0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
pratisyen hekim
tire devlet hastanesi
İsveçli bir çelik saç üreten Firmanın TR Lojistik sorumlusuolarak çalışıyorum.. Çok laf ettiler Alfama Volvo aldırmaya çalıştılar ama nafile : )
Hı yaş 30 evin veledi benim hala, hanımın söylediğine göre evde ben varken çocuğa gerek yokmuş : )
izmir ekonomi üniversitesi uluslararası ilişkiler ve avrupa birliği 3.sınıf öğrencisiyim:)
O lanet üniversitede ben de okuyorum
İşletme 2. sınıf öğrencisiyim...
Web Tasarımı ve Hosting yapıyorum kendi şirketimde Invest Ltd.
www.mikropro.net
Ankara'lıyım Yaş 26 ...
Turkcell-İzmir'de teknik operasyon destek şefiyim, Alfa 156, yaş 38, çocuk 1
Tolgacım rakip sayılırız
Yaş 30, Erdemir'de Yüksek Fırın İşletme Mühendisiyim. Sıvı pik demir üretiyorum lazım olursa bi kap gönderin veriyim..Günlük üretim ortalama 3300 ton sıcak maden/gün, yani yeterince var
145 kullanıyorum, yakın zamanda 2 litrelik bir 156 almayı düşünüyorum..
Sevgi ve hörmetlerimi sunarım.
Pek rakip sayılmayız yaw.. Hem Erdemir'de bizim müşterimiz : )
mobilya ihracatı ve dekorasyon işleri yapan bir firmada işletme sorumlusuyum. makina mühendisiyim.
aynı zamanda eşim ve bir ortağımızla birlikte mekanik taahhüt işleri yapan bir firmamız var. 29 yaşındayım ve çocuk yolda
bu arada bir ara halil bey sizinle yazışmıştık, ben ankaradaki işler işin tesisat malzemesi konusunda yardımınızı istemiştim. ama genelde istanbulla çalıştığımız için görüşememiştik.
Op.Dr. Ekmel YORGANCIGİL
Ortopedi ve Travmatoloji uzmanıyım,Manisa 'da görev yapıyorum.
Yaşım 41 ,2 kızım var.
Neden 'grandfather' nickini kullandıgımı anladınız herhalde diil mi gençler? )))))
Mehmet TASANYUREK
Designer
Şu an 2 firmanin otomobil iç ve dış tasarimlarini yapiyorum...
45 yaşinda, evli ve 1 kiz çocok sahibiyim...
1976 model GTV kullaniyorum.
www.tasanyurekart.com
T. Ziya Uysal, 23 - Mersin
Bilkent Universitesi Amerikan Kulturu ve Edebiyati son sinif mezun adayi, gelecegin isadamiyim
Evli degilim ama bir Alfa 156 2.0 Executive sahibiyim...
ahmet dönderdi , yaş 22
7 tepe universtesi iktisat bölümü 3. sınıf öğrencisiyim..çok yakında okulu bitirip baba mesleği olan sinemacılığa devam edicez inşallah..
makyajlı 156
Anıl TÖRÜN
istanbul üni uluslararası ilişkiler mezunuyum. aynı ünide yönetim-organizasyon masteri yapıyorum. yakında yüksek lisans tezimi verecem inşallah
aynı zamanda AVEA'da part time olarak çalışıyorum. müşteri hizmetlerindeyim. AVEA'nın ilk elemanlarındanım. müşteri hizmetleriyle ilgili tüm geyik ve kolay işlerle uğraşıyorum zorlarla yeniler uğraşsın
ağustosta ama muhtemelen aralıkta askerim. aynı zamanda sözlüyüm. asker dönüşü evlenceğim için kayıp alfisti sayılırım. bu satırları yazarken de alkolluyum çoğu zaman olduğu gibi
Ulvi Can Poyraz
Doğu Akdeniz Üniversitesi İnşaat Müh. Bölümü 4. sınıf öğrencisiyim... Seneye inşallah bi mühendis sıfatına bürünücem... Gerçi bu okuldan aldığım eğitimim bi mühendislik sıfatı için yeterli olucakmı o ayrı bi mevzu...