Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Kırmızı GOLF VII (Fotolar eklendi)

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Calibra

You are not allowed to view links. Register or Login
Şimdiden hayırlı olsun yeni Golfunuz;)

Konuyla alakasız olucak ama kusura bakmayın.
Bu yeni 1 serisi konforlumu cidden. Bizde malesef e87 var ben böyle rahatsız bir araç görmedim. Linea kullanırken daha çok keyif alıyorum. Hele o direksiyon şehir içinde tam bir ızdırap aşırı sert. Süspansiyonlar sert, yoldaki her çöküntüde araç geziniyor sanki kontrol hiç bir zaman bende değil, sürücü tarafından cam açma tuşlarının konumu çok kötü. Arkası çok dar. Mitonunda arkasına onunda arkasına binenler MiTodan daha memnun. Tek avantajı var gözümde kapısını kapadıgında Lineadan daha tok bir ses geliyor :)

Fatih, yeni 1 Serisi ilk nesline göre, konfor, iç mekan genişliği konusunda çok daha ileride. 3 Serisi'ne ciddi anlamda yaklaşmış. Direksiyon sistemi ve genel sürüş özellikleri de normal modda net ama insanı yormayan bir sürüş sunabiliyor.

Şu sürüş modu seçimi de güzel olmuş. Eco Mode var mesela, "Bu ne be Doblo mu bu" diyorsun :) Basıyorsun gitmiyor falan, "acele etme hacı bi dur" diyor :)
Sport mod ise baya güzel :)
2007-2013 Alfa Romeo 147 1.6 Distinctive MK2

Calibra

@calibra;
ağzınızdan bal damlıyor :)

Estağfurullah yahu. Arada hayırlar dilemeyi unutmuşuz. :)

Hayırlı, uğurlu olsun. Umarım keyif alarak, severek kullanırsınız.

Bu arada umarım ATA'nın da bahsettiği ve çevreden de sıkça duyduğum DSG sorunu yaşamazsınız. Gerçi garanti kapsamı ve Tüketici Mahkemeleri var. :)

Eşim geçtiğimiz sene bir davaya baktı, 1,4 TSI 160 HP Highline araç 10.000 km'yi geçemeden 3. kez DSG arızası ile servise girince, dava açıldı ve yargılama sonunda Doğuş Oto faiziyle birlikte para iadesi yapmak zorunda kaldı.

asklepios

@engin uzun;
çok haklısınız...evlenip çocuk sahibi olunca beklentiler de değişti  :-[

@mahoretti;
her zaman söylerim; alfistiturkey farklıdır...buradaki insanlar  kendini ve ne istediğini bilen,komplekslerinden arınmış,olgun insanlar...zaten o yüzden alfasından ayrılan birçok insan hala burada ve aktif :)  :alfisti:

@calibra;
DSG'yi 2 yıldır sorunsuz kullanıyorum...ve bildiğim kadarıyla yüksek tork,hp-DSG7 kombinasyonu biraz sıkıntılı....bizimki 105 hp'cik :) sıkıntı olmaz...ha olursa da,abim meslektaşınız,gerekeni yaparız yani :)

Calibra

@calibra;
DSG'yi 2 yıldır sorunsuz kullanıyorum...ve bildiğim kadarıyla yüksek tork,hp-DSG7 kombinasyonu biraz sıkıntılı....bizimki 105 hp'cik :) sıkıntı olmaz...ha olursa da,abim meslektaşınız,gerekeni yaparız yani :)

Doğrudur, zaten afaki yorumlara kapılmamak, kullanana, kullanıma bakmak lazım.

A.S.GÜMÜŞ

Golf hayırlı uğurlu olsun, allah kazasız belasız sorunsuz kullanmak nasip etsin.
Astra yı almadan önce bende bakmıştım, zamansızlıktan test sürüşü yapamadım ama 1,2 bluemotion motoru bayağı övmüşlerdi. Başarana gittim boş modeline 45.000 lira verip 2,5 ay bekleyeceğimi öğrenince vazgeçtim.

07 DH 800

agucba

Hayırlı olsun. Her ne kadar VW Grubu'nun modellerini pek sevmiyor olsam da dünyada bu kadar Golf satıldı ise, bu kadar insanın vardır bir bildiği diyerek mantıklı bir seçim olmuş diyeyim.

Yine de "c'est la vie"...

///////////////

chao

147 yi sattıktan sonra ben de düşünüyorum 1.2 tsi, ancak ya midline plus alır bir iki ilave paket alırım, ya da seat leon 1.2 tsi dsg çıktıktan sonra onun dolu paketini alırım.

hayırlı olsun doğru seçim ancak tek katılmadığım nokta şu;

1.2 tsi 50.000 tl bandında mükemmel bir araba, ideal..ancak fiyatı 60 a çıkınca işin rengi değişiyor, ben vw e o kadar çok para vermeye karşıyım aslında..ama midline plus ya da leon 1.2 dsg tsi geldikten sonra 50 - 52 gibi bir rakama alınır.

diyeceksiniz ki 50 veren 55 i 55 veren 60 verir.bence böyle düşünmemek lazım, böyle hesap yapınca sonu olmuyor :)

neticede çok güzel bir araba almışsınız, 1.2 Tsi dsg 0-100 10.2 saniye, MTV niz düşük..yakıt tüketimi çok düşük..ideal ötesi bir araç..güle güle kullanın
2004 Alfa Romeo 147 1.6 TS Distinctinve
2013 Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB 120 Progression Pluse
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtd Distinctive
2016 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtd Super TCT

asklepios

@chao;
leon'u ben de düşündüm ama 1.2 tsi'da leon'un fiyat avantajı hiç yok...donanımlar eşitlendiğinde fiyat aynı oluyor golf ile...leon'un avantajı 1.6 tdi'da

asklepios

Eveeet...TOSBAGEN'imiz geçen hafta geldi...

Bu olay çok hoşuma gitti.Özel kılıf yapmışlar yolda zarar görmesin diye.Hoş bir detay

bu da kardeşi CLA ile

fevkalbeser12

Vay vay bu ne güzelliktir yahu:) buna bakan adam kör olur:) 41 kere maşallah en kısa sürede bekliyoruz sizi buraya:)
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

dragut

Maaşallah çok şık. Güle güle kullanın.  :nazar:

Benim bir arkadaşta da jetta 1.2 tsi dsg (120 beygir) vardı. Bir ara kullandım. Çok seri ve yakıtı da bir o kadar az bir araç  :yukari-ok:
"Alfa sevgisi"

Emre Sezen

hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız kullanmanız dileğiyle  :nazar:

2008-2010   156 2.0 SS 2004
2013-........  GTV V6 TB  1997

FB10ur

Hayırlı olsun güle güle keyifle kullanın :)  Koruma olayı basit bir detay olsada insanın hoşuna gidiyor ;)

egeozal1

hünkar

hayırlı olsun güle güle kullanın. rengi çok hoş görünüyor. maşallah diyelim.  :nazar:
147 1.6 Distinctive

alfist_3548

Eveeet...TOSBAGEN'imiz geçen hafta geldi...

Bu olay çok hoşuma gitti.Özel kılıf yapmışlar yolda zarar görmesin diye.Hoş bir detay

bu da kardeşi CLA ile

ohaaaa milastaki u plakalar 3310 laramı geldı yuh diom ben bıraktıgımda daha 1450 lerdeydı
alfist_3548

35 KZS 18 (2001-2015)
35 NCC 97 (2015-      )

[url="http://i.hizliresim.com/GoPn4y.jpg"]http://i.hizliresim.com/GoPn4y.jpg[/url]

alfist_3548

bu arada kazasız belasız kullanmanı dılerım cok cok guzel bır arac
alfist_3548

35 KZS 18 (2001-2015)
35 NCC 97 (2015-      )

[url="http://i.hizliresim.com/GoPn4y.jpg"]http://i.hizliresim.com/GoPn4y.jpg[/url]

Alper

Hayırlı olsun , kırmızı yakıyor valla  >:D >:D >:D

Gouki

Ali abi hayırlı uğurlu olsun, dönüşün de Giulia ile olsun :)

Alfadanadam

Hayırlı olsun, gayet hoş görünüyor. Ayrıca özellile aracın içi çok kaliteli görünüyor. "Verdiğim paraya değdi" dedirtmek istercesine :)

Lbe

Maşallah çok çok güzel duruyormuş kırmızısı.Allah nazarlardan saklasın. :nazar: Çocukluk arkadaşım almış daha yarım saat önce onu inceliyordum, içi gerçekten çok başarılı olmuş.Rengini çok beğenmiştim parliament mavisi gibi ama biraz daha cansız bi renk, ama kırmızısı daha bi hoşmuş  :)

cem meric

Ali abi hayırlı uğurlu olsun tekrar  :)
Gerçi ben geçen hafta görmüştüm resimden de olsa ama  ;)
Allah ağız tadıyla,güle güle kullandırsın ...

ozoozo

Allah tadını aldırmayı nasip etsin,kazasız belasız sürüşler inşallah,güle güle binin maşallah harika görünüyor sizin kafanıza yatıp aldıysanız gerisi tırı vırı :) ateş parçası  :nazar:

agucba

Allah güle güle kullanmayı nasip etsin Ali Bey. Umarım Alfa Romeo güzel bir tasarım, düşük hacimli JTDm ile TCT'yi birleştirip, şimdiki Golf'üzün yerine geçecek bir SUV'u hızlıca tasarlar ve sizi tekrardan aramızda "Vollblut* Alfista" olarak görürüz...  :)

* Vollblut kelimesi Almanca'dır ve Safkan anlamına gelir.  :)

///////////////

depeche101

Hayırlı olsun bu kırmızı çok yakışmış .Plakanız trafikçileri korkutur bu arada bilginiz olsun  :nazar: