Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

selamlar

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

renovatio

herkeze selamlar,alfa hayranlığım uzun yıllardır olmasına rağmen hiç alfa alacak cesareti kendimde bulamadım :) ama artık yeter diyerekten aranıza katılmaya geldim..Şuan 159 aramaktayım (1.9 JTD Distinctive Plus ) inşallah sizlerinde sayesinde bu aracın sahibi olurum.Sizlere bir kaç sorum olacak ;

*2.el alırken bu araçlarda neye dikkat etmem gerekiyor ?
*düşük km'li bulamıyorum sorun olur mu?
*arka koltuk diz mesafeleri dar mı gerçekten (bebek koltugu felan için)
*arcın sesi içeride rahatsız ediyor mu?
*istanbulda günde 15 km trafige maruz kalması sorun olur mu ? yoksa yazık mı ederiz arabaya
*arabayı gösterebilceğimiz güvenilir bir yer tavsıyeniz var mı..

herkeze teşekkürler inşallah temiz bir araç denk gelir ve alırım..

renovatio

çok mu soru sordum ya  kimse selam bile vermemiş  :'(

saskuran

Aşkın gözü kördür :) hicbiri batmaz sana

SAS....

vieri

Umarım gönlünüze göre bir alfa bulursunuz.Bakımlı ve geçmişi belli bir araç km'ye bakılmaksızın alınabilir.

ozoozo

Hoş geldiniz , sorularınıza hayatında 159 kullanmamış birisi olarak cevap vermek saçma olacaktır ancak ben bile sorduğunuz sorular hakkında bir çok bilgiye sahibim fakat bir 159 sahibi olmadığım için cevap vermem doğru olmaz demem şu ki forumda biraz araştırma yaparsanız neredeyse sorduğunuz bütün soruların cevapları mevcut.

renovatio

sanırsam biraz cesaretlenmeye ihtiyacım var.2 gündür formda baya gezindim güzel bilgiler edindim,az çok araç ile bilği sahibi olmaya başladım dünde linkdeki araça bakma fırsatım oldu alfa gerçekten başka bir dünya,fakat araçta toplamda 20 bin tl lik hasaar var biri 14 bin kamyon sol tarafı komple sürtmüş park halindeyken,fiyat da da indirim yaptı ama bakalım kismet..

You are not allowed to view links. Register or Login

alihsans

Hoş geldiniz. Hayatında 159 kullanmadığı gibi içine dahi girmemiş biri olarak şunu söyleyebilirim; aradığınız özelliklerdeki temiz bir aracı arayan çok kişi var. Bu zorlu yolculuğunuzda size bolca sabır dilerim. :)

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

Tolga033

Hoşgeldiniz.  :alfisti:
Bende bilmediğim soruya cevap vermek istemem. Sadeceşunu diyebilirim, bakımları düzenli yapılmışsa yüksek km bence sorun değil.