Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

GTV 2.0 TS 1999 Ph2

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Fiction

Herkese merhaba. İsmim Onur, 22 yaşındayım. Siteyi yaklasik 4 yıldır takip ediyordum ve bu süreçte 156,147 gibi birçok farklı alfa alma girişimi oldu fakat bir türlü olmadi, sonunda benim de biraz gelir sahibi olmamla uzun süredir takip ettigim füme GTV'yi yaklaşık 1 ay önce aldım. Biraz da şans yardımıyla almışım, az kalsın Spider_Volkan alıyormuş, herhalde bende o zaman gümüş gri gtv'yi alırdım. :)

Bu 1 aylık süreçte hem tekrardan araba sürmeyi ögrendim (4 yıl önce ehliyet alıp sonrasında sürmemiştim) , hem de gtv'de kafamda olan düşük masraflı bazı değişiklikleri yaptım.
İlk olarak araç carium'da bakıma girdi triger vs. degişti. Direksiyon yırtık olduğundan kırmızı dikişli siyah deriyle kaplandı ve sonrasında ebayden aldıgım kırmızi dikişli vites+ el freni körükleri ve vites topuzu takıldı.
Aldığımda arabanın her tarafında küçük sürtmeler olduğundan geçen hafta rötüş yapıldı, şuan için idare eder durumda yakından belli oluyor sürtmeli noktalar. Bunların dısında birde ebayden aldigim kaliteli çakma QV stickerlerı taktım :)

Şuan için geriye : farları temizletip sarı lamba taktırma, beyaz yan sinyaller, jantlari parlak gunmetal boyatmak ,son susturucuyu degistirmek ve geldiğinde pininfarina amblemleri takmak kaldı.
Ayrıca uygun fiyata bulabilirsem kol dayama ve konsol içi üst lamba setini alıcam.

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

(ağustos):
You are not allowed to view links. Register or Login

(eylül)

GTV 2.0 TS Phase 2

Veloce

Tekrar hoşgeldin Onur. Bizim buralarda biryerde oturuyorsun sanırım?? Pininfarina logoları için, hyundai servisi ile görüş ve hyundai matrix modelinde bulunan pininfarina amblemlerinden almak istediğini söyle. Tanesi 26 TL. Bizdekiler ile birebir aynı.

Veloce

Bu arada aracına yay istersen haberim olsun bir takım var şu anda. Benim sattığım Spider'ımdan çıkarttı sattığım arkadaş ve satacak sanırım. İrtibata geçiririm sizi.

Fiction

Tekrar hoşgeldin Onur. Bizim buralarda biryerde oturuyorsun sanırım?? Pininfarina logoları için, hyundai servisi ile görüş ve hyundai matrix modelinde bulunan pininfarina amblemlerinden almak istediğini söyle. Tanesi 26 TL. Bizdekiler ile birebir aynı.
Evet Özgürlük parkına epey yakınım. 3 tane amblemi 20 dolara aldım, Kore'den gelecek 2-3 haftayı bulur heralde :) Aynen dediğiniz gibi hyundai içindi aslında ama ebayden aldım.

edit: Yay taktırcağımı hiç sanmıyorum gtv zaten bana epey alçak geliyor :)
GTV 2.0 TS Phase 2

ATA

Merhaba :) Gtv'niz hayirli olsun. Jantlari gunmetal boyamayin derim, birakin orjinal kalsinlar. Direksiyon çok güzel olmuş, malum bu aralar benim takintim direksiyon :)))

Tapatalk
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

Fiction

Merhaba :) Gtv'niz hayirli olsun. Jantlari gunmetal boyamayin derim, birakin orjinal kalsinlar. Direksiyon çok güzel olmuş, malum bu aralar benim takintim direksiyon :)))

Tapatalk
Merhaba öncelikle teşekkürler. Aslında jantlar temiz olsa boyatmam ama resimlerde tam belli olmuyor, baya boyaları gitmiş durumda, aynı rengede boyatsam pek uğraşa değmez gibi geldi bu yüzden yurtdışından ucuza plasti dip alıp öyle boyatmayı düşündüm. (plastidip abd'de 7 dolar -parlatıcı glossifier da 10 dolar ama çok az yer Türkiye'ye gönderiyor o yüzden daha alamadım)
edit: normal boya zaten yaptıramam büyük ihtimal, bir yere sorduğumda 400 tl dedi ve 3 gün yatar dedi araç.
GTV 2.0 TS Phase 2

Veloce

Plastidip satılıyor burada, İzmir'de Türkiye distribütörü, fiyatları makuldu yanlış hatırlamıyorsam...

Veloce

Tapatalk

Ata sana ben bulacağım direksiyon biraz sabret ;)

Fiction

Plastidip satılıyor burada, İzmir'de Türkiye distribütörü, fiyatları makuldu yanlış hatırlamıyorsam...
Gunmetal gri + parlatıcı (glossifier) 150 tl gibi bi rakama geliyor Türkiye sitesine göre, ABD' de ikisini 15 dolara görünce pek Türkiyeden alasım gelmedi :)
GTV 2.0 TS Phase 2

Veloce

Gunmetal gri + parlatıcı (glossifier) 150 tl gibi bi rakama geliyor Türkiye sitesine göre, ABD' de ikisini 15 dolara görünce pek Türkiyeden alasım gelmedi :)

O şekilde basınçlı kutuda ve kimyasal içerikli ürünü buraya kargo edeceklerini zannetmiyorum. Kargo ve bireysel alışveriş kuralları buna müsade etmeyecektir ;) Farklı işlemler için örneğin Emre'nin yaptığı halı boyama işleminde kullanılacak olan ürünleri yurt dışından temin etmemize izin verilmiyor...

