Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

GTV 2.0 TS 1999 Ph2

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Fiction

Bugün trafik cezası geldi sandım ki geçen gün radarın yanından 70-80 le geçmeme yazdılar ama 1 ay öncenin olayı geldi.

Resimde tam belli olmuyor ama kırmızıda  geçmemiştim araba ışığın biraz ilerisinde kalmıştı sonrasında da geri geri gitmiştim. Kağıtta belirlenen hız bile yazmıyor çünkü duruyorum >:(

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
GTV 2.0 TS Phase 2

Spider_Volkan

ben de bunu anlamıyorum.
3 tane foto çekmişler. hepsi ışığın gerisinde.
bu ne maraton programındaki gibi, araba çizgiyi geçti, yarısı geçti , yok hocam hepsi geçmeden içerde sayılıyor diye yorum mu getireceğiz?
orda oturan memurun kulakları çınlasın.
bana böyle bir şey gelse, dava açarım, geçtiğim gözükmüyor. hızım gözükmüyor.

Fiction

You are not allowed to view links. Register or Login
ben de bunu anlamıyorum.
3 tane foto çekmişler. hepsi ışığın gerisinde.
bu ne maraton programındaki gibi, araba çizgiyi geçti, yarısı geçti , yok hocam hepsi geçmeden içerde sayılıyor diye yorum mu getireceğiz?
orda oturan memurun kulakları çınlasın.
bana böyle bir şey gelse, dava açarım, geçtiğim gözükmüyor. hızım gözükmüyor.

Boşa bi ceza olması sinirlendirdi, hız cezası falan olsa tamam dicem. Bide 1 ay olmuş tam da ne olduğunu hatırlayamıyorum, aynı ışığa gidip bakıcam zaten eve 5 dk mesafede.

Resimde doğru görüyorsam üstteki lambalara aynı mesafedeyim ama beyaz yaya yolu üzerindeyim. Hatırladığım kadarıyla geri de gitmiştim.
Dava falan pek işlemiyormuş diye duydum. Şuan tek isteğim 2 gün sonra başka ceza gelmemesi. Geçen gün tam kırmızıda geçtim mesela önümdeki sürücü yüzünden.
GTV 2.0 TS Phase 2

Fiction

Bugün geri geri giderken arabayı çarptım, hala moralim bozuk , ilk kazam olmuş oldu.

Özetle anlatıcak olursam istemiyerek bir sokağa girdim sokağı kaldırım taşlarıyla sanki caddeymiş gibi ikiye ayırmışlar ve sağ tarafa giriş kapatılmış. Bende sola girdim ve 500 m ilerledikten sonra iki araba da karşıdan gelip üzerime sürüp far attı yanlış yola girdiğimi düşünüp. Bende istemiye istemiye geri gitmeye başladım. Bu arada solumda boydan boya paralel parketmiş arabalar var. Bi anda küt diye ses oldu giderken, bi baktım bitane araba 2. sıra paralel parketmiş yolun biraz genişlediği bir noktada ve ben hiç görmedim bakıyor olmama rağmen :o

Karanlıktan çekemedim  2 noktada daha çarptığım arabanın siyah tampon koruma plastiğinin boyası geçti benim tampona. Diğer arabada bişey yoktu. Belki benim boya duruyordur bu siyah iz tinerle falan geçer.
İşin ilginci bu haftasonu önceki sahibinin çarptığı yerleri boyatıcaktım tamponda.

Şu gtv'nin bence tek kusura arabanın önünün arkasının ve çapraz noktalarının oturma pozisyonundan gözükmemesi. Hep tahmini olarak manevra yapıyorum. .Geçen annemin micrasını otoparka çektim öyle bi arabaki her yeri gözüküyor içerden .

Biraz moralimi düzetlme açısından geçen hafta çektiğim 3 adet resmide ekleyeyim :'(

GTV 2.0 TS Phase 2

Burak

Geçmiş olsun, nazarlık olarak kalsın bari  :nazar:
1997 Gtv V6 TB

Fiction

Geçmiş olsun, nazarlık olarak kalsın bari  :nazar:

Teşekkürler. Resimde bitanesi gözüktü ama 2 nokta daha var böyle, birde önceki sahibinin sürttüğü yerler vardı arka tamponda. Bu haftasonu boyatıcaktım o açıdan zamanlama denk gelmiş oldu.

Sizin gtv'de park sensörü varmı? Bu olaydan sonra taktırmayı ciddi olarak düşünmeye başladım ama arabanın kurcalanılcak olması hoşuma gitmiyor.
GTV 2.0 TS Phase 2

Burak

Bende yok park sensörü ama sitede daha önce paylaşılmıştı tamponu delmeden, içine takılan bir model vardı ondan taktırabilirsiniz.
1997 Gtv V6 TB

Gouki

Onur geçmiş olsun. Karşı tarafın boyasını aldıysan hiç tiner falan deneme çizik giderici pasta ile çıkacaktır.

