2012 sonbaharında tüm bilmişlerin o güne dek söylediği her şeyi çöpe atıp “yeter ya artık başkası için araba almayacağım, kendim icin Alfa alacağım” demiştim.
İnternette aramayla başladım. Neyse en nihayetinde Alfin’le ve Şükrü abiyle yol kesişti. “Hocam ben sana iyi bir Alfa bulacağım” dedi. Kısa sure sonra 2003 model mk1,5 2.0 selespeed siyah 156’ma kavuştum. Fazla kalamadı 8 ay sonra yine siyah 159 Alfin’de beni bekliyordu. Oğuz Kardeşim sen al abi bu arabayi dedi, ayni gün aldım. 2,5 yil ailemizin bir ferdi oldu. Hâlâ oğlum icin “dunyanin en güzel arabası”dır 159. Büyüdüğünde kendisine 159 alacakmış...
Neyse. 2015’in aralığında Oguz Kardesim, abi sana araba aldım dedi. Ben de hayirli olsun dedim. 2012 spor paket cam tavanli1.4 tct siyah giulietta ile hikayemiz de böyle başladı.
Bir kaç aydır Oğuz’u darlayıp duruyordum: “2 yıl oldu, Giulia mevzusu için de ekonomik durumlar sebebiyle biraz beklemek lazım, yok mu kardesim benim için bir Alfa” diye diye... Oğuz sagolsun bir kez olsun “ya manyak misin ne darliyorsun beni” demedi. “Abi az sabir bak sana cok guzel bir surprizim olacak” deyip durdu. Ben bu arada malum siteye giren ilani Oguza gonderip durdum. Hep ayni cevap geldi “dur abi biraz ne acelen var?” Hakikaten bir acelem de yok. Giulietta’mdan son derece memnunum, masallahi var, ne diye boyle sabirsizsam iste bazen insanin kani kaynıyor...
Gectigimiz hafta yurtdisindayken Oguz abi alirsan sana alfa buldum dedi. Ben de “sen bulduguna gore bana almak düşer” dedim. Lüks spor paket + premium paket cam tavanlı Giuliettaya hem de 3 siyahin ardindan bu kez rosso Giulietta’ya hoşgeldin dedim.
Bu
@OğuzCanAlantor Kardesimden ve Alfin’den hediye aldığım 4. Alfa Romeo... satın aldığım demiyorum, çünkü aldığım Alfa’lar ancak hediye edilirdi. Hicbirini teste sokmadim, başkasına sormadım. Çünkü nederlerse o olduğunu biliyorum. Bu vesile ile Oguz Kardesime, Şükrü abime, Alfin çalışanlarına ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Aldiktan sonra da derdim bitmiyor, o kadar nazimi da cekiyorlar. Abi “suradan ses mi geliyor bir baksana” diye az bas agritmisligim yok degil ya da keyfine gidip cay icip oturmuslugum... var olsunlar.
Hikaye bitmez, bitmiyor. Bundan sonra mk2 kırmızı Giulietta ile devam ediyor. Kazasız belasız, dertsiz tasasız olsun.
Fotoğraf ekleyemeyecegim daha arabayi teslim almadim çünkü 😂 bu devirde gormeden araba aliyor diye dusunenler olabilir, aliyorsam ailemden aliyorum derim. 😂