Fiction

O şekilde basınçlı kutuda ve kimyasal içerikli ürünü buraya kargo edeceklerini zannetmiyorum. Kargo ve bireysel alışveriş kuralları buna müsade etmeyecektir ;) Farklı işlemler için örneğin Emre'nin yaptığı halı boyama işleminde kullanılacak olan ürünleri yurt dışından temin etmemize izin verilmiyor...
Anladım, tahmin de ettim aslında böyle birşey olduğunu çünkü nereye sorsam göndermem diyor. Cevaplar için teşekkürler, iyi geceler.
GTV 2.0 TS Phase 2

ATA

Plastidip'in distribütorü benim tanidiğim ama fiyatlari bu şekilde şirket prensibi.

Volkan Abi direksiyonu çözelim hakkaten :)

Tapatalk
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

ismet

hoşgeldiniz, araç gayet güzel görünüyor. direksiyon ve vites de çok tatlı olmuş. yalnız jantlar gunmetal olursa araç ölür gibi geldi bana.gri arabaya siyah veya açık renk jantlar daha güzel gidiyor bence. tabii sizin bileceğiniz iş.

kazasız belasız sürüşler  :nazar: :alfisti:
I am the master of my fate
I am the captain of my soul

egeozal1

Volkan (wolkanku) abi farklı bir konuda ferric grey renginde bir jant gösterdi ve bu janta da yakışacağından eminim. 8)

Ayrıca araç nefes kesici güzellikte. :nazar:

Alfadanadam

Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Carium'da pek muhabbet etme fırsatımız olmadı. Volkan'la lastik muhabbeti yaparken gelmiştim hatırlarsanız :)

Calibra

Alfa'nız hayırlı olsun, güle güle kullanın, hoşgeldiniz  :alfisti:
2007-2013 Alfa Romeo 147 1.6 Distinctive MK2

dragut

Hayırlı olsun, hoşgeldiniz.
"Alfa sevgisi"

KAKIRMAN

The Machina List

1998 | Alfa Romeo 145 | 1.6 TS
2001 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2011 | Alfa Romeo Giulietta | Sport Pack 1 | 1.6 JTD
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2006 | Alfa Romeo GT | 2.0 TS
2011 | Alfa Romeo 159 |1.7 TBI
2005 | Peugeot 206 | 1.4 HDI | Panoramic
2017 | Peugeot 2008 |  1.6 HDI |Allure

Spider_Volkan

Onur hoşgeldin. parça vs gibi konularda ebay den önce ilk buraya danış, elinde işine yaramayan vs kişiler oluyor ve fiyatlar hakkında da bir fikrin olmuş olur. bazı parçalar vs burda her ne kadar şaşırtıcı olsa da daha ucuz olabiliyor.

coolistanbul

Aramiza tekrar hosgeldiniz, Keyifle kullanin guzel GTV'nizi.

Bahsettiginiz gri 99 2.0 TS GTV bendeydi Volkan bey aldi, kismet bu isler...

Kirmizi dikisli deri direksiyon, vites korugu cok guzel olmus... Taban halisini da bir elden gecirmek iyi olabilir...
Aşk 3 değil 4 harftir => ALFA
1997 1.6 Boxer 145 Rosso
2003 1.6 TS 156 J
1999 2.0 TS GTV Gümüş Gri
2006 2.0 SS GT

depeche101

Hey Maşallah güzelliğe bak . Kazasız belasız keyifli sürüşler  :nazar:

Utku

Hayirli olsun cok guzel gozukuyor arac.Benim icime sinmeyen teyp oldu, icerdeki butunlugu bozuyor sonradan takilanlar.

Google gtv interior yazip cikan sonuclardan kendinize bir teyp begenebilirsiniz, 156-147 teyipleri takanda olmus, onlar bile olabilir.
2003 147 1.6 Twinspark
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic
2005 156 2.0 Selespeed
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic

Emre Sezen

hayırlı uğurlu olsun,  :nazar:

gülümseyin çekiyorum;  :p

ne güzel olduk, git gide çoğalıyoruz.  :serefe:

2008-2010   156 2.0 SS 2004
2013-........  GTV V6 TB  1997

egeozal1

hayırlı uğurlu olsun,  :nazar:

gülümseyin çekiyorum;  :p

ne güzel olduk, git gide çoğalıyoruz.  :serefe:

Süper bir kare hepsi birbirinden güzel. Benim favorilerim TB 1,2,3,4   TS de de 5,6

:yukari-ok: :yukari-ok: :yukari-ok: :nazar: :clover: :clover: :alfisti: :serefe:

Fatihob

Hoş geldiniz, hayırlı olsun :clover:
..