Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Merhaba 147 Mk2 Coupe

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

OğuzCanAlantor

You are not allowed to view links. Register or Login
10 numero, 5 yıldız  :nazar:
Teşekkürler Semih Abi :)

Doğa Tosun

"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

OğuzCanAlantor

Muhteşem  ;)

Saol kardeşim :)

universeee

Oğuz,

Konuştuğumuz gibi hurdalık mekan fotoları harika olmuş. Bunu 3 araba otoban üzerindeki hurdalıkta yapalım. On numara poz çıkar.
Fotoları da universee çeksin =))

Abi şöyle tanıdık pro foto işiyle uğraşan var ise verelim neyse ücreti toplu ve tekli çekimler yapıp aradan çıkartalım :)

iPhone 'den You are not allowed to view links. Register or Login aracılığı ile gönderildi

Adım geçmiş buralarda o yüzden yazayım dedim :) Şayet Azmi'nin planlarda bir değişiklik yoksa Mart sonu gibi onların bir fotoğraf çekimi için Ankara'ya gelecek gibi duruyorum. Şimdi onların çekimi cumartesi olursa araçların çekimini pazar günü yapabiliriz yada tam tersi bir plan yapılabilir.

Çok profesyonel olduğumu iddia edemem ama elimden biraz birşeyler geldiğini düşünüyorum. Çekmiş olduklarım üzerinden yorumu size bırakıyorum. Ücret kısmını da oturup ortak konuşuruz bir orta yol bulunur nedir ki! :) Şu videonun 35. saniyesi sonrasından yola çıkabilirsiniz  >:D  :haydi: Duydun mu Özdemir??? :)

2005 Alfa Romeo 147 1.6TS Distinctive 2013-2016
2013 Nissan Qashqai 1.5 dci Tekna 2016 - ...

ByAKINCI

Maşallah canavar canavar  :)
147 Blackline Red

OğuzCanAlantor

Maşallah canavar canavar  :)

Teşekkürler :)

burak_unsal

Maşallahı var gerçekten tek kapısı da ayrı bi güzel duruyormuş 147'nin :) Bu arada Amerikan park modulü mü var aracınızda acaba parklar değil de sinyal ışıkları yanıyor sislerle birlikte?

Teşekkürler aynen amerikan park modülü var.

Açıkçası ben de 147'm de böyle bi' uygulama düşünüyorum ama, biraz detay vermeniz mümkün müdür acaba? Mesela amerikan park modülünden sonra park lambalarını da iptal etmişsiniz sanırım doğal olarak; bu durum arıza lambası yakmıyor mu araçta?
Alfa Romeo 147 / 1.6 TS Blackline..

OğuzCanAlantor

Üzülerek bunu yazıyorum  araç satılmıştır . :( :(  6 ayımı dolu dolu geçirdiğim ve severek kullandım. Alan sahibi gerçekten düzgün birisi o yandan şanslıyım gözüm  arkada kalmadı. Alırken 1-2 yıl binerim diyordum ama Spor paket  Gui veya Brera için şansımı deniycem. Bir kaç son resim ile veda etmek isterim. :( :(

tolga_ozhan

OğuzCanAlantor

Hayırlısı olsun.

Saol Abi