Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alper Musa - Alfa Romeo 156 Selespeed & Volvo S40 2.0 Turbo

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

01hakan

COURE SPORTİVO

Alper

You are not allowed to view links. Register or Login
wtcc body gelirse kalıp cıkarabilirmiyiz alper
Getirtebilirsem neden olmasın ama siz İstanbul da mısınız ki?

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alper

Türkiye de bulamadığım  hava emiş borusunu ve su tesisatı hortumlarının  tümünü silikon olarak Çin'den getirttim sonunda.[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Alper

Dün Yılmaz abi sağolasun tüm hortumları silikon olanlarla değiştirdi.
Kalorifer sistemine girenler ciddi uğraştırdı yalnız.
Araç suyunu herhalde 10 civarı yeniledik aldığından beri.
Her seferinde paslı gibi çıkan su sonunda normale döndü ve bu sefer tertemiz boşalttım sağlandı.
Tertemiz şuan da sistemimiz ve tüm hortumlarla kafama takılacak hiçbir şey kalmadı soğutma sisteminde.

Ardından bugün bende can sıkıntısı tüm aydınlatmaları sıfırlamak istedim sonra aklıma yeşil değilde neden kırmızı yapıyorum diye bir fikir geldi.
Bittiğinde buradan yine paylaşırım bir müddet böyle kalacak ama araç içi.
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Alsift140

Soğutma suyu sıvısı fazla olmuş gibi, kapaktan su atabilir.

HTC 10 evo cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alper

You are not allowed to view links. Register or Login
Soğutma suyu sıvısı fazla olmuş gibi, kapaktan su atabilir.

HTC 10 evo cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İçinde su yok yalnız. O boşaltılmış olmasına rağmen biraz lekeli kalmış.

Alper

Ufaktan değişikliklere başladık hafta sonu.[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]