Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Sadece Güzellik Yetmez!

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Rotweiler

Oğuz...

Şu çiftlilerden bi de sen yaptırıyosun abi acil.
Anyone can drive a fast car, but only few can drive a car fast.
|||||||||||||||

shadycome

You are not allowed to view links. Register or Login
egzos güzel ancak ön lip aracın zarif tasarımına çok aykırı, kaba duruyor.
Buda stoplara film attırdığım gibi bir hevesti yaptırdık öylesine de hava biraz daha ısınsın spor helezon taktıracağım lipide söktürürüm.

Alfadanadam

shadycome

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

dnr1

Hayirli olsun..cok guzel olmus.maasaallah :clover:..egsozdan sonra performans artisi,veya gerileme, neler katti araca..birde yazilim yaptirdinizmi..sanki dyno uzerinde bir resim hatirlar gibiyim,kisacasi degisikliklerden sonraki performans degerlendirmeniz bekliyorum
[url="http://img16.imageshack.us/img16/64/sanalmod3.jpg"]http://img16.imageshack.us/img16/64/sanalmod3.jpg[/url]

shadycome

Hayirli olsun..cok guzel olmus.maasaallah :clover:..egsozdan sonra performans artisi,veya gerileme, neler katti araca..birde yazilim yaptirdinizmi..sanki dyno uzerinde bir resim hatirlar gibiyim,kisacasi degisikliklerden sonraki performans degerlendirmeniz bekliyorum
Teşekkür ederim.Performans olarak alt devirler eskisine göre daha canlandı.Ortaya büyük bir susturucu attırmıştım fazla ses istemediğim için geçenlerde o susturucuyu söktürdüm düz boru çektirdim çok tok ve güzel bir sesi oldu.Aracın üzerinde mevcut bir yazılım var dynoya soktuğumuzda 178 hp verdi.(gerçi dynolar ne kadar dogru orasını bilemem önemli olan tekerlerin yola aktardığı güç)
Ama hala yazılım için araştırmalar içerisindeyim.Ümit Doğan var remapstr yakın bir zaman da okutup daha fazla araca nelere yapılabilir bakacağım.

alfa trooper

Maşallah... :nazar: görüntüsüne hayran oldum, en yakın buluşmada yakından görmek istiyorum  :D

shadycome

Tamda Doğum günümüz yaklaşıyordu :)

Tolga033

ozoozo

Napılıyor , ne ediliyor ben anlamadım  :-X

shadycome

Napılıyor , ne ediliyor ben anlamadım  :-X
Motoru yedik. :) Geçen pazar günü gimat yavaşında ışıklarda durdum,yeşil yandı gaz verdim araba kalkmadı.Sağa çektim kaputu açtım aracın motorunda garip garip metal sesleri gelmeye başladı.Fincanları kırmışız meğer süpapları eğmişiz vs.

Tolga033

Ben bakım vs. yapılıyor diye öyle yazmıştım.
Geçmiş olsun.

ozoozo

shadycome

Sağolun Vallaha biraz kötü oldu komple motor yaptıracağız.
Ana yataklar,kol yataklar,krank,enjektörler,pistonlar,segmanlar,süpaplar,turbo,kapak vs yani blok hariç komple ne var ne yok değişecek.

Murad

Gecmis olsun

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ozoozo

Sebebi neymiş peki ?

alfistahakan

Hakan
Forever Alfa

OğuzCanAlantor

Gouki

ByAKINCI

Çok geçmiş olsun.

147 Blackline Red

hi_cazz

Geçmiş olsun. Nedenini bende merak ettim açıkçası. Ayrıca masraf ne kadar?

Note 3 ile tapatalklandı

fatihmehmet

Gecmis olsun. Bitince uzun uzun binersiniz artık. 180 binlerdeydi sanırım km.

2007 - Alfa Romeo GT Q2 1.9 JTD (2019-.....)
2004 - Alfa Romeo 156 mk2 2.0 TS Manuel. (2016- 2019)
2008 - Alfa Romeo 147 1.6 TS - Alfa Rosso. (2013-2016)