Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Serkan ve '97 145 QV

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

n/a

quote:

quote:

ben cam filmi konusunda şöyle bir yorum yapıcam serkan...Benim aracımda arka cam,arka kapılar ve ön kapılar hepsi aynı tonda..Fakat aynı tonda olmasına rağmen, arka camdan dolayı arka kapı camları önlere göre daha fazla koyu görünüyor,ön camdan ışık gelmesinden dolayıda ön kapı camları arkalara göre daha açık tondaymış gibi gözüküyor...:)

benimkilerde aynı ama ahmetciğim senin ve benim arabanın rengi açık serkan beyin arabası siyah olduğu için dahada koyu kalabilir gibime geliyor.

evet hakan abi haklısın koyu olabilir serkanda... :)

bu arada bu jantlar çok güzel serkan,alıcaksan bunlardan al,bu arada anılın jantlarıda bunlardandı sanırım... :))

bugra

quote:

Serkan'cım bahsettiğin jantlar sanırım Buğra'nın jantlarından ve gerçekten de inanılmaz güzel oluyorlar.

Hatta Buğra'njın bir arkadaşı satıyordu bir takım, almayı düşünürsen Buğra bişiler yapar artık diyorum :)

Edited by - Alfadanadam on 26/06/2007  09:49:54

yok Bülent abi Serkan ın bahsettigi jantlar benimkilerden degil sanırım.bu jantları bende düşünmüştüm benimkilerden once ama orj. QV jantları ile epey benzerlik taşımasından oturu(ozellikle uzaktan)tercih etmemiştim.

agucba

quote:

Serkan yaylar hayırlı olsun senin Q yu artık 17 ler paklar:)

Teşekkürler ve ı-ıh Burak. 17" çok uzak bir ihtimal. Şimdikilerden çok memnunum. Ama olcaksa 16" olur ve resimdekilerden. :)))

///////////////

agucba

Evet, bugün nihayet İzmit'te İsmet Paşa Stadı'nın ordaki bir ekip beni çevirdi ve plakam yok diye ceza kesti.
Bunun suç olmadığını kendisine söylediğim halde, kabul etmedi. Madde 23'ü kendisine gösterdikten sonra "Bana 12 yıldır yaptığım işi mi öğretiyorsun" diyerek tükürdüğünü yalamak istemedi ve ancak bir çocuğun inanabileceği cevaplar vermeye başladı. "O zaman madde 23'e göre ruhsatı da tampona sabitleyeyim" dedim, "yok o olmaz, onun yeri orası değil" dedi.
Plakayı takmamaya devam edeceğim.

Bilgi için ilgili Karayolları Trafik Kanunu aşağıdaki gibidir;

Belge ve plakaların araçlar üzerinde bulundurulması zorunluluğu
MADDE 23- Araçlar, tescil belgesi, trafik belgesi ve tescil plakaları araç üzerinde ve uygun durumda bulundurulmadan trafiğe çıkarılamaz.
Bu madde hükmüne uymayanlar 49,00 YTL para cezası ile cezalandırılırlar (Değişik: 25.05.1997-4262/4 md.).

///////////////

Sercan Keklik

diyorum herkese ama anlatamıyorum :(

tamam cok güzel ama polis ugraştırıyor :)
geçmiş olsun serkanım
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

n/a

You are not allowed to view links. Register or Login bu arada geçmiş olsun .

Takılma Yerleri ve Sayıları

Madde 54- Tescil plakaları araçlara aşağıda gösterildiği şekilde ve sayıda takılır.

a) Motorlu bisiklet ve motosikletlere; arka çamurluk veya reflektör üzerinde ve araç eksenine dik olacak şekilde 1 adet,

b) Römork ve yarı römorklara arkada römork ekseni üzerine 1 adet,

c) Yük motosikletleri ile diğer motorlu araçlara; bir ön, diğeri arkada araç ekseni üzerinde 2 adet,

Olmak üzere; yerden önde 20 ila 75, arkada 30 ila 125 santimetre yükseklikte, plaka alt kenarı aracın tampon alt seviyesinin üstünde kalacak, yanlarından taşmayacak, sallanmayacak, düşmeyecek, kolayca okunabilecek şekilde takılır.

Edited by - baldeagle156 on 09/08/2007  16:57:33

omeroguz

Serkan öncelikle geçmiş olsun, artık yazılan cezayı ödemekten başka yapacak bişey kalmıyor geriye,

Büyük ihtimalle seni etrafa kötü örnek olursun mantığından yola çıkarak cezalandırmışlardır :(
Çünkü ilerleyen günlerde plakasız araçların çoğalma korkusu onları bu yönde tetiklemiştir.

n/a

Yaklaşık 2 aydır ön plakasız bir şekilde İzmit'te araç kullanmaktayım,her gün birkaç defa motorize ekiplerle rastlaşıyoruz, henüz bir ceza uygulanmadı..

Ayrıca geçen ay ön plaka olmaksızın Bodrum'a gittim geldim, herhangi bir sıkıntı olmadı...Söke civarında otoyolda eylem vardı, motorize ekip uyardıktan sonra " plakanızın olmadığını farkındasın değil mi " diye sorunca,farkında olduğumu en kısa sürede takacağımı söyledim, iyi yolculuk dileyip uğurladı memur bey

Cezaların ( ve hatta ödüllerin ) uygulanması, kişilerin inisyatifinde olduğu ülkemizde, bu işler biraz şansınıza kalıyor...

agucba

He he, Yavuz Abi. Böyle bir maddeyi bulmak için çok aradım ama bulamadım. Sonra Sercan'ın 23. Madde'sine sığınırım dedim. Madem böyle bir madde var, kurallara uyan biri olarak tıpış tıpış plakamızı takacağız.

Ayrıca cezayı bir saat içerisinde ödedim...

///////////////

agucba

Hereke'ye gidince hep aklımda olan Nuh Çimento Limanı'nda resim çekme işi için limana gittim. Ancak gümrüklü saha olduğu için önceden izin almam gerekiyormuş. Neyse, ben de başka bir yere gittim. Ama hava kararmak üzere olduğu için istediğim gibi olmadı.

Register or Login" border=0>

///////////////

n/a

Hava karanlık Serkan ama makina aydınlatmış ortalığı

AlfistiKerem

Heyyytt bee şu asillğe bak be arabadaki....

agucba

Sizlere bir şey sormak istiyorum. 155 Q4 ve 155'in Sport donanımlı versiyonlarında kullanılan resimdeki 16" jantlar 145'e uyar mı veya daha doğrusu yakışıp yakışmayacağı konusunda yorumlarınızı alabilir miyim?

///////////////

n/a

bana kalırsa yakışır gibime geliyor,çünkü araç siyah jantta siyah ,bir fatoşta falan koyup bakmak lazım...ama güzel olmaz diyorsan şu an üstünde bulunan jantlar bence çokta güzel duruyor... :))

n/a

bugün Bursa Korupark'ta 06 plaka kırmızı bir 145 gördüm, aynen bu siyah cantlardan vardı üzerinde, çok yakışmıştı bence.. epey arka arkaya gittik çıkışta, iyice inceledim makinayı, hoştu..

n/a

Jantlar uyar.. Bildiğim kadarıyla 155 ve 145 jant ölçüleri bilezik çapına kadar aynı..

Model olarakta başarılı bir seçim : )

Tabii daha yeni daha moda jantlar yokmu var.. Ama ben eski model arabaya illada yeni model jant takmak konusunda çokta taraftar değilim.. Bende arabama jant takacak olsam yeni model bir araba olmadığından dolayı daha çok klasikleşmiş, kabül görmüş modelleri tercih ederim.. Kişisel zevk ve düşünce tabii : )

AlfistiKerem

Bence herşeyden önce kişisel zevkler tartışılmaz ama bana sorarsan bir 145 kullanıcısı olarak yakışmaz diyorum Serkancım

agucba

Yorumlar için teşekkür ederim.
Tolga'nın dediği gibi yıllanmış bir arabaya modern jant takmak bazen biraz abes kaçabiliyor.
Aslında bu jantların olduğu bir 145 QV resmi görümüştüm ama nerede gördüğümü hatırlayamadım ve hem de uzun uzun aradığım halde.
Neyse bulunca buraya eklerim. O zaman belki daha yardımcı olur.

///////////////

Jakomo

Tolganın dediği gibi 145 ile 155' in jant ölçüleri bilrzik çaplarına kadar 1'e 1 aynı. Hatta ben bir keresinde o jatlardan benim 145'e takmıştım ve gaet güzel dumuştu. Bence tek sorun o jantların siyah oluşu ve siyah bir Alfa'da açık bir şekilde belli olmamaları, yani kaybolmaları...
Sabır, boyun eğmek değil, mücadele etmektir !!!!

1996 145 1,7 16V
2001 156 SWSS Mk1,5
1994 164 V6 TB
1999 156 2,5 V6 
2003 156 SS MK 1,5
2004 156 SWSS Mk2
2007 GT
1996 BMW E36 320i Coupe M-technik
1999 166 V6 TB
1997 145 QV
2004 156 SWSS
2010 MiTo 1,4 TB

AlfistiKerem

Hem sen değiştirmeyi falan düşünüyosan ebnce byük bir yanlış yaparsın.Arabanın üzerindeki orjinal jantı kadar güzel bir jant var mı ya ona yakışan...

agucba

Üstündeki jantlar tabi en çok yakışan. Aklıma geldi, bir sorayım dedim. İstemiyorsan değiştirmeyiz  

///////////////

murat

Ben de aynı fikirdeyim Serkancım
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

n/a

böyle bişi olur heralde

Cem

Bence siyah arabaya gümüş renk jant daha güzel olur,bu resimdeki görüntü çok içime sinmedi benim.Gümüş renk 17 derim=)

agucba

Yaşasın 145 QV jantı. Aynen devam. Hem 16" takınca performans kaybı da olur. Gerçi benim araba pek gitmiyor zaten.

///////////////