Merhabalar. İlk arabamı alma planları yaparken ve ne alacağıma karar vermeye çalışırken kardeşim buna da bir bakalım diye bir 159 ilanı attı ve 1,5 yıl boyunca neredeyse her gün ilanları takip ettim. Mantığım piyasada sık rastlanan ve sıradan diyebileceğim araçlardan gönlümse 159'dan yanaydı. Milano'da master eğitimi aldım ve 2,5 yıl kadar yaşadım. Zehri yerinde aldım yani

Şu anda da kardeşimle birlikte yönettiğimiz ve İtalya'da üniversite eğitimi için danışmanlık hizmetleri verdiğimiz bir şirketimiz var.
Ekim ayında 2006 model, dizeli manuel bir 159 aldım ve aldığım günden beri inanılmaz bir keyifle kullanıyorum. Bazen akşamları boş olunca tamamen keyfi dolaşıyorum. Ne kadar keyif aldığımı ve doğru karar verdiğimi sanırım anlatamam. Rutin bakımlarını Carium Zeki ustaya yaptırıyorum. Arabamın kozmetik birkaç problemi haricinde bir sıkıntısı yok. Ama ilk arabam olması ve çevremde başka 159 kullanan olmaması sebebiyle aracı iyi tanıyan birilerini direksiyon koltuğuna oturtmaki ve arabayla ilgili tavsiyeler almak, muhabbet etmek istiyorum. Bir de arama kısmında göremedim ama genel veya model özelinde WhatsApp grupları varsa da katılmak isterim. Kadıköy'de Kızıltoprak meydana yakın oturuyorum. Ofisim de o civarda.