dönmenin mutluluğu ile foruma sevincimi paylaşıyorum.
2006 model MK2 kasa olup değişen olmayan ve 107.000Km'de sahiplendiğim bir
prenses
Sunroof ve sensör vs gibi dolu paket bir araç olmakla beraber içinin bej olması ayrı bir cezbediyor insanı
3.sahibiyim ve önceki sahipleri de bayan ancak üzücü tarafı LPG takılmış olması 80.000Km civarlarında
İlk sahibi Bursa Birmot'tan satın alıyor daha sonra araç Karabük'e satılıyor ve şimdi ikametgah sebebi ile 10 Plaka olarak İstanbul'da benimle yol alıyor
İlk iş olarak Debriyaj Baskı Balatası, Ön&Arka Fren Balatası, Sağ&Sol Üst Salıncak, Sağ&Sol Alt Salıncak, Viraj Demir Lastikleri ve Termostat değiştirerek sürüş konforumuzu sağladık. İlerleyen zamanlarda kozmetik olarak ve aksesuar eklentisi de yapmayı düşünmüyor değilim, en başta GT jant düşünüyorum aramızda satmakta olan var ise irtibata geçebilir mi?
Artık yollarda selamınızı bekler, aynı şekilde almanızı da isterim. İşlerden vakit buldukça yapılacak olan organizasyonlara katılmak ümidi ile şimdilik hoşçakalın