Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

İşlerimiz

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cenksk

Merhabalar ,

Sistem 9 Medya Firmasında Yazılım Uzmanı olarak çalışıyorum.19 Mart 2014'de aldığım 2005 model 147 ile çok yeni ve hevesli bir alfacı olarak aranıza katıldım :)  İstanbul da yaşıyorum 24 yaşındayım.

Gouki

Cenk bey aramıza hoşgeldiniz, 147'niz hayırlı olsun :clover:

cenksk

You are not allowed to view links. Register or Login
Cenk bey aramıza hoşgeldiniz, 147'niz hayırlı olsun :clover:

Teşekkür Ederim  :)

sherifhe

Merhabalar,
kamu kuruluşunda grafik & tasarım işiyle uğraşıyorum.
hayaldi gerçek oldu 2006 model 147'imle aranıza katılıyorum.. :yukari-ok:

BRLTVKC

İnşaat Kat Karşılığı Bina Yapımı Gayrimenkul Danışmanlığı

Tolga033

Yaklaşık 2 haftadır ilk işime uzun bir aradan sonra geri döndüm.  :haydi:
Sigortacılığa devam.. Bakalım ne kadar sürecek. :S

onparerkan

izmirde yedek parçacıyım fiat renault 2004 model 156 alfa romeo var

mustysenel

öncelikle herkese slm, ben de yeni aranıza katıldım.Klima fabrikasında mavi yaka çalışanım.İstanbul da ikamet ediyorum.Aracım 156 2,0 manuel...

Gouki

Mustafa bey aramıza hoşgeldiniz.

kuheylan35

Selamlar öncelikle. Ben Ersen KARAKAYA, Askeri personelim.Eylül 2013 de aldığım 156 mkII 2.0ss ile aileye katıldım. Alfayı aldıktan sonra çok sıkıntı çektim eski sahiplerinden dolayı ama gücümün yettiği kadar sıkıntıları giderip zevkle biniyorum. Bu arada İzmir'liyim(Buca) fakat Kocaeli de yaşıyorum.
Saygılar.

mustysenel

ybarkin

Yiğit BARKIN

Aslen Bilgisayar Mühendisiyim, Telekomünikasyon alanında Türk Telekom projelerinde özel sektör firmasında yönetici olarak çalışmaktayım.

2007 model 147'im var.

Saygılar,

DcD-Semih

2 aylık Alfa Romeo kullanıcısı olarak tekrardan merhabalar,

Paramedic olarak görev almaktayım. Onun dışında birkaç ticaret, oto kuaför, alım satım, ve benim için en önemlisi müzik hayatım var. Biraz karışık kısacası  :)

Şuanlık Avrupa Yakasında, Zincirlikuyu'da Zorlu Center'ın sağlık birimindeyim yolu düşen olursa başımın üstüne buyur edebilir bir çayımı için en azından.

Yaşım sizlere göre oldukça genç 22 yaşındayım.  :)

2001 Alfa Romeo 145 1.6 T.spark - Giallo Zoe
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Rosso
2002 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Bianco Polare
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Grigio Chiaro
2000 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Rosso
2004 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Grigio Metallico
2012 Alfa Romeo Giulietta 1.4TB - Bianco Pastello

Turismo Internazionale

Merhaba,
Adım Burak Alkılıç

Doğuş Otomotiv Genel Müdürlük'te Mali İşler departmanındayım , yaşım 27.

147 Kırmızı TI aracımı yeni sattım ancak işlerim yolunda giderse Gui ile tekrar aileye geri döneceğim :)

erim

Paramedic olarak görev almaktayım. Onun dışında birkaç ticaret, oto kuaför, alım satım, ve benim için en önemlisi müzik hayatım var. Biraz karışık kısacası  :)

Şuanlık Avrupa Yakasında, Zincirlikuyu'da Zorlu Center'ın sağlık birimindeyim yolu düşen olursa başımın üstüne buyur edebilir bir çayımı için en azından.

24 saat çalışıp 3 gün çalışmadığınız doğrumu bide ambulans kullanıyormusunuz ? :D

DcD-Semih

24 saat çalışıp 3 gün çalışmadığınız doğrumu bide ambulans kullanıyormusunuz ? :D

Devlete atanıp 112 bünyesinde çalışırsanız doğrudur 24 saatlik nöbet sonrası 3 gün boş oluyorsunuz bütün sağlıkçılar ek iş yapar her zaman her koşulda  :) Anadolu'da 4 boş gün olan iller var  :haydi:

Ben şuan 112'de veya herhangi bir ambulans şirketinde değilim Zorlu Center'da OSGB işine bakıyorum kendi mesleğim çok alakalı değil şuanki işim aslında ama zamanında devlette iken özel bi ambulans şirketinde sürücü att lik yapmışlığım var.  :rock:
2001 Alfa Romeo 145 1.6 T.spark - Giallo Zoe
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Rosso
2002 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Bianco Polare
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Grigio Chiaro
2000 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Rosso
2004 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Grigio Metallico
2012 Alfa Romeo Giulietta 1.4TB - Bianco Pastello

saskuran

selamlar ... ismim serkan tekstilciyim (işletmeci)2009 mitom var ist avcilarda oturuyor , y.bosnada calisiyorum ....

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Gouki

Aramıza hoş geldiniz Serkan bey.

takahara

Merhaba, ismim Metin.
Ocak ayında aldığım 147 ile alfa ailesine katılmış bulunuyorum. Bir devlet okulunda psikolojik danışman olarak çalışıyorum.
Sağlıcakla...
2006 147 1.6 distinictive

Alfisti Yunus

Lefke Avrupa Üniversitesi - Inşaat Mühendisliği / Kıbrıs-Lefke
Yaş 22 memleket Hatay Dörtyol :)
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[2014] Giulietta ~ 31 YF 001 ~
[IMG][url="http://imagizer.imageshack.us/v2/150x100q90/674/508ypA.jpg"]http://imagizer.imageshack.us/v2/150x100q90/674/508ypA.jpg[/url][/img]

Ruh halim:
[url="http://s984.photobucket.com/user/craig90/media/Avatars/smiley90x90.gif.html"]http://s984.photobucket.com/user/craig90/media/Avatars/smiley90x90.gif.html[/url]

AlfaWhite

Ben Tan, yaşım 28 ve Ankara Üniversitesi Fizik Mühendisliği bölümünde okuyorum.

Sawyer

Merhaba, Ben Emre. 33 yaşındayım, işim E-Ticaret/Yatırım. İzmir/Karşıyaka'da oturuyorum. Ben de Alfa ailesine Aralık 2013'te katıldım :D

Gouki

Aramıza hoş geldiniz Emre bey.

av.can

21 gün önce alfa 145 boxer ile alfa ailesine katıldım.

Yaş 31 . Ankara'da yaşıyorum. Avukatım. plaka 06 AV 438 görünce alfa selamı eksik etmeyin :rock:
06 AV 483 -- 145 BOXER

Ugur55

Selamlar SAMSUN'da BAT Sigara fabrikasında Process ve Yalın Üretim Koordinatörü olarak çalışıyorum..
2012 Giulietta 1.4 MA Distinctive Mk1
2015 Giulietta 1.6 JTDM Distinctive Mk2
2015 Giulietta 1.4 MA TCT Distinctive Mk2
,,