0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hayırlı olsun hocam
Hocam hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız güzel günlerde kullanırsınız inşallah.
hayırlı olsun kazasız belasız kullanın
Hayırlı olsun
Tekrar Hoşgeldiniz
Hayırlı olsun.Kazasız belasız, güncellemeleri takipteyiz.
hayırlı olsun,159 dan sonra güzel bir hikaye bizi bekliyor
şimdidien HAYIRLI OLSUN
kolay gelsin dis aksam.icin vernik atarsaniz. iyi olur.kisa surede boya kalkabilir.Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Uzun bir aradan sonra küllerinden doğan 156'mın konusunu güncelleyelim 4 hafta boya için ayrı kaldık, macunlu yerleri iyice kazıdık astarın kuruması için günlerce bekledik olurdu olmazdı derken iyi ki boyatmışım dedim. Ben komple boya istiyordum usta inatla tavanı boyamayalım sonra satarken sıkıntı yaşarsın dedi beni ikna etti ama hafif solgun rengini görünce keşke boyansaymış dedim. boya iyice kurusun birkaç ay sonra boya koruması yapılınca daha da güzel olur diye düşünüyorum.ön tamponu yeni aldım ve sapsarı farları da İlker Kemal'e gönderdim. açıkcası bu farları kurtaramaz yenisini almak zorunda kalırım diyordum ama işçiliği gerçekten çok iyi. Bi-xenon mercek dönüşümü ve orjinal zenon setiyle görüşüm açıldı. Eksik olan yazıları ve olmazsa olmaz yoncaları Sercan'dan aldım boya korumadan sonra tamamlarım. Ve siyah araba da yakışmadığını düşündüğüm koyu gri jantları değiştirmek için 17 jant düşünüyordum fakat kışlık lastikleriyle orjinal 16 jantlar denk geldi kaçırmadan onları taktım kesinlikle koyu araba da ters renkler daha güzel görünüyor.Ekstra olarak forumda konusu geçen orjinal marşpiyel bulabilirsem kaçırmam ama zor görünüyor. Mekanik olarak ve kaporta olarak içime sinecek şekle geldi. Bir kaç ufak detay kaldı yavaş yavaş tamamlamayı umuyorum, en büyük sıkıntım parça bulmak, özellikle trim sıkıntılı, mesela orjınal vites topuzunu sanırım bulamıcam. yan camların önündeki çıtaya metal çıta yapıştırmışlar pek yakıştıramıyorum ama orjinal çıtaları hiç bir yerde bulamadım. Eğer bildiğiniz bir yerler varsa paylaşırsanız sevinirim. Bir de klima açılınca benzinli kullanımda dahi araba güçten baya düşüyor. klima kapalıyken de çok rahat rölanti de gram oynama yok. forumda bulamadım ama acaba kronik bir durum söz konusu mu?
Uzun zamandır yazamadım, küçük küçük eksikleri tamamlıyorum. Debriyaj sisteminin sıfır gibi olmasını istediğim için komple bir bakıma soktum. 156'da volan yok diyen ustayı değiştirdik. 15 yıl birmotta alfa'ya bakan usta buldum çok mutluyum- Baskı balata alt merkez,- Fren, şanzıman, motor tüm sıvıların değişimi,- çamur rengine dönen antifiriz tank değişimi,- Fren disk balataları ve fren hortumları,- El freni telleriSıfırlarıyla takıldı. Fark muazzam.Tabi bir kere başlayınca duramıyorum @coyote sağolsun her soruma samimiyetle cevap verip yardımcı oldu. Kendisinin prokiti başkasına gitmeden talip oldum 156nın leylek gibi görüntüsü artık daha hoş görünücek. Ve olmazsa olmaz yoncalar iyi bir boya bakımdan sonra takılıcak. MAR-LX1A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kesenize bereket bu zamanda böyle bakım yaptırmak biraz zor elinize sağlık. Orada bir vites çanağı var sanki
Yoncaları nerden aldınız?