Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Kara-V6 TB

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alper

Emincim buyur foto paylaşmadi demezsin
Yavaş yavaş bakalim :kahve:

eminpar

:)) :))

Nexus 4 üzerinde Tapatalk ile gönderildi You are not allowed to view links. Register or Login

eminpar

Alperim inşallah olmaz ama polis kesin çevirecek araç kara inci olmuş resmen :))

Nexus 4 üzerinde Tapatalk ile gönderildi You are not allowed to view links. Register or Login

Alper

You are not allowed to view links. Register or Login
Alperim inşallah olmaz ama polis kesin çevirecek araç kara inci olmuş resmen :))

Emincim valla sürekli çeviriyor zaten
Dert değil yaa
Onlar on plaka ya takiklar
Gerisine bakıyorlar pek
Oda yönetmelikte açıkça yazılmış olduğundan yirtiyorum

eminpar

Banada renksiz film yaptırsak mı ?

tolga_ozhan

Alper arkadan da resmi var mı?
Arka stoplar siyah nasıl olmuş merak ettim.

Alper

Alper arkadan da resmi var mı?
Arka stoplar siyah nasıl olmuş merak ettim.
Çekecektir de arkadan araç çok yakındi tam alamıyorum diye bıraktım
Yarın yüklerim ama cekip

Alper

Valla colormatik falan olabilir senin araca

eminpar

Valla colormatik falan olabilir senin araca

Konuşalım bunu kanka :)

Emre Sezen

Bayram diye bos birakmaya gelmiyo bu adamlara. Neyse donene kadar vakit harcayin biraz ;)

2008-2010   156 2.0 SS 2004
2013-........  GTV V6 TB  1997

Alper

Bayram diye bos birakmaya gelmiyo bu adamlara. Neyse donene kadar vakit harcayin biraz ;)
Valla zaten seninle konuştum moralim bozuldu hiç hatirlatma.

Buarada arkadaslar araçta bagaj açma işini hallettim bilgin olsun
Artık kumandadan acabiliyorum ve tamamen kalkıyor kendisi
Bagaj açmaya uzun basınca direk bagaj acıyor ve bagaj kapağı sonuna kadar kalkıyor hiç 3llemeden

By.Arteks

hayırlısı olsun . zaten alfa hastalım var bitane gtv bitane de aile için vw . mi alsam ne bilmiyorum .

Veloce

Alper'im ön cam filmi ve sislerdekilerden kurtul bence.. ;) sinyalleri de shopalfistiden sipariş derim ;)

Alper

Alper'im ön cam filmi ve sislerdekilerden kurtul bence.. ;) sinyalleri de shopalfistiden sipariş derim ;)
On camdan olmadan olmaz abi pek.
Çünkü rahatsız oluyorum açıkçası siyah araçta batıyor.
Sisler i zaten yapmanın sebebisebebi birinin çok kötü durumda olup çirkin durması.

tolga_ozhan

Sislerin sıfırları çok pahalı değildi. Ben zamanında değiştirmek zorunda kalmıştım. Bir sor istersen.

Alper

Sislerin sıfırları çok pahalı değildi. Ben zamanında değiştirmek zorunda kalmıştım. Bir sor istersen.
Teki 600 bence fazla yaa
1200 tl eder
Sen ne kadara almıştım Tolga hatırlıyor musun

tolga_ozhan

Teki 600 bence fazla yaa
1200 tl eder
Sen ne kadara almıştım Tolga hatırlıyor musun

Tam fiyatı hatırlamıyorum ama ben değiştidiğimde
Kaput 3000 TL
Tampon 900 TL
Scudetto alt üst parça (onu hatırlamıyorum)
Tek sis farı 200 TL

gibi bir rakamdı. (yıl 2009)

Eğer çıkma bulursan aklında olsun ph1-ph2-ph3 sisleri komple aynıdır. Sadece ph3 hariç diğerlerinde tapmonun iç tarafına bakan kısımlarda üçgen şeklinde plastik bir kapak vardır. O parça sis farı ile bütün gibi gözükse de değildir, ayrıdır.

tolga_ozhan

£35.00'a buldum mesela bir tane

Daha güzelide bulunabilir belki. Ayrıca İlker Kemal'a sor istersen belki onun yapabileceği bir şey varıdr.

Alper

200 se eğer hemen değiştirir valla ama kim dedi hatırlamıyorum ama 600 dediler tekine
bende dedim çıkma bulana kadar en azından film kaplayayim da  pis görüntü gitsin

tolga_ozhan

Ayrıca bu da gözüme takıldı.
Bence kaçmaz

Alper

Ebay da buldum bende Tolga ama onlarda sağdan direksiyon olduğu için ters yükseklik var mercek kesti olarak
O yüzden almanyadan falan almak gerek
Valla için açmayı denedik ki diğer tüm araçlarda kendim acmıştırm ama bunu biraz parçaları topladıkları için artık işlem yapılamaz hale gelmiş

tolga_ozhan

Ebay da buldum bende Tolga ama onlarda sağdan direksiyon olduğu için ters yükseklik var mercek kesti olarak
O yüzden almanyadan falan almak gerek
Valla için açmayı denedik ki diğer tüm araçlarda kendim acmıştırm ama bunu biraz parçaları topladıkları için artık işlem yapılamaz hale gelmiş

Hımm haklısın.
Kaşlar giderken benim GT'ninde farlardan birisi fena durumdaydı. Mercek takılırken, eğer açarsak parçalanır dendi. Şansıma ben hemen tertemiz bir GT çıkması bulabildim.

eminpar

Emrecigim hep danışmanım diyorsun hadi bakalım cam filmi konusunda uzmanlığını bekliyoruz :))

Alper

Tolga buda arkadan

tolga_ozhan

Beklediğimden iyi durmuş arkadan.
Yeni ve modern bir stop görüntüsü kazanmış.
Ön sislerdeki olanları pek sevmemiştim ama arkası gayet iyi bence. Kapkara oldu diye korkmuştum :)