Hoşgeldiniz öncelikle, aracınızı keyifle kullanırsınız inşallah.
Üstün Oto için Ankara'lı arkadaşlar yorum yaparlar. Ben diğer sorularınız hakkında bilgim olduğua kadar yardımcı olayım.
-Garanti uzatma eskiden şarttı. Varyatör 20-30 bin kmde bir bozulurken garantiden değiştirilmesi zaten verdiğiniz parayı haklı çıkarıyordu. Ancak yeni varyatörler ile birlikte bu konu tartışmaya açık hale geldi bence. Yine de ben geçen ay kendi aracımın garantisini bir yıllığına uzattım. Tedbirli olmakta fayda var diye düşünüyorum.
-Boya koruma konusunda forumda uzun süren tatışmalar oldu, arama yaparsanız detaylı görüşleri okuyabilirsiniz. Bence boya koruma şart değil ama. Kısa vadede aracı parlak gösteriyor ama 3-5 ay sonra kullanımda hiçbir fark yaratmıyor. Cila da aynı işi görüyor sonuçta.
-CD çalar garantiden doğrudan değiştirilir. Tofaş'ın garantideki bir araçta tamirata girişmek gibi bir anlayışı yok, hemen yenisini takıyorlar
-Ses sistemi için yeterliden ne anladığınıza bağlı. Benim için yeterli mesela, fazla bir beklentim yok çünkü. Ama performans olarak vasat diyebiliriz herhalde. Yanlış bilmiyorsam bizim araçlardaki teypler blaupunkt. Bu yüzden sadece bu marka changer lar uyumlu oluyor.
-Biz bu forumda pek konulara sadık kalmyız, boşverin.