Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

İşlerimiz

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

abdoganay

Merhabalar, bir kamu bankasının Sivas Bölge Müdürlüğünde 2 yıldır Uzman Yardımcısı olarak çalışmaktayım, daha evvel Bursa'da dış ticaret sektöründe idim. yaşım 32 (direk söyleyince hakkaten yaşlanmışım hissi verdi  >:( ) yeni evliyim.

Alfa 156 1.6ts -2005 Model (yazılınca standart, görününce sıradışı)

renemorpheus

You are not allowed to view links. Register or Login
Gran Turismo varsa her zaman kapışabiliriz :haydi: Tabii istanbula dönünce :D

Aslında ciddi bir oyun arşivim vardı fakat geçen yaz elden çıkartım ama yeniden topluyourm...yani...seve seve :)

renemorpheus

Aramıza hoşgeldiniz Erdem bey.

çok teşekkür ederim...

gokfey

Merhaba.Ben de doktorum.Eski bir 156 sahibiyidim,şu anda kararsızım belki güzel bir 159 denk gelirse.

ar.159

Merhaba.Ben de doktorum.Eski bir 156 sahibiyidim,şu anda kararsızım belki güzel bir 159 denk gelirse.
Doktorum hoşgeldin. Sahibindeni düzenli. Takip ediyorum kendi ilanımda var zaten benimkinden daha uygun güzel arabalar çıkıyor bir kaç gündür zaten eğer niyetliysen gercekten aldın aldın yoksa bundan sonra 100 binin altında bulamazsın forumdan 2 arkadaşın da var satılık forum içi alırsan süprizle karşılaşmazsın bi bak istersen
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

huseyinsimsek

Merhaba Arkadaşlar,

Ben de Lisanslı Uçak Teknisyeniyim. Son bir yıldır uçak bakım süpervizörlüğü yapıyorum. Ayrıca öğrenci pilotum. Şimdilerde 2006 model GT 2.0 JTS SS kullanıcısıyım. Daha önce de 2 yıl kadar 1998 model 156 2.0 TS kullandım.

Evliyim, henüz cinsiyetini öğrenmediğimiz (laf aramızda kız diye düşünüyorum :) ) bebeğimizi bekliyoruz.
156 2.0 TS - 1998

GT 2.0 JTS Selespeed - 2006

max-ime

Merhaba Arkadaşlar,

İsmin Uğur, Ankara'dayım 27 yaşındayım. Meslek olarak biyoloğum, ilaç sektöründe klinik araştırma uzmanlığı yapıyorum.

Daha önceden 159 Jtdm ve 159 mpi sahibiydim. Şimdi 156 ve 159 arıyorum ayrı ayrı, umarım bulabilirimde istediğim gibi.

harunresitz

Ismim Harun 34 yasindayim 1.9 jtdm 159 kullancisiyim. Kimya muhendisiyim boya, plastik ve kaucuk sektorlerine hammadde sagladigimiz bir sirketim var.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Gouki

Uğur bey, Harun bey tekrar hoşgeldiniz. Ankara buluşmalarında tanışmak ümidiyle.

max-ime

hoşbulduk efendim:)

harunresitz

Uğur bey, Harun bey tekrar hoşgeldiniz. Ankara buluşmalarında tanışmak ümidiyle.
Insaallah diyelim :)

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

cemalettin

merhaba arkadaslar bende aranıza yeni katıldım.Sağlık Bakanlığı Türkiye İlaç Kurumunda Birim sorulusu olarak görev yapıyorum 43 yasında evli 15 yasında bir erkek çocuk sahibiyim.2001 model 2,0 ss/sw sahibiyim.

sbk0655

Aileye hoşgeldiniz.

Tolga033

Gençkan Sarıkoç

Merhabalar , matbaa ve dijital baskı işindeyim. You are not allowed to view links. Register or Login , You are not allowed to view links. Register or Login

Tolga033

Alper

Bugün itibari ile otomobil deri sektörüne girmiş bulunuyorum arkadaşlar.

Samsung NOTE 3  cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.

ar.159

oooo hayırlı olsun :serefe: da bu kadar kısa olmaz nedir ne değildir nerdedir ne yapar bilgi isterik??
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

ihsany

Hayırlı olsun diyelim o zaman  :)
Alfa Romeo 147 1.6 Eco
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB MA TCT
Alfa Romeo 156 2.0

İhsan Yaprak
L'amore è diverso in italiano

Oğuz

Hayırlı olsun  :)
2006 147 1.6 TS Distinctive
2013 Giulietta 1.4 MultiAir Distinctive

Alper

Reklama görmemesi için açık yazmadım.
Otomobil ve VIP üzerine deri ve izolasyon,  ses sistemleri vs gibi işler yapıyoruz.
Ki ben kendi aracimi burada yaptırdım ve müşteri ilişkisinin ilerlemesinden is bu noktalara geldi.
Yerim istoc Oto Ticaret Merkezinde herkesi çayimi çorbami içmeye beklerim. Teşekkür ederim bu arada hayırlı olsun dilekleriniz için.

ar.159

Reklama görmemesi için açık yazmadım.
Otomobil ve VIP üzerine deri ve izolasyon,  ses sistemleri vs gibi işler yapıyoruz.
Ki ben kendi aracimi burada yaptırdım ve müşteri ilişkisinin ilerlemesinden is bu noktalara geldi.
Yerim istoc Oto Ticaret Merkezinde herkesi çayimi çorbami içmeye beklerim. Teşekkür ederim bu arada hayırlı olsun dilekleriniz için.

art car a gidecektim bir mevzu için o zman rota değişir iletişim bilgilerini pm atabilir miyiz?
34 AV 0020 COMING SOON!!

fevkalbeser12

Haydi hayırlı uğurlu olsun Alperim:) uzak mı orası baba?:)
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

Alper

Haydi hayırlı uğurlu olsun Alperim:) uzak mı orası baba?:)
Teşekkür ediyorum dostum.
Yok ya yakın uzak sayılmaz.
15 km falandir senin olduğun yere

eminpar

Cool :))

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi