Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

MK1 156 2.0

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Gouki

Kendisine iletir misin abi arabama düp takmasın. You are not allowed to view links. Register or Login

ATA

Ooo hayirli olsun Ercan, muradina ermişsin, süper bir 2.0 bulmuşsun. Kazasiz belasiz.
Benim bilgisayarda bu arabanin resimleri olacakti. Supersprint egsoz univrsal mi? 156 icin uretilrn model mi? Severim supersprint :))

Tapatalk
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

Murad

You are not allowed to view links. Register or Login
Kendisine iletir misin abi arabama düp takmasın. You are not allowed to view links. Register or Login
Tüpsüz çıkmaz. :)
Tüplü ve öfkeli. Daha direksiyona oturdu ilk sözü şuydu ''abi tüp takmam lazım'' :D

iskoc

valla bir ara o kadar ümitler tükenmişti ki.benim 156 yı sattığım arkadaşı arayıp geri isteyecektik  :D
2001 156 2.0 Twinspark 2013-2015
1998 166 3.0 V6 24V     2015-2019

yigitekimdemir

Hayırlı olsun Aracınız :) ahşap iç mekan en sevdiğim
[url="http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/2000-alfa-romeo-156-35-hn-291-mutluluk"]http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/2000-alfa-romeo-156-35-hn-291-mutluluk[/url]

Kurzuk

Hayırlı olsun. Çok sevindim adınıza. Bu kadar isteyip de böyle bir biblo bulmak Alfisti şansı olsa gerek. İyi günlerde kullanın.
2008 MY GT Q2
[url="http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/"]http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/[/url]

sbk0655

Hayirli ugurlu olsun Ercan , gule gule agiz tadiyla kullanmani dilerim.

fatihmehmet

Hayırlı uğurlu olsun. Uzun ve meşakkatli bi surec oldu ama iyi olmuş, en güzeli olmuş :)

Onur abinin 156'yı Alibeyköy tarafında görmüştüm önümden geçmişti :)

Sent from my iPhone using Tapatalk
2007 - Alfa Romeo GT Q2 1.9 JTD (2019-.....)
2004 - Alfa Romeo 156 mk2 2.0 TS Manuel. (2016- 2019)
2008 - Alfa Romeo 147 1.6 TS - Alfa Rosso. (2013-2016)

Muratözdemir

Hayırlı olsun tekrar. Alınabilecek en iyi 156 yı aldın bence(senin baktıgın zaman dilimi içinde).ekstralarıda cabası.güle güle ugraş inşallah :)

tayfun

Hadi gözün aydın ercan:) ceviz dreksiyona hayran kaldım. bi ara cila rengini maun'mu yapsak? malum araba bordo?

FB10ur

OH BEE :)

Kardeşim hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız keyifle kullanırsın inş..
İstediğin arabayı aldığın için senden keyiflisi yoktur heralde :)

vieri

Hayırlı olsun.iyi günlerde kullanın.çok güzel görünüyor.

blackpearl

Kendim almış gibi mutlu oldum gerçekten :) kazasız belasız güzel günlerde bol projelerle kullan abi :)
2005 MKII 147 Nero Metallico Jarama 06/2012-09/2014
1996 PHI GTV 2.0 V6 TB Rosso Proteo 09/2017-10/2019
2005 MKII 156 Grigio Luce Di Amalfi 02/2020 -

TRSemih

Hayırlı uğurlu olsun.
A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-...)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

alfacan

İyi o zaman satarken 14 teklif edebilirim :lol:

Gerçek bir italyan aygırını bu paralara alamazsın  :p

İyi o zaman satarken 14 teklif edebilirim :lol:
Sana 12 olur. Supersprint egzoz da hediye olur. Ercanla ben konuşurum kırmaz beni  :lol:

Bu egzoz a bir ben ilgi göstermiyorum sanırım  :kahve:

İstanbula gelince mutlaka arabayı kullanmanı istiyorum . Ankarada mito yu kullanışımı örnek almayacaksın ama  :-[
:))

Ooo hayirli olsun Ercan, muradina ermişsin, süper bir 2.0 bulmuşsun. Kazasiz belasiz.
Benim bilgisayarda bu arabanin resimleri olacakti. Supersprint egsoz univrsal mi? 156 icin uretilrn model mi? Severim supersprint :))

Tapatalk

Teşekkür ederim Ata . Senide İzmir ' de yorduk arabaya bakmaya gitmiştin . Kısmet bunaymış . Egzozu bilmem ama sırf para veriyorum orjinal jant olsun diye İzmir cms üretimi değilde italyadan getirttmiş Vela jantları .

Tüpsüz çıkmaz. :)
Tüplü ve öfkeli. Daha direksiyona oturdu ilk sözü şuydu ''abi tüp takmam lazım'' :D

Vicdansız yakıyor abi  :lol:

valla bir ara o kadar ümitler tükenmişti ki.benim 156 yı sattığım arkadaşı arayıp geri isteyecektik  :D

NBB nin kıymetini bilemedik . Şuanki piyasa şartlarında arabayı alan çocuk çok şanslı Kutay   ;)

Hayırlı olsun Aracınız :) ahşap iç mekan en sevdiğim

Teşekkür ederim . Ahşap mekan arabayı oturaklı gösteriyor . Tabi zevk meselesi bazısıda beğenmiyor  :)

Hayırlı uğurlu olsun. Uzun ve meşakkatli bi surec oldu ama iyi olmuş, en güzeli olmuş :)

Onur abinin 156'yı Alibeyköy tarafında görmüştüm önümden geçmişti :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sağol . Onurun 156 (DYG) yi bir kaç kere havaalanı yolunda gördüm . Güzel gidiyordu  :) You are not allowed to view links. Register or Login

Hayırlı olsun tekrar. Alınabilecek en iyi 156 yı aldın bence(senin baktıgın zaman dilimi içinde).ekstralarıda cabası.güle güle ugraş inşallah :)

Teşekkür ederim . En hayırlısı buymuş  :yukari-ok:

Hadi gözün aydın ercan:) ceviz dreksiyona hayran kaldım. bi ara cila rengini maun'mu yapsak? malum araba bordo?

