Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

İşlerimiz

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ahmet_hulusi

Merhabalar,

Eğitim & Kariyer Planlama ve İşe Alım Uzmanıyım , 2005 156 TS Dist. dışında bir tane de kızım var :)  :D

2005 156 1.6 TS Distincitive
2013 Mitsubishi ASX Intense
2011 Passat 1.6 TDI Blumotion Comfortline
Bir sonraki E60 5.20 d lci mi olur bilemem ama finalim 159

antihero

İstatistikçi, snowboard eğitmeni, kitesurf eğitmeni
145 QV
156 2.0 SW SS
145 1.6 TS Sportivo

memedali

Merhabalar, sivil havacılık sektöründe yer hizmetleri veren bir şirkette apron/ramp şefi olarak çalışıyorum, 26 yaşındayım. Yeni bir alfistiyim :) 1999 model 156 sahibiyim

citiboy

izmir büyükşehir de ötobüs şöförüyüm :nazar:33 yaşındayım iki cocuk babasıyım ama 156 ma binince ben onlardan daha cocuk oluyorum :alfisti:

novasta

Herkese Merhaba
web & grafik tasarımcısıyım. Giulietta Dizel sahibiyim.
Novasta Tasarım

tamergunes

Mersin'de bir gelinlik mağazam vr ayni zamanda mersin uni. Turizm Fakültesi nde okuyorum yas 26 cok sukur bekarim:)) bir 166 2.4 jtd 2001 model aracim var bir de 1998 ozel uretim vectra b Caravan im var

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

m35ut

Mesut 30 izmir ve askerim : )) 159 sahibiyim ve bakarım. Çok yakışıklı olduğumu da söylerler :p

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

FarukDuru

Merhaba, Ankarada yaşıyorum, 30 yaşındayım, bir kızım var, Turkcell Superonlinede satış destek olarak çalışıyorum, iki gün önce ilk alfamı aldım (2001 model 156 TS 2.0 Executive)
Kimileri Çözemesede Bu Aşkı,Uzaktan İzlemeleri Hoşuma Gidiyor...

tonymontana

Yiğit Özkan

Tofaş Ar-Ge mühendis.

eminpar

You are not allowed to view links. Register or Login
Yiğit Özkan

Tofaş Ar-Ge mühendis.

Super :)) Alfalar ne zaman uçuyor :P

tonymontana

ermanella

Istanbul yas 21 tv reklam, sinema yapimcisiyim

sefalet

Merhaba. 3 Mart 2014 tarihinde aldığım Mk2 156 ile aranıza yeni katıldım. Aslen İzmir - Tire'liyim, İstanbul'da yaşıyorum. İstanbul merkezli iş sağlığı ve güvenliği hizmetleri veren bir ortak sağlık güvenlik biriminin alternatif satış kanalıyım. Evliyim, 5 buçuk aylık kız babasıyım.
2008 159 1,9 JTD Distinctive Plus (2022-.....)
2004 156 2.0 Selespeed (2017-2022)
2004 156 1,6 Distinctive (2014-2017)

Deniz

Merhaba. 3 Mart 2014 tarihinde aldığım Mk2 156 ile aranıza yeni katıldım. Aslen İzmir - Tire'liyim, İstanbul'da yaşıyorum. İstanbul merkezli iş sağlığı ve güvenliği hizmetleri veren bir ortak sağlık güvenlik biriminin alternatif satış kanalıyım. Evliyim, 5 buçuk aylık kız babasıyım.

Selam hemşerim.
Bende izmir ödemişliyim istanbuldayım ataşehirde.

sefalet

Selam hemşerim.

Ben de İçerenköy'deyim. Muhtemelen karşılaşırız bir gün.

Deniz

Selam hemşerim.

İçerenköy tarafından gidiyorum evime genelde carrefourun oradaki simitsarayının önünden bostancı köprüsüne bağlanır gibi muhtarlık oradanda fındıklıya çıkıyorum görürsen selamlaşalım beyaz mito var bende.

sefalet

Selam hemşerim.

İçerenköy tarafından gidiyorum evime genelde carrefourun oradaki simitsarayının önünden bostancı köprüsüne bağlanır gibi muhtarlık oradanda fındıklıya çıkıyorum görürsen selamlaşalım beyaz mito var bende.

Selamlaşmak ne demek, çeker sağa iki lafın belini bile kırarız denk gelirsek. 07 plaka 156 var benim de.

easy_rider

Wurth satış danışmanıyım ürünler hakkında bilgi ve satış yapabilirim
Moto Guzzi
156 t.s. 2.0

ALP

Selam vasıflı metaller,paslanmaz cıvata gurubu,endüstriyel plastikler gibi talaşlı imalatlarda kullanılan ürünlerin satışını yapmaktayım.İzmir ata sanayi sitesinde hizmet vermekteyim.Herhangi bir ihtiyacınız olursa yardımcı olurum elimden geldiği kadarıyla  :)
156 2.5 v6 1999 Giulietta 1.6 jtdm 2013

DSB

Merhaba, 33 yaşındayım, İzmir de yaşıyorum. Re-max SDA da gayrimenkul danışmanıyım. 2006 147 sahibiyim.

tonymontana

Bu kadar İzmirlinin olduğunu görmek çok sevindirici :) Bende İzmirli olup da izmirden uzak kalmak zorunda olanlardanım :(

Suatsvn

Merhaba bende yeni Alfacı olarak aranıza katılmaktan gurur duyuyorum.
Ankara da Coğrafya Öğretmenliği yapıyorum :)

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gouki

Suat bey aramıza hoşgeldiniz.

Suatsvn

Suat bey aramıza hoşgeldiniz.
Çok teşekkür ediyorum en kısa zamanda aracımın fotoğraflarını tanışma kısmına ekleyeceğim.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

vlkylmz

merhaba,hatay dörtyolda özel bir petrol ürünleri depolama şirketinde otomasyon ve gemi yükleme operatoru olarak çalışıyorum.21 mart 2013 tarihinde 2005 model alfa Romeo 156 sahibi oldum.Zevkle kullanmaya devam ediyorum :)
kalite asla tesadüf değildir