Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

GT SELESPEED - 34 TH 8825

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

coolistanbul

GT Meeting - II
Poyrazköy İstanbul
Ekim 2018 [IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aşk 3 değil 4 harftir => ALFA
1997 1.6 Boxer 145 Rosso
2003 1.6 TS 156 J
1999 2.0 TS GTV Gümüş Gri
2006 2.0 SS GT

coolistanbul

GT SATILIKTIR

DETAYLAR İLANDADIR

You are not allowed to view links. Register or Login

1997 1.6 Boxer 145 Rosso
2003 1.6 TS 156 J
2006 2.0 SS GT

coolistanbul

İlan kapatıldı,

GT tarafımdan satılıktır

Detaylar için

0 532 565 24 10

Whatsapp mesaj atarsanız gün içerisinde müsait olunca geri dönüş yaparım.

Teşekkürler...

1997 1.6 Boxer 145 Rosso
2003 1.6 TS 156 J
2006 2.0 SS GT

coolistanbul

İlan kapatıldı,

GT tarafımdan satılıktır

Detaylar için

0 532 565 24 10

Whatsapp mesaj atarsanız gün içerisinde müsait olunca geri dönüş yaparım.

Teşekkürler...

Günceldir...

1997 1.6 Boxer 145 Rosso
2003 1.6 TS 156 J
2006 2.0 SS GT

coolistanbul

Gt yi aktif olarak kullandığım için 117.000 You are not allowed to view links. Register or Login geldik.

Maslak Alfa'da ön takım bakıma alındı

Sağ üst salıncak
Sol üst salıncak
Sol alt salıncak
Sol rot kolu
Viraj demir lastiği
Arka Poryo Burcu Sağ
Arka Poryo Burcu Sol

değişimleri yapıldı, sağ alt salıncak ise bir önceki bakımda değişmişti.

Ön takım elden geçirilirken direksiyon kutusu da tamir işlemi gördü.

Fren testi yapıldı sağlıklı çıktı.

Rot ayarı, debriyaj ve Selespeed ayarları ile bakım tamamlandı.

Tam masrafsız durumda satış ilanı da forumda ikinci el bölümünde aktiftir.

Hepimize keyifli günler...

1997 1.6 Boxer 145 Rosso
2003 1.6 TS 156 J
2006 2.0 SS GT

coolistanbul

Bu özel GT bugün iyi bir Alfacı olan yeni sahibine kavuşmuştur.

Bugüne kadar gelen bu paralara gitmez, fiyatları gözden geçirin vs. yorumlarına vereceğim yanıt :

"Temiz, bakımlı, kazasız, servis kayıtları olan her modelden her yaştan Alfa Romeo hakkı olan rakama gider."

Elinizdeki Alfa eğer bu seviyede ise hiç endişe etmeyin bekleyin yeni sahibiyle buluşur. O da bu kadar sağlam
ve temiz bir Alfa aldığı için mutlu olur.

Saçma sapan boya takıntıları da gülün geçin. Bu sadece bizim ülkeye özgü bir tuhaflıktır.

13 Nisan Ctsi sabahı ilk kez malum sitede şahsen ilan açtım ve 2.görüşte 18 Nisan Perşembe günü (bugün) satıldı.

Acelem yoktu, paraya da sıkışık değildim. Geçen sene forumda ilan açtığım Mayıs'tan beri çok istedim bu özel Gt burada kalsın hikayesini takip edelim ama aracı görmeden, bakımlarını öğrenmeden, kullanmadan sadece ama sadece fiyata takılı kalma hastalığımız buna mani olmuştur.
Ve bu ne ilk ne de sondur.

Nice özel Alfa Romeo bu forumdan uçup gitti daha da gidecektir. Bu durum maalesef forumu zenginleştirmemektedir.

Alfa Romeo'ya gönül verip zaman ayırıp, kullanırken zevk alıp satın alma anında forumda dahi ölü eşşek fiyatı çekmek ucuza kapatmaya çalışmak sadece fakirleşmeye yol açıyor...

Araç satıldığı için konu kitlenebilir...

İyi niyetle 34 TH 8825 in hikayesini takip eden herkese çok çok teşekkür ederim...

1997 1.6 Boxer 145 Rosso
2003 1.6 TS 156 J
2006 2.0 SS GT

Sercan Keklik

Bugüne kadar gelen bu paralara gitmez, fiyatları gözden geçirin vs. yorumlarına vereceğim yanıt :

Elinizdeki Alfa eğer bu seviyede ise hiç endişe etmeyin bekleyin yeni sahibiyle buluşur. O da bu kadar sağlam
ve temiz bir Alfa aldığı için mutlu olur.

Acelem yoktu, paraya da sıkışık değildim. Geçen sene forumda ilan açtığım Mayıs'tan beri çok istedim bu özel Gt burada kalsın hikayesini takip edelim ama aracı görmeden, bakımlarını öğrenmeden, kullanmadan sadece ama sadece fiyata takılı kalma hastalığımız buna mani olmuştur.
Ve bu ne ilk ne de sondur.

Banada başladı :) yok ettiğimiz masrafı saymasak, Acaba kaç para harcadınız? Hani kaç paraya neyi aldım onu hesaplatcak tongaya gelirsen :)

Ettiğimiz masraflar geri dönmüyor vb..

Üstünü aççak, Gezicek, Tozcak, hava basıcak, benden ucuza alıcağı için benim paramla hava atmış olcak :)) Taktik çok iyi değil mi?
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

Cihan82

İyi bir alfa romeo'a harcanan para kendi parasına yaklaştığı için yüksek fiyat istemek, arabasına gerçekten bakanın hakkıdır diye düşünüyorum. Zaten git gide düşen fiyatlar nedeniyle ortalık bakımsız, zevksiz modifiye edilmiş alfa romeolarla dolmaya başladı. Hak ettiği ilgiyi gösterecek birine gitmesi sevindirici. Hayırlı olsun..
2003 Azzurro Gabbiano 156 Mk 1.5 SS
1998 Laguna 2.0 RXE
2015 Ford Tourneo Courier
2009 Fiat Bravo 1.4 T-Jet Emotion
2001 Ford Focus Sport Trend

coolistanbul

Banada başladı :) yok ettiğimiz masrafı saymasak, Acaba kaç para harcadınız? Hani kaç paraya neyi aldım onu hesaplatcak tongaya gelirsen :)

Üstünü aççak, Gezicek, Tozcak, hava basıcak, benden ucuza alıcağı için benim paramla hava atmış olcak :)) Taktik çok iyi değil mi?
Süper çakal taktik :))

Adam mesaj atıyor diyor ki

53.500 nakit bugün verebilirim notere gider satışı yaparız haber bekliyorum

Bende yazdım

Aracı hiç görmeden hiç kullanmadan, size 5200 TL indirim yapacağım fikrine nereden kapıldınız gerçekten merak ettim. Açıklarsınız sevinirim tşkler.

Cevap tsssss

Böyle bir hastalık maalesef normal görülür olmuş.

Sende Türkiye de tek olan o canım boncuk Spider ı al, güzelleştir ve aldığın fiyatında altına tanımadığın bir adama bırak senin paranla da keyfini sürsün ohh ne güzel...

Bu kafaya ulaşmak için ne kullanmak gerekiyor???

1997 1.6 Boxer 145 Rosso
2003 1.6 TS 156 J
2006 2.0 SS GT

Brabus

Hayırlısı olsun,
Pazar veya P.tesi akşam saati Küçükyalı sahilde araca bakılıyordu son anda gördüm yavaşladım ama arkamda araçlardan duramadım. Yoksa selam verecektim. Umarım alan kişi de bu temizliğine dikkat eder.
156 1.6. 05.10.04 - 05.10.09, 100K

coolistanbul

Hayırlısı olsun,
Pazar veya P.tesi akşam saati Küçükyalı sahilde araca bakılıyordu son anda gördüm yavaşladım ama arkamda araçlardan duramadım. Yoksa selam verecektim. Umarım alan kişi de bu temizliğine dikkat eder.
Teşekkür ederim
(Salı akşamıydı.)

1997 1.6 Boxer 145 Rosso
2003 1.6 TS 156 J
2006 2.0 SS GT

Spider916

Ayni komik durumlari ben arabayi malum siteye koydugumda yasadim.50 fiyat koydugun arabada ne kadar pazarlik edersin ? Haydi Alfa Romeo diyelim maksimum % 10 indirim yaparsin durumun aciliyetine gore.50 fiyat koydugun arabaya abi 29 nakitim var olmazmi diye mesaj atip zaman harciyor adamlar.Bir tanesi geldi arabayi begendi gezdi vs.Pazartesi notere gidelim dedi.Sonra sabah aradi beni isten cikardilar ben arabayi ancak 30`a alabilirim ustunu senet yapalim dedi.Ayni adam 1 ay sonra tekrar arayip ya 35 var gerisini 1 ay sonra versem olurmu dedi.Bir tanesi sabah noterde bulusalim dedi aksam mesaj atiyor aynen su sekilde ; abi sabah notere gitmeden once arabanin surasina burasina da bakayim birsey cikarsa sen yaptirirsin veya fiyattan duseriz olurmu diyor.Butun bunlari arabaya bakmis binmis usta`ya goturmus sonra soyluyor.En son soyledigim arkadasi artik bozmak zorunda kaldim.Ben sana araba satmiyorum kardesim dedim arkasindan bir suru mesaj atti ozur diledi vs yine de vermedim arabayi.