Fiction

Onur geçmiş olsun. Karşı tarafın boyasını aldıysan hiç tiner falan deneme çizik giderici pasta ile çıkacaktır.
Sağol :). Bagajda turtle wax çizik giderici pasta vardı onu denedim ama almadı. Yarın birdaha denicem yağmur yağmazsa. Tam bi resmi de çekicem şuan unuttum nasıl olduğunu tamponun. aşağıda koyduğum resim de bir yer gözüküyor karanlıktan.
GTV 2.0 TS Phase 2

Gouki

Tırnağın girmiyorsa pastayı tekrar dene.

Fiction

Tırnağın girmiyorsa pastayı tekrar dene.
Ok yarın bi aydınlıkta iyice bakıcam ama sanırsam benim arabaya yeni bir katman gibi oldu bu 3 nokta. Cevaplar için teşekkürler.
GTV 2.0 TS Phase 2

Tolga033

Geçmiş olsun,en büyük kazanız bu olsun.  :(  :nazar:

ATA

Maşallah !

1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

tolga_ozhan

Geçmiş olsun dert etmeye değmez.

Fiction

Herkese teşekkürler. Dün yağmur yağarken turtle wax çizik giderici pastayı denemiştim ama işe yaramamıştı, bugün yağmur durunca hava kararana kadar uğraştım, %99 u çıktı, yarında geri kalan %1i çıkartıcam. aşağı resimde koydum.
İkinci resim hava kararmadan %95'i çıkmışken, şuan sadece birkaç kalemle koyulan nokta büyüklüğünde iz kaldı :)

GTV 2.0 TS Phase 2

tolga_ozhan

Tiner komple alırdı o işi 30 saniyede, pasta ile uğraşmasaydın keşke. Yine de eline sağlık.

Fiction

Tiner komple alırdı o işi 30 saniyede, pasta ile uğraşmasaydın keşke. Yine de eline sağlık.
Parmak kası (varsa böyle birşey) yapmış oldum, hala acıyor parmaklarım :D Neyse geçti ya önemli olan o. Gerçi cumartesi boyanıcaktı tamponda 2 yer ama buraya gerek kalmamış oldu, kalan küçük noktalarada tiner sürdürtürüm cmtesi.
GTV 2.0 TS Phase 2

erdem1904

Ata'nın GTV den sonra bu GTV ye de yay şart oldu :)
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

Fiction

Ata'nın GTV den sonra bu GTV ye de yay şart oldu :)
Açıkcası ben yaylı gtv görüntüsü sevmiyorum, fazla alçak olunca diğer arabaların yanında oyuncak gibi kalıyor. Belki 3cm lik bir yay olur ama fazlası benim hoşuma gitmez.
Şuan çamurluk-lastik arası 8 cm boşluk var.  Arkalar biraz garip duruyor, onun içinde spacer takabilirim ilerde.

Direk yandan bakınca böyle gözüküyor.
GTV 2.0 TS Phase 2

egeozal1

Yüksek duruyor... Yay şart  :clover:

tolga_ozhan

2 cm'lik GTV cup yayları lazım.
Fazlası zarar zaten bana göre de.

ATA

Cup yayi bulun 2 takim alacağim :)

1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

tolga_ozhan

Cup yayi bulun 2 takim alacağim :)

3 takım da bana lazım :)

Fiction

Valla ben böyle devam edicem, arkaya spacer düşünüyorum 20 yada 30 mm ama  ilerde.
Araba zaten beni dansettiriyor bozuk yollarda, bundan daha kötüsünü hayal edemiyorum. (gerçi 16'dan 17'ye geçerken sıfır ayarında lastik takınca konfor arttı biraz)
GTV 2.0 TS Phase 2

Fiction

GTV'ye birkaç aksesuar ekledim geçtiğimiz günlerde ve bugün içini detaylı olarak temizledikten sonra epey bi resim çektim :)

gt paspası

centro stile alfa romeo amblemi. 1 tanesini vites körüğü takılırken çatlayan plastik kısmı gizlemek için kullandım, diğer 2si ayna kapaklarında.

kırmızı baskı görünümlü alfa sticker lar. Biraz yamuk oldu ama olsun.. baya zorlandım takarken

arkaya da 2 tane kafa dayama kısmına takıcaktım fakat bitanesi yırtılınca böyle bi çözüm buldum :D

son olarak ta optimum otoparkında çektiğim 2 resim :)

GTV 2.0 TS Phase 2