Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

M.Oguz ve Alfa 156...

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

moguz74

merhaba herkese.ben aranıza yeni katıldım.adım mustafa.öğretmenim.bartın da yaşıyorum.yeni bir 156 aldım.bartın da kendimi yanlız hissediyorum.burda sadece alfa bende var.inşallah bartın da da benim sayemde yaygınlaşır.

Bartında çoğaldık.ama hiçbirisi bartında değil.hepsi başka illerde.gelin artık buraya...

aracımın fotoları

Register or Login" border=0>
Register or Login" border=0>Text

Edited by - moguz74 on 31/12/2007  01:36:47

admin

Kombinasyon güzel, hoşgeldiniz.
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

alfistihrn

Maaşallah. Aramıza hoş geldiniz. Güle güle kullanın.

ati

aramıza hoşgeldiniz bende bartınlıyım yazın belki beni bartında görebilirsiniz

tughan

Hoşgeldiniz, maşallah aracınız çok güzel kazasız belasız....
Tuğhan.
156 Selespeed

Onur

hoşgeldiniz kazasız belasız günlerde kullanın

yigit9562

hosgeldınız..ınternette ilanını gormustum bu aracın ıkı farklı fıyatlı ıkı ayrı ılanı vardı.alfa bayraktaydı sanırım.
neyse gule gule kullanmanız dılegıyle..hayırlı olsun..

AlfistiKerem

Oooooo....Aramıza hoşgeldiniz.Bende Bartınlıyım.Merak etmeyin memleketime sık sık gidiyorum.Bartında yalnız değilsiniz.Bartın'a ilk Alfayı sokanlardanım. Bartının neresindensiniz?

Edited by - AlfistiKerem on 24/11/2007  02:09:30

AlfistiKerem

Birşeye daha dikkat ettim.Sizde benim gibi Nokian kullanıyorsunuz.Doğru tercih

n/a

hoş geldiniz kazasız belasız iyi günlerde kullanın imşallah...

Cem

Aramıza hoşgeldiniz,aracınız hayırlı olsun. Tam Alfa Romeo ile yaşanacak bir yerdesiniz,hafta sonları amasranın virajları ne zevkli olur. Bende 4-5 sene kadar yaşamıştım Bartın'da,çok şanslısınız maşallah=)

agucba

Hoşgeldiniz. Arabanız gerçekten güzel.

///////////////

n/a

hoşgeldiniz ve aracınız hayırlı olsun..
güzel günlerde kullanın..

n/a

Hoşgeldiniz   hayırlı olsun..

babi

Mustafa bey hoş geldiniz aramıza aracınız güzelmiş hayırlı olsun.

ya bu aralar slogan unutuluyor. YAY ŞART
Hakan Senyıl
Giulietta 1.4 TB
159 1.9 JTD SW
156 2.0 [url="//sw.ss"]SW.SS[/url]
156 1.6 TS

murat

Siz böyle bir güzel 156 ile arz-ı endam ettiğiniz sürece kısa zamanda daha da yaygınlaşır oralarda Hoşgeldiniz
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

AlfistiKerem

quote:

Aramıza hoşgeldiniz,aracınız hayırlı olsun. Tam Alfa Romeo ile yaşanacak bir yerdesiniz,hafta sonları amasranın virajları ne zevkli olur. Bende 4-5 sene kadar yaşamıştım Bartın'da,çok şanslısınız maşallah=)

Cem o virajları yazın nasıl aldım biliyomusun.Offf off.Nokianlar sağolsun.Amasranın zaten öle birde inkumu yolu.Yazın hergün gittiğim yol.

Cem

Ben en son 1993 yılında gitmiştik o tarafa, tempra ile elim kalbimdeydi, ama  Alfa ile ne keyifli olur oralar,daha kısmet olup da deneyemedim=)

AlfistiKerem

Yazın gel kardeşim You are not allowed to view links. Register or Login demek gel misafirimiz ol.Başımla beraber.

n/a

aramıza hoşgeldiniz mustafa bey...yeni alfanız hayırlı olsun,kazasız belasız kullanmanızı dilerim... :)

moguz74

bartında hep beraber bi kamp düzenleyelim.gerçekten çok güzel olur.kerem beraber bi organizasyon You are not allowed to view links. Register or Login dersin?

AlfistiKerem

Valla ben onu geçen ilkbaharda düşündüm.Çok iyi bir fikirdi.Şöle Amasra,İnkumu,Güzelcehisar,Mugada falan hep beraber gezmek çok iyi gelir.

alfistihrn

Mustafa bey Öğretmenler gününüz kutlu olsun.
Tüm öğretmenlerimizinde günü kutlu olsun.

n/a

Mustafa Bey Öğretmenler gününüz kutlu olsun. Aramıza hoşgeldiniz. Alfanızı kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.

n/a

Hoşgeldiniz , kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim