Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Sadece Güzellik Yetmez!

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

shadycome

You are not allowed to view links. Register or Login
jantların rengi güzel olmuş :yukari-ok:
delikli disklerde çok yakışmış, frenlemeye hissedilir bir katkısı oldu mu?
delikli olması güzel görünmesinin yanında daha geç ısınmasını ve daha çabuk soğumasını sağlayacak.

diskler frenlemeye aşırı hissedilir bir etki yapmadı. görüntü amaçlı :)

shadycome

Güzel olmuş.

Şu sibop kapaklarını da alga logolu yapsan 10 numara olur. :)
evet yeşil kapaklar çingene işi olmuş biraz benimde gözüme çarptı dün normal siyah plastik olanları ile değiştirdim..

ATA

Yeşil kapaklar lastiğe nitrojen gazi basildiğini belli eder.
Delikli disklerin asil amaci ise fren uygulandiği ilk an, disk ile balata arasindaki hava karşi direnç gösterir. Deliklerde bu havayi kolay tahliye eder. Milisaniyelik bir olay ancak zaman içinde, yüksek performasli kullanimdadiskin çatlamasida sebep olabiliyor.
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

mustafaolcay

shadycome

kazasız belasız kullanın.
tşk ederim cümlemize kazasız belasız sürüşler..

Bugün bir egzozcu ile görüştüm difüzörü değiştirmeden sağ sol tarafa çift çıkışlı egzoz ucu düşünüyorum (sadece görüntü amaçlı ama duman çıkacak) sizce nasıl durur yaptırmalımıyım. internetde araştırdım ama hiç resim bulamadım..
bu arada aracın altı musait olmadığı için sağ tarafa son susturucu koyamıyoruz.(el yapımı falan olması gerek o da külfetli iş) mevcut son susturucuyu delerek ordan sağ tarafa doğru bir boru çekilecek ve çift çıkışlı egzoz uçları yerleştirilecek. bu durum son susturucunun delinmesi bana herhangi bir problem çıkarırmı ? muaynede sorun çıkar mı? sizce yaptırmalımıyım ? önerileriniz nelerdir?

photoshop kullanabilen arkadaşlar sağ ve sol tarafa çift çıkışlı bi egzoz ucu yapabilirler mi :) nasıl olacagını görmemiz açısından...

erdem1904

Ankara dan Gökhan yaptırmıştı. Bu aralar kayıp...
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

shadycome

Ankara dan Gökhan yaptırmıştı. Bu aralar kayıp...

kırmızı 147 den bahsediyorsun değil mi biliyorum gördüm onun egzozları
ama ben çift çıkışlı düşünüyorum ve sorun şu ki egzoz uçlarının olacağı yerler biraz küçük çıkışlar dışarıda ve aşagıda kalacak gibi
aslında difüzör şart ama zahmet iş :)

Alfadanadam

Soldakinin ikizi olursa güzel durur ama çifter çıkacak diye yerini bozarsanız olmayacağını düşünüyorum. Ayrıca ikinci çıkışı niye direk susturucu çıkışındaki boruya T şeklinde bağlamıyorsunuz?

shadycome

olmayan konfordan biraz taviz verdik ama olsun :) yaylandık!!
artık çamurluk ile lastik arasında kedi uyuyamayacak :D

Tolga033

Jantlar çok iyi olmuş ,kazasız belasız kullanmanız dileğiyle..

Alper

Yay olayı jantlı araçta çok şey değiştiriyor.
Güle güle kullan diyeceğim ama bu yollarda yaylı isen güle güle değil söve söve olabiliyor :)

sp4rc0

yay görüntüyü çok değiştiriyor, çok güzel olmuş  :yukari-ok:
'06 147 1.6 TS (2006-...)
'17 Volvo V40 CC 1.5 T3 (2017-...)

halukguder

kazasız belasız kullanın.
tşk ederim cümlemize kazasız belasız sürüşler..

