Öncelikle herkese merhaba demek istiyorum. İsmim baret, Alfa 156 T-Spark Distincive kullanıyorum araç Türkiye'de toplam 5 tane bulunan fabrika çıkışlı full+full(vallahi servisin yalancısıyım kendisi sadece 5 tane olduğunu söyledi). İstanbul'da yaşıyorum 19 yaşındayım İstanbul Ticaret Üni.'de okuyorum. İçinizden bu yaşta bu aşkın nereden geldiğini merak edenler olacaktır bende siz sormadan söyleyeyim.

Babam alfaları çok seven bir adam geçmişinde ilk 3 arabası hariç bütün arabaları alfa olmuştur ve bende doğal olarak küçüklüğümden beri alfa dışında bir arabaya binmedim. Aslında başlarda babamın bu sevdasını anlamak mümkün değildi çünkü dışarıdan bakınca alfanın diğer arabalardan bir farkını göremiyordum fakat yaklaşık 1 senedir yani ehliyetimi aldığımdan üstünden inemez oldum ve şuan babam alfa taraftarıysa bende holiganıyım.
Umarım kendimi yeterince tanıtabilmişimdir...
Edited by - baretta20 on 31/10/2010 23:21:56
hoşgeldiniz, diğer araçlardan farkı gördüğünüze göre sorun yok
Gördüm görmesine fakat sabahtan beri arabanın resimlerini yüklemeye çalışıyorum beceremedim yardımcı olursanız çok iyi olur.
http://www.alfistiturkey.com/index/topic.asp?TOPIC_ID=1179&FORUM_ID=18&CAT_ID=5&Topic_Title=Siteye+resim+ekleme+sanat%FD%2E%2E%2E&Forum_Title=Duyurular
burdan bakabilirsin...
Edited by - tanerim27 on 31/10/2010 14:03:53


Edited by - baretta20 on 31/10/2010 14:12:10
Öncelikle hoşgeldiniz.Aracınız hayırlı olsun.Alfa virüsü başka şeye benzemez.6 yaşındaki kızım bile sıkı bir alfistidir.Başka araca bile binmiyor.
hoşgeldiniz :) siz servise inanmayın
Aramıza hoşgeldiniz.
hoşgeldin
Hoşgeldiniz, merak ettim babanızda şuan hangi Alfa var?
Alfa ruhuyla yaşayanların arasına hoşgeldiniz.
Hoşgeldiniz...
quote:
Hoşgeldiniz, merak ettim babanızda şuan hangi Alfa var?
Bu babamın arabası ama okul olmadığı zamanlar ben kullanıyorum.
hoşgeldiniz
hoşgeldiniz
Hoşgeldiniz
Hoşgeldiniz.Kazasız belasız keyifli sürüşler.
Hoşgeldiniz;)
Hoşbulduk :)
kazasiz belasiz keyifli surusler.Hosgeldiniz..
Aracı bugün itibari ile babamın bir arkadaşına satmış bulunmaktayız inşallah en kısa zamanda yeni bir Alfa ile siteye dönüş yaparım, sağlıcakla kalın
Hayırlı olsun Baret dizel Punto yakışır
Teşekkürler Fatih kafamda var bazı düşünceler kesinleşirse paylaşırım buradan
Dizel Punto
Hayırlısı
Hosgeldin aramiza
Bareeeeet, Mito yakışır.
quote:
Hosgeldin aramiza
Lütfen başlıklardaki gönderileri okumadan yanıt yazmayalım 