Insanlar bazen cok densiz olabiliyorlar.Bu surecte gordum ki cogu insan kendisini karsisindaki saticinin yerine koymadan arabanin ne oldugunu dahi bilmeden sacma sapan sorular soruyor.Sabirla cevapliyorsun alacagim diye geliyor yukaridaki abuk sabuk hareketleri yapiyor.Bir de bu adamlar toplum icerisinde bir yerde calisan vs adamlar oyle issiz gucsuz takimi da degil.Bir kez daha anladimki bizim ulkemizin en buyuk sorunu disaridan baktiginda adam gibi gozuken cocuk adamlar.

Arabayi tekrar siteye belki havalar biraz isininca koyarim belki de satmam.Mayis`ta ulkeye gelince eksiklerini yaptirir 1-2 hafta biner sonra da donerim.Hic sorun degil.

Allah nish model tabir edilen arabalarini satmaya calisan ozellikle Alfa Romeo sahiplerinin yardimcisi olsun.
96 Spider 916 2.0 TS 130 Rosso 🍀 🕷(2017-2020)
06 GT 2.0 JTS Jamara Black (2021-2022)

Sercan Keklik

Ayni komik durumlari ben arabayi malum siteye koydugumda yasadim.50 fiyat koydugun arabada ne kadar pazarlik edersin ? Haydi Alfa Romeo diyelim maksimum % 10 indirim yaparsin durumun aciliyetine gore.50 fiyat koydugun arabaya abi 29 nakitim var olmazmi diye mesaj atip zaman harciyor adamlar.Bir tanesi geldi arabayi begendi gezdi vs.Pazartesi notere gidelim dedi.Sonra sabah aradi beni isten cikardilar ben arabayi ancak 30`a alabilirim ustunu senet yapalim dedi.Ayni adam 1 ay sonra tekrar arayip ya 35 var gerisini 1 ay sonra versem olurmu dedi.Bir tanesi sabah noterde bulusalim dedi aksam mesaj atiyor aynen su sekilde ; abi sabah notere gitmeden once arabanin surasina burasina da bakayim birsey cikarsa sen yaptirirsin veya fiyattan duseriz olurmu diyor.Butun bunlari arabaya bakmis binmis usta`ya goturmus sonra soyluyor.En son soyledigim arkadasi artik bozmak zorunda kaldim.Ben sana araba satmiyorum kardesim dedim arkasindan bir suru mesaj atti ozur diledi vs yine de vermedim arabayi.

Insanlar bazen cok densiz olabiliyorlar.Bu surecte gordum ki cogu insan kendisini karsisindaki saticinin yerine koymadan arabanin ne oldugunu dahi bilmeden sacma sapan sorular soruyor.Sabirla cevapliyorsun alacagim diye geliyor yukaridaki abuk sabuk hareketleri yapiyor.Bir de bu adamlar toplum icerisinde bir yerde calisan vs adamlar oyle issiz gucsuz takimi da degil.Bir kez daha anladimki bizim ulkemizin en buyuk sorunu disaridan baktiginda adam gibi gozuken cocuk adamlar.

Arabayi tekrar siteye belki havalar biraz isininca koyarim belki de satmam.Mayis`ta ulkeye gelince eksiklerini yaptirir 1-2 hafta biner sonra da donerim.Hic sorun degil.

Allah nish model tabir edilen arabalarini satmaya calisan ozellikle Alfa Romeo sahiplerinin yardimcisi olsun.

abi bu arabalar çokomelli. Çokomeli değil ise almasınlar :)
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

Spider916

:) aynen You are not allowed to view links. Register or Login sen de üzme canını ne kadar eksiği olursa olsun elinde 1.sınıf Spider var.
96 Spider 916 2.0 TS 130 Rosso 🍀 🕷(2017-2020)
06 GT 2.0 JTS Jamara Black (2021-2022)

coolistanbul

Ben Gt nin Nish bir Alfa Romeo olduğunu 6 yıllık hikayesi yayınlandığı halde 1 yıldır Forum'dakilere anlatamadım dışardan gelen ölücüleri komik ve normal karşıladım artık :-)

Neyse içim rahat iyi bir Alfa kullanıcısında eminim benim kadar ilgilenecektir.

1997 1.6 Boxer 145 Rosso
2003 1.6 TS 156 J
2006 2.0 SS GT

admin

Yanlış anlamayın ama forumdan olan ve durumu ne kadar iyi olsa da, bir Alfa Romeo'nun mutlaka forumdan birisine satılması zorunluluğu yok ki.

Forumdan bir Alfa Romeo arayan ve cebinde de buna göre parası olan, zaten gider o arabayı alır, ki zaten forum içi alışverişleri de oluyor.

Satılık olan ama forumdan birisine satılmayıp, forum üyesi olmayan ve gerçekten "Alfa Romeosever veya Otomobilsever" birisine satılan Alfa Romeo için bu şans olsa gerek. Forumdan alıcı çıkmıyor diye foruma gönül koymanın anlamı yok ki...  :)

Burada gerçekten otomobilsever veya Alfa Romeoseverler kast edilmiştir, yoksa densiz densiz mesajlar gönderen, "ölücü" diye tabir edilen kişiler ile muhatap olmak, bu forumdan da olsa, kimsenin istemediği bir şeydir.

Sonuçta alan satan razı ise veya satmayıp kenarda bekletmek isteyenin gönlü ne istiyorsa, en doğrusu odur, gerisi boştur.

:arkadasim:  :arkadasim:
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

coolistanbul

Yanlış anlamayın ama forumdan olan ve durumu ne kadar iyi olsa da, bir Alfa Romeo'nun mutlaka forumdan birisine satılması zorunluluğu yok ki.

Forumdan bir Alfa Romeo arayan ve cebinde de buna göre parası olan, zaten gider o arabayı alır, ki zaten forum içi alışverişleri de oluyor.

Satılık olan ama forumdan birisine satılmayıp, forum üyesi olmayan ve gerçekten "Alfa Romeosever veya Otomobilsever" birisine satılan Alfa Romeo için bu şans olsa gerek. Forumdan alıcı çıkmıyor diye foruma gönül koymanın anlamı yok ki...  :)

Burada gerçekten otomobilsever veya Alfa Romeoseverler kast edilmiştir, yoksa densiz densiz mesajlar gönderen, "ölücü" diye tabir edilen kişiler ile muhatap olmak, bu forumdan da olsa, kimsenin istemediği bir şeydir.

Sonuçta alan satan razı ise veya satmayıp kenarda bekletmek isteyenin gönlü ne istiyorsa, en doğrusu odur, gerisi boştur.

:arkadasim:  :arkadasim:
Üzerinde inanılmaz emek olan, rengiyle tek, bu kadar temiz bir Gt nin, forumumuzda Gt alıcıları olduğu halde kalmaması bence çok çok anormal bir durumdur.

15 - 20 senelik Alfistiyim diyen insanların dahi görmeden, kullanmadan, dokunmadan fiyatı yüksek çekmişsiniz açıklamaları absürt bir durumdur. Malum sitedeki ölücü ve galericilerin yaklaşımından da bir farkı yoktur.

19 senedir sadece Alfa Romeo kullanmış biri olarak benim arzum hikayesinin forumda devam etmesi yönündeydi.

Hem satılan rakam hemde alan insan açısından içim son derece rahat. Malum sitede şahsi açtığım ilan üzerinden 4.günde ve 2.görüşte satılmış olması da GT nin üzerindeki ön yargıları yok eden güzel bir neticedir.

Kurduğumuz Alfa Romeo GT Club Turkey de hızla yoluna devam etmektedir. Ülkemizde az sayıda Gt kullanıcısı olmasına rağmen gerek teknik iletişim gerekse etkinlikler anlamında son derece faaldir.

Gençlere de buradan bir abileri olarak tekrar ama tekrar naçizane tavsiyem :

Alfa Romeo alma niyetiniz varsa önce forumdaki niş araçlara bakın fiyatına, boyasına, merhaba yaşına, Selespeed ine ön yargıyla yaklaşmayın gidin görün kullanın ve kararınızı ona göre verin. 2 - 3 kuruş ucuz,  boyası yok diye malum sitelerden alınan geçmişi bilinmeyen araçların ileride ne büyük masraflar çıkardığını hepimiz biliriz. Hal böyleyken forum içi araçlara da ön yargıyla yaklaşmayın.

Gt'nin hikayesini 6 yıldır takip eden iyiniyetli herkese teşekkür ederim.

Artık başka yoruma da gerek kalmadı, Rosso Radicofani Gt'nin hikayesi sona erdi ve konu kitlenebilir...

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

1997 1.6 Boxer 145 Rosso
2003 1.6 TS 156 J
2006 2.0 SS GT