Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

GT SELESPEED - 34 TH 8825

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Veloce

Ege'cim iPod drawer serviste yoksa benim satmış olduğum çıkmacıdan temin edilebilir.

Kablo aux kablosu değil ve orjinal şarj kablosu gibi sokete takma şeklinde kullanılıyor. Liste fiyatı 230 TL. Araçlar eski model olduğu için iPhone desteklenmiyor. Sadece 2g, o da antika sayılır artık...

Gouki

Ben bu kabloyu ebay'den 10 pound'a almıştım. Alfa parçası olarak değil ama Dension ürünü olarak.

egeozal1

You are not allowed to view links. Register or Login
Ege'cim iPod drawer serviste yoksa benim satmış olduğum çıkmacıdan temin edilebilir.

Kablo aux kablosu değil ve orjinal şarj kablosu gibi sokete takma şeklinde kullanılıyor. Liste fiyatı 230 TL. Araçlar eski model olduğu için iPhone desteklenmiyor. Sadece 2g, o da antika sayılır artık...
Kabloyu ebay den temin ederim de İPod drawer kaça mal olur özelden yazar mısın Volkan abi.
Ayrıca yeni iPod a uyum sağlar mı?

coolistanbul

Ynt: GT SELESPEED - 34 TH 8825
Aşk 3 değil 4 harftir => ALFA
1997 1.6 Boxer 145 Rosso
2003 1.6 TS 156 J
1999 2.0 TS GTV Gümüş Gri
2006 2.0 SS GT

coolistanbul

GT'sinde ruzgar sesi problemi yasayan var mi ? Ozellikle sol kapidan ?
1997 1.6 Boxer 145 Rosso
2003 1.6 TS 156 J
2006 2.0 SS GT

coolistanbul

Ynt: GT SELESPEED - 34 TH 8825

Ben ebay de 14,95 $ a bir kablo buldum, saticisina mesaj attim GT 2006'ya uyar mi diye ? Zira Alfa Romeo'lara uygun diye satiyorlar ama model belirtmemisler...

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
1997 1.6 Boxer 145 Rosso
2003 1.6 TS 156 J
2006 2.0 SS GT

coolistanbul

Iphone 4S'e bile uyar demisler ama CD Changer'dan gorur mu bilmiyorum ?
1997 1.6 Boxer 145 Rosso
2003 1.6 TS 156 J
2006 2.0 SS GT

Veloce

Eğer olabilecekse doğru seçeneği birazdan ekleyeceğim...

Veloce

Soldaki menüden "Blaupunkt" seçeneği altında ekteki ürünü buluyoruz... Paypal ile ödeyip alıyordum az daha fakat shipping ücreti göremememden dolayı güvenemedim... Özdemir'e bildireceğim durumu.

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Gouki

Ben bu kablodan da almıştım ancak bunun çalışabilmesi için şu anda radyonuzu "CD Changer" kaynağına alabiliyor olmanız lazım. Bu da 2003 öncesindeki blaupunkt'larda oluyormuş. Yani bende bir işe yaramamıştı çünkü hiç bir zaman "CD Changer" kaynağına geçmedi.

ozoozo

Volkan abiyle görüştüm bu ürün için , satıcı kişiye mail attım sizin sormak istediklerinizi,cevap bekliyorum.Eğer "evet stereo üzerinden de şarkı değişebilirsiniz" der ise haber edeceğim.

coolistanbul

1997 1.6 Boxer 145 Rosso
2003 1.6 TS 156 J
2006 2.0 SS GT

Veloce

Ben bu kablodan da almıştım ancak bunun çalışabilmesi için şu anda radyonuzu "CD Changer" kaynağına alabiliyor olmanız lazım. Bu da 2003 öncesindeki blaupunkt'larda oluyormuş. Yani bende bir işe yaramamıştı çünkü hiç bir zaman "CD Changer" kaynağına geçmedi.

Özgün senin teyp MP3 çalan modelden miydi?

Gouki

Hayır abi 2005 model 147 üzerindeki sadece orjinal cd formatı okuyabilen blaupunkt'tu.

Veloce

Büyük bir ihtimalle orjinal iPod kablosu alacağım gibi görünüyor...

egeozal1

Beraber alırsak fiyatı düşürürler mi?

Veloce

Yetkili serviste beraber alsak diye birşey söz konusu olmaz...

egeozal1

Veloce

Ebay de var orjinal kablo?

Sen alacağında bana haber ver ben sana buradan orjinalini yurt dışından daha ucuz fiyata alacağım...

egeozal1

Perşembe bi iş var o kesinleşirse hemen irtibat kuracağım seninle Volkan abi teşekkür ederim. :)

Veloce

Perşembe bi iş var o kesinleşirse hemen irtibat kuracağım seninle Volkan abi teşekkür ederim. :)

Rica ederim Ege'cim. Kendimde orjinal ürünü alacağım büyük ihtimalle öyle görünüyor. Dip fiyattan alırım...

ozoozo

Volkan abinin gösterdiği ürünün satıldığı firmadan az önce mail geldi , ancak ne yazık ki uymuyormuş ve sadece ipod ve iphone ' dan kontrol oluyormuş. Mail aynen bu şekilde ; "Hi, the controls will be done from the ipod/iphone not from the cars stereo. If you have any other questions feel free to let us know.
Thanks." sormak istediğiniz başka bir şey varsa bu ürünle ilgili aklınıza takılan sorabilirim.

Alfadanadam

159'un teybine 25-30 liralık basit bir aux bağlanabiliyor. Hatta benim 159'a kendim taktım. Ancak sadece ses aktarıyor. Kontrolleri ya cep telefonunuzdan yada mp3 player'ınızdan yapmanız gerekiyor.
159 sahipleri uygun fiyatlı aux in arıyorlarsa tavsiye ederim.

coolistanbul

Volkan,

sahibinden.com'da 128861213 You are not allowed to view links. Register or Login ilanda bir urun var. Saticiyla yazistim İphone/ipod icin ara adaptorle desigin gibi CD player olarak goruyor ve sarjda ediyormus. Adaptor fiyatini sordum yanit bekliyorum.
Kendileriyle direkt konusmakta mumkun.

Bilgiler icin tesekkur ederim.
1997 1.6 Boxer 145 Rosso
2003 1.6 TS 156 J
2006 2.0 SS GT

coolistanbul

Cevap geldi adaptor 120 TL imis
1997 1.6 Boxer 145 Rosso
2003 1.6 TS 156 J