Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Yeni Alfisti

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Incablue

You are not allowed to view links. Register or Login
Bir ay oldu neredeyse, çok şükür hiç sorun yaşamadım.
Uzun yolda 4.9 , şehiriçi 8.3 tüketimim var.
Aldıktan sonra ufak tefek kozmetik sorunlar vardı onları giderdim ve double din taktım. Şuan eksiksiz oldu.
Haftasonu 3 saat temizlik yaptım airclim , apc, m40, deri bakım sütü , hızlı cila , tam içime sinecek şekilde temizledim.
* Şimdi sırada direksyon simidi deri kaplama ve deri koltuk tadilatı (hafif beyazlayan bir kısım var)
* Kaportada bir kaç çizik için local boya (herkes gereksiz diyor ama kusursuz olsun istiyorum)
* Anfi ve bas.
Bu konularda tavsiye verebileceğiniz yerler varsa çok makbule geçer,
şimdiden teşekkürler Alfisti dostlarım.

Allah dört tekerini düz bastırsın, maşallah çok güzel görünüyor  :nazar: :clover:

wolkanku

dün erhan'ın aracına Ti jantları ve spacerları taktık..beyaz renkte 18" ti jantlar inanılmaz güzel durdu.

erhan'a da söyledim, bir APP plaka ve Ti marşpiyel takımından sonra daha da dokunmaya gerek yok ( bana kalsa yay da taksın ama kendisi tam tersine aracı yükseltmek istiyor :)  )

erhan'ın aracı da kendisi gibi çok temizdi. tanıdığıma çok memnun oldum.
aracının fotoğraflarını ben koyayım ;

'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

hi_cazz

Hayırlı olsun. Yakışmış jantlar.

ALP

Hayırlısı olsun.
Maşallah.

Alp Çalıkoğlu
156 2.5 v6 1999 Giulietta 1.6 jtdm 2013

erhankocabas

Bu alışveriş benim için çok karlı oldu, herşeyden önce iyi bir arkadaş edindim ve jantlar çok yakıştı  :serefe: Resimleri paylaştığın için teşekkürler :) Haftasonu temizlemeye fırsatım olacak o zaman detaylı olarak ekleyeceğim.

App plaka, TI maşpiyel, direksyon deri kaplama değişimi, vites topuzu ve senin araçta görüp hayran kaldığım konsoldaki neon'u listeye ekledim sonrasında belki anfi ve bas olabilir. Yüksekliği tam istediğim gibi oldu, yay ile bozmayayım hiç :)

Bu arada senin jantlar araca çok yakıştı ve daha güzel durdu benimkilerin yanında :)
Alfa 159 1.9 JTDm Distinctive Plus  - Q-tronic

Tolga033

Maşallah.Çok güzel olmuş.  :yukari-ok: :nazar:
Hayırlı olsun.

Wolfshade1989

Güle güle kullanın :nazar:
2003 - Alfa 147 Mk1 Distinctive
2008 - Alfa 147 Mk2 Blackline
2004 - Alfa 156 2.0 Selespeed

Atilla Özerten

askiner

İki araç da çok güzel duruyor maşallah. Bi siyah bi beyaz aynı karede... Bi de tam önden foto olsaydı süper olurdu

ByAKINCI

Maşallah beyaz Tİ janlarla bir başka güzel göründü gözüme  :nazar: :clover: :alkis:
147 Blackline Red

Alfadanadam

Maaşallah çok yakıştı bence de.

Utku

Arabaya yapacağınız en güzel şey, ti marşpiyel taktırmak olur.Şahane duracaktır, hele bu jantlarla.
Ben siyah aracıma taktırdım, evet güzel duruyor.Ama açık renk araçta kendini çok daha belli edecek
2003 147 1.6 Twinspark
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic
2005 156 2.0 Selespeed
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic

DSB

Güle güle kullanın harika bir araç...

erhankocabas

Selamlar arkadaşlar,

Çok sevdiğim ve tutku ile kullandığım aracımı ihtiyacım oluştuğu için satmak zorunda kalıyorum. Oturduğum evi ev sahibi satılığa çıkardı ve ben almak istiyorum.. Her ne kadar aracımdan ayrılmak istemesem de inş. hayırlı bir iş için satılacak.

Genel olarak mükemmel durumda. Kozmetik açıdan çok iyi. Bakımları zamanında yapıldı ve çok iyi bakıldı. Titiz bir kullanıcıyım. Donanım olarak sadece ses sistemi (Amfi ve bas) , yan maşpiyel ve tercihe göre spor yay takabilirsiniz. (Planlarımda bunlar vardı) Onun dışında aracım Alfa 159'un olabilecek en dolu versiyonudur. Aracımı Alfisti Turkey aracılığıyla tanıştığım Gökhan bey'den almıştım. Aracın şeceresini hepiniz biliyorsunuz o yüzden.

Kilometresi 179.000 'dir. Uzun yolda yapılmıştır. Bakımları zamanında yapılmış olup kilometre kaynaklı yıpranabilecek tüm parçaları 2014 yılında yenilemiştir. Aşağıda yenilenen ve değişen parçaları özetledim. Hepsinin faturası mevcuttur. Liste uzamasın diye ufak tefek olanları yazmadım, sadece önemli olanları ekledim. Tüm ağır bakımları yapılmıştır.  Çalışmayan ve yakın zamanda değişmesi gereken hiçbir parçası yoktur. Alacak arkadaş uzun yıllar masraf yapmadan aracın keyfini çıkarabilecektir.

2 ay önce zincirlikuyu birmotta check up'a girdi ve sıfır sorun çıktı. Klima gazı yenilendi.

Distinctive Plus donanım paketi ve ek özellikler;
2009 Model Yeni Kasa Dizel Otomatik 185 bg. 1.9 JTDM
18' TI Jant ve 5mm spacer
Orjinal Sunroof
Orjinal Deri Koltuk
Orjinal Xenon
Navigasyon -  Geri görüş kamerası (gece görüşlü) -DVD - Bluetooth Eller serbest - Wi-fi - 3G - Youtube ve internette gezinebilme (Android işletim sistemli ünite, 4x50 W ve subwoofer desteği)
Çift Egzoz çıkışı
2 Adet Quadrifoglio verde (Alfa sportif ruhunu yansıtan yonca amblemi)
Yazılım (Alfa Milano'da yapılmıştır. 2014 yılında)
Ön-arka park sensörü, koku,buğu nem sensörü, elektronik katlanır aynalar,kapı girişlerinde orjinal maşpiyeler

Yapılan bakımlar ve değişen parçalar; (2013 6. Ayı ve 2014 yılı içinde)
Triger seti tümüyle değişti
Turbo,Turbo Hortumu değişti
Ön takım tümüyle yenilendi. (Alt salıncaklar, üst salıncaklar, amortisörler)
Kapı gergileri
Akü
Aks milleri
Akslar
Firen Diskleri Ön-Arka (Brembo)
Balatalar
Far Tamizleme
Partikül İçi Katalizör
Direksyon kutusu

Bunlar dışında deri koltukların bakımı sürekli deri sütüyle yapıldı, boya koruma ve yağmur kaydırıcı uygulandı. Sigara içilmedi. Sadece Total Excelium mozot alındı. Şuan tertemiz ve mis gibi.

Sahibinden linki;(gün içinde aktif olur) You are not allowed to view links. Register or Login

İstediğim fiyat; 57.000

Fotoğraflar;

erhan35

hayırlı olsun iyi satışlar.

vieri

Maşallah güzel bir araçmış.  :nazar: iyi satışlar

tolgahan_

Araç çok güzelmiş maşallah. Hayırlı satışlar.

Tolga033

Hayırlı satışlar. Çok fazla duracağını sanmıyorum,hayırlısı.  :clover:

Orhanga

Hayırlı satışlar çok güzel bir araç  :nazar:

cAn16

156 mı yeni almama rağmen 159 lardan gözümü alamıyorum  :nazar: :nazar:

ama 156 ' mı da çok seviyorum be  :haydi:

Size hayırlı satışlar , 159 a iyi bakacak yeni arkadaşlar dilerim  :alfisti:
2008 Blackline 147 - 1.6 TS 120Hp
2014 Alfa Beyazı Giulietta 1.4 TB TCT 170Hp
2006 Jamara Black 156 1.6 TS Distinctive 120Hp

Adza

Hayırlı satışlar,
Ön takımları yenilemek kaça mal oldu acaba?

erhankocabas

You are not allowed to view links. Register or Login
Hayırlı satışlar,
Ön takımları yenilemek kaça mal oldu acaba?

İyi dilekleriniz için çok teşekkürler arkadaşlar, umarım kıymetini bilecek birine nasip olur,
Aşağıda bakımların faturalarını ekledim oradan fiyatlara ve değişenlere bakabilirsiniz, 2013 6. ay ve 2014 yılları.

Sadece 3 ay önce yaptırdıklarımın faturası eklemedim onların da fiyatları şöyle;
*kapı gergileri değişimi (4x100 = 400 TL)
*Sol alt salıncak değişimi (380 TL)
*Ön konsol metal kısım değişimi 400 TL (Ön konsolda çizikler vardı kaplama yada boya yapmak yerine 2011 model 159'dan orjinal çıkma vardı Yılmaz ustada ve değiştirdim)