Bugün bir egzozcu ile görüştüm difüzörü değiştirmeden sağ sol tarafa çift çıkışlı egzoz ucu düşünüyorum (sadece görüntü amaçlı ama duman çıkacak) sizce nasıl durur yaptırmalımıyım. internetde araştırdım ama hiç resim bulamadım..
bu arada aracın altı musait olmadığı için sağ tarafa son susturucu koyamıyoruz.(el yapımı falan olması gerek o da külfetli iş) mevcut son susturucuyu delerek ordan sağ tarafa doğru bir boru çekilecek ve çift çıkışlı egzoz uçları yerleştirilecek. bu durum son susturucunun delinmesi bana herhangi bir problem çıkarırmı ? muaynede sorun çıkar mı? sizce yaptırmalımıyım ? önerileriniz nelerdir?

photoshop kullanabilen arkadaşlar sağ ve sol tarafa çift çıkışlı bi egzoz ucu yapabilirler mi :) nasıl olacagını görmemiz açısından...

Fikir vermesi açısında Novitec'in sitesinde çift çıkışlı 147 fotoğrafları mevcut birde geçenler de You are not allowed to view links. Register or Login'da bir ilanda gördüm aracın sahibi egzozların el yapımı olduğunu söyledi bir bakın isterseniz;

Birkaç farklı tip daha bulmuştum araştırırken vakit bulduğumda onların da fotoğraflarını yüklerim

shadycome

araç site üyelerinde gökhan beyin biliyorum bu aracı fakat ben sağ ve sola çift çıkışlı egzoz ucu istiyorum onun içinde sanırım komple tamponu değiştirmem gerekiyor çünkü egzoz uclarının gireceği yer çok ufak

FB10ur

Komple tamponu değiştirmenize gerek yok benim aracımda olduğu gibi yapabilirsiniz ayrıca çokta küçük sayılmaz o ucların olduğu bölüm..

miracozdag

hünkar

hayırlı olsun güle güle kullanın. benim 147'de plaka yok. 7 aydır sorunsuz bir şekilde yollardayım. hatta plaka olmadan muayeneden bile geçtim  ;)
147 1.6 Distinctive

shadycome

Km kaç oldu?
km 195 bine dayandı gecen yaptıgım uzun yol ile birlikte
192 de triger debriyaj yağ bakımı filtreler falan değiştirmiştim turbosuna enjektörlerine baktırdım herhangi bir sıkıntı yok maşallah
bu arada yaylarıda söktürdüm orjinal yayları taktırdım tr şartlarında sert süspansiyonlu araç ile 17 jant ve spor helezon zor oluyor..
uzun yolda 27 kuruş yaktı hemde 150 160 gitmeme rağmen süperr :D

shadycome

hayırlı olsun güle güle kullanın. benim 147'de plaka yok. 7 aydır sorunsuz bir şekilde yollardayım. hatta plaka olmadan muayeneden bile geçtim  ;)
teşekkür ederim cümlemize kazasız belasız sürüşler..
bende aldıgımdan beri plakası kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım
ama birde tamponumu boyatım plaka deliklerini kapatsam birde pasta cila tadından yenmeyecek :)

shadycome

asıl anlatılmak istenen dobloya 156 15'' jantların takılmış olması :)
Alfa Doblo ;)

egeozal1

Bu araç 195.000 km de mi ??? :o hiç göstermiyor. Vallahi yorulmuştan çok antremanlı bir araç 8)

shadycome

Bu araç 195.000 km de mi ??? :o hiç göstermiyor. Vallahi yorulmuştan çok antremanlı bir araç 8)
kondisyonlu hergün idmana çıkartıyorum :)
yediğine içtiğine dikkat ediyorum özel orjinal besinler ile bakımını yapıyorum :))
ondandır göstermeme sebebi
maşallah nazar değmesinde aracımdan çok memnunum tık yok ve üstedik ben bu kadar performanslı az yakan bir araç kullanmadım
şirketin 1.3 doblosu 1.4 lacettisi(lpgli)bile Q2 kadar yakıyor