Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Serkan ve '97 145 QV

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

agucba

OK'dir. Önemli değil, belki de yanlış gördüm.

///////////////

Gouki

Çok güsel maşallah kazasız belasız

n/a

quote:

Kendimi geçen Forum Gurusu gibi gördüğümü hatırlıyorum yoksa yanılıyor muyum? Herhangi bir değişiklik mi yapıldı?

ewt dediğin gibi bir durum var bende dün aktif üyeydim 2 yıldızım vardı yani bu gün bi yıldız eksilmiş

Edited by - alfaburak on 18/09/2006  22:57:54

Alfadanadam

Forumdaki toplam post sayısı arttıkça bu tür düzenlemelere gidilmesi gerekiyor. Yoksa herkes guru herkes süper muhteşem üye olursa ünvanın da bir anlamı kalmıyor. Gerçi çok ta dert değil ama. :)

Jakomo

Gerçekten muazzam bir gidiş, harika bir ivmeleme ve tipik alfa tarzı..... Zaten eskiş 145' ci olarak zevkini biliyorum, kaldı ki Serkan arkadaşımız almadan önce' de bu canavarı 1 kaç kere kullanma şerefi,ne nail oldum....Gerçekten canavar canavar.....
Güle güle kazasız belasız kullanman dileği ile.......
Sabır, boyun eğmek değil, mücadele etmektir !!!!

1996 145 1,7 16V
2001 156 SWSS Mk1,5
1994 164 V6 TB
1999 156 2,5 V6 
2003 156 SS MK 1,5
2004 156 SWSS Mk2
2007 GT
1996 BMW E36 320i Coupe M-technik
1999 166 V6 TB
1997 145 QV
2004 156 SWSS
2010 MiTo 1,4 TB

agucba

quote:

Çok güsel maşallah kazasız belasız

Teşekkür ederim :)

///////////////

agucba

quote:

Forumdaki toplam post sayısı arttıkça bu tür düzenlemelere gidilmesi gerekiyor. Yoksa herkes guru herkes süper muhteşem üye olursa ünvanın da bir anlamı kalmıyor. Gerçi çok ta dert değil ama. :)

Evet, çok dert değil. Ha teğmen, ha üst teğmen, ha binbaşı. Neticede alfistiturkey üyesi olmak yeterli bir ünvan.

///////////////

agucba

quote:

Gerçekten muazzam bir gidiş, harika bir ivmeleme ve tipik alfa tarzı..... Zaten eskiş 145' ci olarak zevkini biliyorum, kaldı ki Serkan arkadaşımız almadan önce' de bu canavarı 1 kaç kere kullanma şerefine nail oldum....Gerçekten canavar canavar.....
Güle güle kazasız belasız kullanman dileği ile.......

Teşekkür ederim. Gerçekten iyi gidiyor. Fazla da zorlamıyorum. Ama bir şeye benzetemeyenleri de ihmal etmiyorum :)))

///////////////

hakanv

Abi hergün görüyoruz ama olsun ekranda dahada güzel gözüküyor bir ara Herekedeki alfaları toplayalımda bir sahilde tur atalım tabi dışardan gelecek arkadaşlarımızda varsa memnun oluruz
biliyosun malum buralardakiler hayla alfaya ön yargı ile yaklaşıyorlar

agucba

quote:

Abi hergün görüyoruz ama olsun ekranda dahada güzel gözüküyor bir ara Herekedeki alfaları toplayalımda bir sahilde tur atalım tabi dışardan gelecek arkadaşlarımızda varsa memnun oluruz
biliyosun malum buralardakiler hayla alfaya ön yargı ile yaklaşıyorlar

Allah kısmet ederse bayramda kısa bir süre Hereke'de olacağım. Kardeşimin makinayı alıp çekeriz. Manzara'dan bol şey yok zaten Hereke'de.

///////////////

turbo

bana da haber verirseniz sevinirim

agucba

Yeni değil ama farklı resimler.

Fırçasız bir yıkama sonrası ama malesef istediğim gibi olmadı.
Register or Login" border=0>

Yazın ananemin bahçesinde ciladan önceki bir resim.

Bu da yine cila öncesi bir resim.

///////////////

Alfadanadam

Resimler çok güzel. Yeşillikleri görünce köy geldi aklıma :)

Ne güzel olurdu arabayı pırıl pırıl yaptıktan sonra o yeşilliklerde hafif gölgelik bir yerden arabayı seyretmek  :)

Sercan Keklik

serkan bi pazarda gel temizliyelim şunu fıstık gibi olsun maşallah
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

agucba

quote:

Resimler çok güzel. Yeşillikleri görünce köy geldi aklıma :)

Ne güzel olurdu arabayı pırıl pırıl yaptıktan sonra o yeşilliklerde hafif gölgelik bir yerden arabayı seyretmek  :)

Ben de öyle yapmıştım zaten :)) Çok zevkli idi :))

///////////////

agucba

quote:

serkan bi pazarda gel temizliyelim şunu fıstık gibi olsun maşallah

Olur Sercan'ım. Büyük bir keyifle hem de.. :)

///////////////

alfistihrn

Kazasız belasız günler dilerim. Maaşaallah.

n/a

ben kadıköydeyim ama hereke sahile her türlü gelirim buluşma ne zaman inşallah.

Edited by - perseus2k on 24/12/2006  21:57:39

hakanv

Serkan abi ne dersin yapalımmı bir plan

agucba

Valla Hakan olur da, şimdiden bir şey söyleyebilmem, hele bayram öncesi biraz zor. Ama buluşmayı yapmak çok güzel olur.

///////////////

n/a

evet hava alanının garjında tek parkyeri olan araç bu araçtı bende yanına çektim geldiğimde ise yanımdaki bu alfa gtmiş sileceğimdede bi alfistiturkey stickerı arkasındada bir not vardı agucbadan ya agucba yaıznı okumak için inan 5takla attık sonunda çözdük teşekkürler çağrın için..

aracın ise yıkımlarda gerçekten çok orjin ve temiz zati kaçışı belli aracın ama bi jant olayına girişmeni tüm içtenliğim ve temiz duygularımla dile getiriyorum. :D

agucba

quote:

evet hava alanının garjında tek parkyeri olan araç bu araçtı bende yanına çektim geldiğimde ise yanımdaki bu alfa gtmiş sileceğimdede bi alfistiturkey stickerı arkasındada bir not vardı agucbadan ya agucba yaıznı okumak için inan 5takla attık sonunda çözdük teşekkürler çağrın için..

aracın ise yıkımlarda gerçekten çok orjin ve temiz zati kaçışı belli aracın ama bi jant olayına girişmeni tüm içtenliğim ve temiz duygularımla dile getiriyorum. :D

Egzoz haricinde arabaya pek dokunmak istemiyorum. Onun için de ilkbaharı bekliyorum. Yine de teşekkür ederim.

Edited by - agucba on 02/01/2007  23:16:05

///////////////

agucba

Bayramda boş vakit bulunca resimlerin üzerinde biraz Photoshop ile oynama imkanı buldum. Bakalım hoşa gidecek mi?

Edited by - agucba on 02/01/2007  22:58:02

///////////////

Alfadanadam

Yskışır yakışır, senin arabaya ne olsa yakışır :)

agucba

Çok "gazcı" gördüm seni yahu!!

///////////////