Sağol abi . Bugün turtle deri sütü aldım koltuklar için . Direksiyon içinde güzel parlatıcılar vardır muhakkak .  :rock:
OH BEE :)

Kardeşim hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız keyifle kullanırsın inş..
İstediğin arabayı aldığın için senden keyiflisi yoktur heralde :)

Sağol kardeşim . Çok keyifliyim anlatamam  :haydi:

Hayırlı olsun.iyi günlerde kullanın.çok güzel görünüyor.

Teşekkürler.

Kendim almış gibi mutlu oldum gerçekten :) kazasız belasız güzel günlerde bol projelerle kullan abi :)

Sağol kardeşim , yeni projeler beni bekliyor  :)

Hayırlı uğurlu olsun.

Sağolun .

Arabaya dikkatli bakınca aşırı derecede zıtlıklar göze çarpıyor .Mesela  arka iki cam son 5 yıldır hiç açılıp kapanmamış , çalışmıyor . Öte yandan vites daha kemikli geçsin diye vites çanağı değiştirilmiş . Varyatör ötmeye başlayınca sıfır 600 liraya varyatör alınmış , fakat 3-5 liralık enjektör contaları değiştirilmemiş .  500 lira verilip camlara ziebart cam filmi çekilmiş , tavan döşemesinde sarkmalara müdahale edilmemiş ...

Bana garip geliyor  :S

Murad

araban guzel kardesim. O kadar kusur kadi kizinda da olur. :)

alfacan

araban guzel kardesim. O kadar kusur kadi kizinda da olur. :)

Tabi  :) Uğraşıcaz işte .

:kahve:

tugrul

Arka camları düzgün çalışan mk1 görmedim ;)
Her şey halledilir kafanı takma canını sıkma, malzeme iyi ise gerisi zamanla hallolur :)

2002 156 2.0 TS
1999 156 2.5 V6
2006 156 1.6 TS
1999 166 2.0 TS
1999 166 2.0 TS
2011 Giulietta QV
2011 Giulietta QV
2006 GT
2004 156 1.6 TS
2007 Brera 2.2 JTS
2008 159 1.9 JTD DISTINCTIVE Q-TRONIC
2003 Nissan Terrano II 3.0 DI

krm1983

Güle güle kullanın.

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Siamo fatti della stessa materia di cui sono fatti i sogni.

alfacan

Arka camları düzgün çalışan mk1 görmedim ;)
Her şey halledilir kafanı takma canını sıkma, malzeme iyi ise gerisi zamanla hallolur :)

Yavaştan ayarlıcam abi artık . Armaların soluk , plakaların kötü görünmesi bile beni deli ediyor  :)

Bugün You are not allowed to view links. Register or Login la arabayı değerlendirdik biraz  :)

Güle güle kullanın.

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Teşekkürler  :clover:

Tolga033

Hayırlı olsun.Kazasız belasız.  :clover: :nazar:

alfacan

Hayırlı olsun.Kazasız belasız.  :clover: :nazar:

Sağol Tolga abi .

Bugün meraklı bakışlardan gizlenmek için kapalı bir otopark buldum kendime . Koltuklara turtle wax sürüp temizlemeye çalıştım . Pek beğenmedim .

Arabayla birlikte verilen xenon farları takmaya uğraştım ,  taktımda  . Fakat iki farklı balast modelinden hangisini takacağımı seçemeyince çıkardım . Zaten balastları sabitliyecek bir yerde bulamadım  :)

Cumartesi günü , vibrasyonlu dönen krank kasnağını ve orjinal hava filtre kazanını orjinaliyle değiştiricem kısmetse .

Öte yandan arabanın yol tutuşunu çok beğendim . 147 ile mukayese etmem gerekirse daha stabil dönüşler yapılabiliyor . Kafadan kopma yapmıyor .

:kahve:

''Debimetre sinyal düşük'' hatası gördüm fiat ecu scan programında . Debimetrenin soketini söküp dişlerini zımparaladım , hata kayboldu fakat sonra bu hatayı aldım . Ve geçmiyor  :)

Murad

Orjinal Velalarına kurban. Bi fotoğran çekiNebilir miyiz? :)
:nazar: :nazar:

alfacan

Orjinal Velalarına kurban. Bi fotoğran çekiNebilir miyiz? :)
:nazar: :nazar:

8)

Biraz daha güzelleştireyim seve seve  :D .  Sağ ön jantta derin bir çizik var , çok göze batıyor  :'(

Adalı35

Hayırlısı olsun. Allah kaza bela vermesin. Yavaş yavaş istediğin kıvama gelecektir. Çok takılıp canını sıkma eksikliklere.
İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır....