Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Memento mori-34 BR 1924

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

coolistanbul

Keyifli surusler forumda GT leri görmek keyif veriyor
Aşk 3 değil 4 harftir => ALFA
1997 1.6 Boxer 145 Rosso
2003 1.6 TS 156 J
1999 2.0 TS GTV Gümüş Gri
2006 2.0 SS GT

Bachelor

Ve beklenen son, nazarlık hayırlı olsun... :'(

2008 GT SS

Bachelor

Benzin olarak ne tavsiye edersiniz? Özellikle gt kullanan arkadaşlar.. Ve yaz lastiği olarak 17 inc ne alınmalı?
2008 GT SS

admin

Benzin olarak tavsiye edilecek markadan ziyade tavsiye edilecek güvenli yakıt istasyonu vardır.
Lastik tavsiyesi için de lastikler ile ilgili başlığımıza bakacak olursanız, kendinize uygun olanı bulabilirsiniz.
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

Bachelor

You are not allowed to view links. Register or Login
Benzin olarak tavsiye edilecek markadan ziyade tavsiye edilecek güvenli yakıt istasyonu vardır.
Lastik tavsiyesi için de lastikler ile ilgili başlığımıza bakacak olursanız, kendinize uygun olanı bulabilirsiniz.

Tamam üstad teşekkür ederim.
2008 GT SS

suqunet

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Istinyepqrkta karsilastik

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bachelor

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Istinyepqrkta karsilastik

Sent from my iPhone using Tapatalk

Aaa evet orda çalışıyorum bu ilk baskınım :alfisti: :alfisti: Buda güzel bir duyguymuş..Sizinkinin de mahşallahı var. :nazar:
2008 GT SS

Bachelor

Bugün Bahattin ustaya geldik. Motorda rölantide ufak titreme vardı ona baktırdık. Gelmişken termostadı yeniledik. Ss debriyaj ayarını yaptırdık.antifriz ekledik. Sonra hayati usta egsozdan gelen bir sesi farketti. Orta susturucu ve spiralde sıkıntı vardı, onlarıda sıfırladık. Bahattin ustada titreme sorununu halledince şuan aracın kullanımı inanılmaz değişti. Çekişi arttı ve sanırım yakıtıda aynı ölçüde 1 2 litre azalıcaktır.

Şimdilik hepsi bu.

Keyifli sürüşler....
2008 GT SS

coolistanbul

Benzin olarak ne tavsiye edersiniz? Özellikle gt kullanan arkadaşlar.. Ve yaz lastiği olarak 17 inc ne alınmalı?
Benzin : Shell 97 oktan ( 100 diye satılan ) Yaz lastiği 1.Continental SportContact 6.  You are not allowed to view links. Register or Login Eagle F1 Asym3 3. Michelin PS4 4. Pirelli Zero
225/45/17
Aşk 3 değil 4 harftir => ALFA
1997 1.6 Boxer 145 Rosso
2003 1.6 TS 156 J
1999 2.0 TS GTV Gümüş Gri
2006 2.0 SS GT

Bachelor

Uzun zamandır birşey yazmamışım, bu süre zarfında
Ön diskler ve balataları değiştirdim.
Ön ve arka viraj denge kolları ve burçlar değişti.
Sol arka stop biraz renksizdi oda sıfırı ile değişti.
İç kapı tutamaçları,kapı kolu ve cam açma tuşları sökülüp boyandı.
Michelin ps4 lastik alındı.
Güzel bir pasta cila yapıldı.
V kayışı değişti.
Arka salıncaklar değişti..
Ön tampondaki nazarlığı da yaptırmış olduk.

Şimdilik yapılan işlemler bunlar.. artık bir buluşmaya olursa gönül rahatlığı ile katılabilirim😊
2008 GT SS

cem meric

Güzel gelişmeler olmuş  :)

Güle güle kullanın...

Ps4 lastikleri merak ediyorum bende biraz kullandıktan sonra yorumlarınızı yazabilir misiniz

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bachelor

Güzel gelişmeler olmuş  :)

Güle güle kullanın...

Ps4 lastikleri merak ediyorum bende biraz kullandıktan sonra yorumlarınızı yazabilir misiniz

Teşekkür ederim. Ps4 lastikler gerçekten yumuşaklar, ama açıkçası yol tutuşu daha iyi bekliyordum. Viraj demirlerinden sonra farkeder sandım ama hafif kayma yapıyor şu an. Konforu üst seviyede kesinlikle. Yol sesi yok denecek kadar az. frenlemede ise cidden başarılı. ıslak kuru farketmiyor, daha hiç kızaklama yapmadı. Eskiden sert kalkışlarda patinaja düştüğüm durumlar da bile asla düşmediler. Isınmış bir pirelli kadar yol tuttuğunu sanmıyorum, ama onun haricinde kesinlikle tavsiye ederim.
2008 GT SS

cem meric

Teşekkür ederim detaylı cevabınız için,

Ps4 plus gelmiş birde galiba geliştirdi Michelin biraz daha.

Bende şuan assy 3 var memnunum fakat düşünüyorum yeni jant ve lastik almayı en iyi yorumlar kullanci yorumları olduğunu düşünüyorum  :)

Tekrar güle güle kullanın